סקר

S c a r l e t t

New member
ע-נ-ק

איזה התאבדות יצירתית, ואפילו הגיונית, ברוק באמת השיגה כל מה שהיא רצתה, מה עכשיו? אגב, הקטע עם אמבר היה גדול

Guy K

New member
טוב תסלחו לי אבל הסקר שהצעתי ממש

מדכא אותי. כבר חשבתילעשות כמה התאבדויות של כמה דמויות, אבל הגעתי למסקנה שהחיים של כולם שם כל כך מדכאים שזה פשוט מצמרר אותי במקום להיות שרשור קליל ומשעשע כמו הקודמים שהתעסקו במוות. תחשבו על זה: סאלי יכולה להתאבד כי בסופו של דבר, היא לבד לגמרי. ת'ורן יתאבד כי נמאס לו להיות מספר שתיים. אמבר תתאבד כי אף אחד לא מתייחס אליה ברצינות. סטפני תתאבד כי היא מבינה שהיא יצרה בעצמה את כל הסכסוכים והשנאה במשפחה שלה. אריק יתאבד כי הוא משועמם מהחיים. ג'קי תתאבד כי כל החלומות שלה בקשר למאסימו התגלו כפנטזיות ומאסימו בעצם סתם זקן מרושע. אם הייתי כותב פרק לסדרה, אני מאמין שאני יכול לכתוב התאבדות משכנעת. אבל לכתוב על דבר כזה זה פשוט מתיש רגשית. הרבה יותר כיף לכתוב על רציחות ונקמות מרושעות.

בקשר לסקר הראשון../images/Emo20.gif

הלידה שהכי אהבתי זו הייתה הלידה של הופ בבקתה שבריג'ט ילדה את הבת החורגת שלהוגם את אחותה.... אני חושב שטיילור זצ"ל צעקה יותר חזק עד איזה גיל תמשיך ברוק להשריץ??? נראה לי שהיא תפתיע בסופו של דבר עוד אח או אחות למשפחה (מי האב????... תנו ניחושים...) תוך כמה שנים ריד'ג גיוניור יהיה אבא?? אולי בסוף יתברר שR.J יהיה הומו....

בקשר לסקר השני ../images/Emo20.gif

אז את מי נשלח לגיהנום??? בבירור גמור את מסימאו ושלא ירגיש לבד נשלח את שילה... לגן עדן היא כבר נמצאת שם אז כנראה טיילור....

למעלה