סקר...

NinKap

New member
הרמיוני ודקרו זה שילוב מעניין

אבל בכל מקרה לא זה ולא זה לא משתלב לי בראש משום מה

מה יא

New member
איכס, אף אחד!../images/Emo96.gif

אבל אם כבר אז הרמיוני/דראקו, זה יכול להיות קצת חמוד. אבל רון/הרמיוני!

מה יא

New member
לאלאלא |סקילה|../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo96.gif

Mrs Amber Bloom

New member
הרמיוני/רון.../images/Emo41.gif

ברצינות. אני פשוט לא יכולה לדמיין אותה עם הארי (גילוי עריות!) ועם דראקו זה באמת OOC! אין שמץ של סיכוי שרולינג תעשה את זה.

אהא....

תראי לא בדיוק הבנתי למה את מתכוונת בהארי והרמיוני שזה גילוי עריות אז אם לא אכפת לך להסביר... ודראקו והרמיוני זה ברור שרולינג לא תעשה.... אני ילדה מוזרה אני אוהבת שיפים מוזרים... כמו: הרמיוני/טום רידל הרמיוני/דראקו הרמיוני/הארי הרמיוני/דראקו/בלייז הרמיוני/בלייז הרמיוני/הארי/דראקו.
ואל קחי אישית אבל אני לא מתה על השיפ של הרמיוני רון כי הרי זה ברור שהם מתים אחד על השני אבל יותר מידי עקשנים כדי להודות בזה...... לכן אני מעדיפה לקרוא שיפים שבחיים לא יקרו כמו מה שכתבתי למעלה..

מה יא

New member
זה עניין של טעם../images/Emo96.gif

את אוהבת לקרוא שיפים הזויים ואני מציאותיים... לא ידעת שהארי והרמיוני בני דודים?!

Mrs Amber Bloom

New member
אני אסביר את עצמי../images/Emo41.gif

אני לא אומרת שהם באמת קרובי משפחה, אבל אני רואה אותם בתור אחים, וממש לא בתור זוג. לא כ"כ מקובל אחים שהם בני זוג, בגלל זה כל הדחייה שליP:. או בגלל שאני פשוט חושבת שהיא ורון נועדו זה לזה, ואין סיכוי שיהיה מישהו אחר *שורקת בתמימות* כל אחד ומה שהוא אוהב:]

Koki Girl1

New member
לא זה ולא זה ../images/Emo12.gif

הרמיוני ודראקו לא מתאים בכלל למרות שזה מגניב לקרוא על זה אבל לא שזה באמת יקרה.. והארי והרמיוני זה יהרוס .. לדעתי זה שהרמיוני עם רון גם הרס אבל שיהיה..

yulishit

New member
לדעתי.......

למרות שאני לא אוהבת את הפיק הזה הרמיוני/הארי זה פשוט בלתי אפשרי .........אז אני חייבת להגיד שהרמיונ/דראקו.......וקראתי את הפנפיקDraco Dormiens והוא די טוב

tamar05

New member
איכ. אפחד..../images/Emo5.gif

אני לא מצליחה לדמיין את הארי והרמיוני יחד. הרמיוני \ורון נראה לי הכי הגיוני.. ודראקו צריך להיות עם הארי.

למעלה