סקר...

הארי ודראקו.... ../images/Emo5.gif

קראתי פיק יפה הרמיוני/דראקו/הארי ושם לא היה לי בעיה שהארי ודראקו יהיו ביחד אבל אחרי שקראתי את הפיק "אמת או חובה" היה לי קשה להירדם בלילה..... כל מי שקרא אמת או חובה יודעת על מה אני מדברת מי שלא עצה ממני: אל תקראו את זה!!!!! תצילו את עצמכם ואל (ואני חוזרת אל) תקראו את זה.... אבל אם בכל זאת תתעקשו אני אשלח את הקישור למי שרוצה....
אזהרה: הפיק הוא NC17.... אז באחריותכם.

Gummy Bears

New member
פיקים הם דבר נהדר ממש

בכל הכנות, אבל זה כמו בספר, הרי רולינג לא תכתוב סלאש בשום מצב. ועכשיו אני אדע להשמר מה"אמתו חובה" הזה.

אףפעם

New member
אמת או חובה הוא שמימיי!!!!

הוא יפיפה ומושלם ואת כנראה לא היית מוכנה לאבד את תמימותך באותו הזמן. אני משארת שאת לא קוראת NC17 בכלל או שונאת הארקו. כי מי שהשתפשף קצת עם הNC17 יכול לקרוא אמת או חובה (אלה עם כן יש לו משהו נגד סלאשים או נגד השייפ) את לא אוהבת את זה אבל אין לך זכות לקבע מה אנשים אחרים יאהבו. זה כמו שיש שאוהבים הארי/סנייפ שאני מתעבת אבל אני לא אומרת להם לא לקרוא. אז אני בנגוד אליך מזמינה כל מי שלא שונא הארקו ואין לו בעיה עם NC17 לקבלת קישור ממני במסרים. כי זה פיק שכתוב בדרך נהדרת והוא הארקו ארוך בעברית (אומנם מתורגם אבל אותו דבר) דבר שכמעט בלתי אפשרי למצוא. ואגב למי שלא הבין דראקו בכלל של הארי...

תראי...

אני קוראת NC17 יש אתר כזה שהוא רק NC17 וR (אתר מהמם) ובכל זאת יש פיקים שהם פשוט יפים ושמתארים אותם בצורה יפה "אמת או חובה" היה מתואר נורא.... אני קראתי את הפיק עד פרק 14 באנגלית ואז הפסקתי כי לא יכולתי לקרוא אותו יותר..... אין לי בעיה בכלל עם הארקו אבל הפיק הזה הרס לי... לא קבעי לאף אחד עם לקרוא או לא לקרוא את הפיק פשוט נתתי את דעתי והזהרתי אחרים מפני הפיק הזה....

אףפעם

New member
אמ...

אני הגעתי רק עד פרק 9 בקריאה פשוט האנגלית שלי ממש (אבל מממש) נמוכה ככה שאני מאלה שמחכים לתרגום. ככה שאני לא יודעת מה קורה בפרק 14 של הפיק. אני חושבת שהכותבת היא ממש מוכשרת ואם אני לא טועה יש אזהרה לפני שזה הארקו סלאש וNC17. לפחות אני יודעת בביטחון שיש אזהרה לפני פרק 8 (לפני הפעם הראשונה שהם שוכבים). ככה שגם אם מגיעים אליו (לפיק) ולא אוהבים לא קורה כלום... ול- GUMMY BEARS: NC17 מגיל 17 ומעלה. R מגיל 15 ומעלה.

tamar05

New member
ברור שאני מושפעת מהפאנפיקים

אבל בעיניי אמת או חובה הוא פיק יפה. והכותבת שלו ממש מוכרשת. וגם המתרגמת ^.^ אולי יש בו יותר מידי סקס ולך זה הפריע, אבל את ממש מגזימה. את לא רוצה אל תקראי, את לא חייבת לקבוע עובדה בשביל כולם שהוא פיק כזה מזעזע. וד"א יש אזהרה שהפיק הוא NC17..

juds1

New member
הרמיוני/ דראקו שליטע!

ת'אמת אני הכי הכי הכי הכי הכי אוהבת ג'יני/דראקו כי ג'יני חמודה ודראקו פשוט שקסי ובישיי.
אבל בכללי אני אוהבת כל מה שהוא עם דראקו
. הרמיוני/הארי זה הזוי וטיפשי, לפי דעתי, כן? אז לא לסקול אותי. אם כבר זה הרמיוני/רון. וגם, בדר"כ הרמיוני/רון זה הפיקים הקיטשים, החמודים והקלילים האלו, שפשוט כיף לקרוא.

AlexOnFire

New member
הרמיוני דראקו בהחלט. הארי והרמיוני זה כמו אח ואחות:S

למעלה