סקר-

I L O V E MCR

New member
סקר-../images/Emo129.gif

אוקיי כמה דברים לא ממש קשוריםP: התמונה שאתם הכי אוהבים כרגע. ממש ברגע זה: המילה שנדבקתם אליה: השיר: בי אנג'וי:]]

I L O V E MCR

New member
אני:}../images/Emo129.gif

תמונה- כי..ואוו דיי בנאדם את כזה שווה
ג'רארדיייייי
מילה כמו תמיד- כל דבר שהשורש שלו הוא-פ.א.ק. שיר- הממ איי נאבר טולד יו וואט איי דו פור לבינג-טוב דיי!אני מאוהבת בשיר הסקססססס[י] הזה!!:} והשיר החדש של אבריל-וואן יו גון. היא פשוט חזרה לתקופה הטובה שלה=]] נ.ב התעצבנו עלי בוועידות על זה שאני אומרת סקס ולא סקסי אז הוספתי בסוגריים:}

עונה../images/Emo3.gif

התמונה שאתם הכי אוהבים כרגע. ממש ברגע זה: איימי לי
וזה לא ערוךך המילה שנדבקתם אליה: טוחס XB השיר: born for this - paramore

Cause I Broken

New member
עונה לך33>../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

התמונה שאתם הכי אוהבים כרגע. ממש ברגע זה:כי זה טול המסטולXDD סתם זה בחתוי השקס שלי
המילה שנדבקתם אליה:'אני עייפה' בזמן האחרון אני אומרת אותה יותר מדי. השיר:הלנה של מכ"ר התמכרתי

להלה...

התמונה שאתם הכי אוהבים כרגע. ממש ברגע זה:יש אחת שאני אשמור לעצמי
... אבל הינה אחת אחרת
המילה שנדבקתם אליה: - השיר: נשל הנחש.

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif

התמונה שאתם הכי אוהבים כרגע. ממש ברגע זה: ממ משהו מוומבלי. הנה.
המילה שנדבקתם אליה: מאגניב. השיר: אין ספק.. In the lap of the gods - Queen. העברתי את זה מיליון פעם בדיוידי רק בשביל הקטע של אולהלהלהלה XD של הפזמון. D:

mafakit

New member
אה..שיהיה..../images/Emo13.gif../images/Emo218.gif

התמונה שאתם הכי אוהבים כרגע. ממש ברגע זה: ממ.. לא יודעת.. ממש בא לי על התמונה הזו.. המילה שנדבקתם אליה:גיי [דיברנו על אמיר פיי(גלה) גוטמן..
השיר: אה.. של ווית'ין טמפטיישן..לא זוכרת איך קוראים לו..XD נראה לי וואט האב יו דאן.. פשוט הפיזמון נתקע לי בראש.. בי אנג'וי:]]

MushrooMush

New member
אנייייי ^^

התמונה שאתם הכי אוהבים כרגע. ממש ברגע זה:אוקיי חחחחחחחחחחח אז כולם אומרים לי שאני דומה לסינית ואני אומרת להם שלא!!!!!!!!!!!!!!! אהרוני לא סיני.... אז חברה שלי מצאה את האתר הזה שאתה שם תמונה שלך ואז אומרים לך למי אתה דומה... XDDDDDDDDDDג וזה מה שיצאא..|אוף אני סינית><| המילה שנדבקתם אליה:אמממ וכעך השיר: smosnic secret smile

יאא איזה אתר מגניבב../images/Emo3.gif

גם לי יצא שאני דומה לסינית
ולעוד כמה יפות פי מאה ממני

למעלה