****סקר****

מר קו23

New member
****סקר****../images/Emo124.gif

איך אתם אוהבים את הבן זוג שלכם?????? 1.גובה? 2. משקל? 3.שיער? 4.מזל? 5. מוצא? 6.צבע עניים? ובכלל איך הייתם רוצים שהבן זוג שלכם יהיה מבחינת טיפוס? ואתם יכולים להוסיף עוד שאלות על השאלון הזה...

אהבתי!

אני מבקשת לקבל את תוצאות הסקר באופן אישי... הרי גם לי יש חלק בזה... גובה: גבוהה אבל לא עמוד חשמל משקל: ממש לא רזה ובטח לא שרירי משהו כמו שמנמן אבל לא שמן שיער: שלא יהיה שעיר! ובראש זה לא ממש חשוב לי אך ישנה עדיפות לשחור קצר מזל: טוב, הכי טוב! עדיפות כמובן לסרטן, אבל גם מזל אחר יכול לבוא בסבבה העיקר שנסתדר מוצא: לא מדבר אליי צבע עיניים: עדיפות לחום דבש אבל לא כזה חשוב שלא יהיה לנו משעמם גם בשתיקות, שיעריך אותי כמו שאני אותו, נגד שיגרה, ייתן לא על מנת לקבל ממש כמוני, שידאג לי כמו אני לו, שתהיה בניינו כימיה ומשיכה ושנאהב להיות ביחד בכל מצב, שבחיים לא ילך באמצע ריב עד שלא נשלים, שיספר לי וישתף אותי בכל כמו שאני אותו! ועוד המון המון המון..... נראה כאילו ממש דפקתי ניתוח אופי יופי לאקס...

GPZiv

New member
לא שאני כזה בררן...

1. ממוצע +. עד 1.75 בערך. 2. רזה. לא שחיפה אבל בהתאם לגובה. 3. עדיף ארוך. הצבע פחות משנה. 4. לא רלוונטי. 5. הכל חוץ מטורקית! 6. לא רלוונטי.

אוווו אוווו

אפשר להגיב? מזה בדיוק ממוצע? מה הבעיה שלך עם קטנות? 1.55 לא מתאים לך? העיקר שלא שחיפה אהבתי! ארוך גם בזה אני מסכימה איתך חוץ מטורקית? מה רע בהם?

GPZiv

New member
בעיה? אני?

אין לי בעיה עם קטנות. אפילו ההיפך. ממוצע זה בסביבות ה- 1.60 אני חושב, לא? אמרתי עד 1.75. טורקית?!
יש לי אחת בבית! לא תודה!

"לא קרה כלום"

אם טורקיה אחת מספיקה לך מי אני שיגיד אחרת? ואין לי מושג מהו ממוצע אבל שיהיה לבריאות אני כבר ירדתי מהפרק כי אני מתחת לממוצע שלך! הפסד שלך

אניואניואני.. ../images/Emo140.gif

איך אתם אוהבים את הבן זוג שלכם?????? 1.גובה?שיהיה גבוה אבל לא מדיי 5 ס"מ מעליי זה מספיק(בסביבתו ה1.85)או בגובה שלי 2. משקל?לא שמן אבל גם לא שחיף ..איכסה מגעיל! 3.שיער?קירח 4.מזל?טלה..כמו צ'וקה וכמוני 5. מוצא?מעורב 6.צבע עניים?ירוק או שחור

לא הפריע

רק משהו שאני לא אוהבת שאת כן... אני מאד מעריכה שער אני חושבת שהוא לפעמים מסמל את הכוח שלנו ואמת לא יצא לי להיתקל בבן זוג או ידיד קירח אז אין לי ממש ניסיון לכן אמרתי שאשתוק!

למעלה