**סקר**

**סקר** ../images/Emo13.gif

אז תגידוווווו, יש לכם קורבן אהוב של אמינם? כריסטינה? אמא דבי? החברה האהובה, קים ה"טהורה"? או אולי מובי התמים והכה מעצבן? אם תוסיפו איזה ציטוט משיר (או מאיפה שבא לכם) זה יהיה טוב...

LadyLuvJess

New member
בוא נראה בוא נראה...

מובי אולי? אבל לא בגלל שאמ שונא אותו אלא כי הוא סתם מעצבן ואני לא סובלת ת'מוזיקה שלו... אממ אולי קים? אבל לא, הוא אוהב אותה... ואם הוא יהיה מאושר איתה אז אני מאושרת.. ונכון, זה קלישאה קיטשית מכוערת... אבל כאילו זה לא כאילו שאני אשנא אותה כי היא איתו ואני לא... אז אם היא מה שהוא רוצה אז אני רוצה שהוא יהיה איתה. מה לא? אמממ כריסטינה והוא כבר השלימו... אז היא לא שנואה שלו... ולא קורבן שלו... אז... נראה לי שמובי... סתם כי הוא כזה מעצבן...

LadySnowBlack

New member
חחחח...באמת הרג אותי בוידיאו ל-WM

(Without me) שהוא חיקה את מובי. (שמובי מקלף לעצמו בננה בשלווה) חחחח.....

k k1

New member
חח סקר טוב!

אממ נראה לי שאמא שלו הכי גרועה,לא?

my josh

New member
חחח סקר יפה!@

אממ נראה לי שאני הכי שונאת את דבי..! וציטוט מהשיר יש לי בחתימה..! אהה ואני גם שונאת את ג'רמיין למרות שהוא יותר אויב של דרה.. אבל עדיין. הנה הציטוט מהשיר say what you say {Eminem} But what about Jermaine? {Dr. Dre} fuck Jermaine, he don't belong speakin mine or Timbaland's name And don't think I don't read your little interviews and see what your sayin I'ma giant, and I ain't gotta move till I'm revoked When I see you, I'ma step on you and not even know it Ya midget, Mini-Me, with a buncha little Mini-You's Runnin around your backyard swimming pools Over 80 million records sold And I ain't had to do it with 10 or 11 year olds

למעלה