סקר

girlontop

New member
סקר ../images/Emo124.gif

הצצתי עכשיו בתוצאות הסקר בפורום (איזה חתונה של ברוק הכי אהבתם) ולתדהמתי יש תיקו בין החתונה הראשונה (אריק) לאחרונה (
). הייתי בטוחה שאם כבר יהיה תיקו הוא יהיה בין חתונה עם רידג' לחתונה עם...רידג'
. בכל אופן, אנחנו צריכים סקר חדש, וברוח הסקר הקודם והאירועים בסדרה אני מציעה את הסקרים הבאים, לבחירתכם: 1) איזה מהלידות של ברוק הכי אהבת? 2) מי צעקה חזק יותר בזמן הלידה, ברוק או טיילור? 3) עד איזה גיל תמשיך ברוק להשריץ כריות? 4) תוך כמה שנים רידג' ג'וניור יהיה אבא בעצמו? בברכה ובתודה מראש למנהל הפורום היקר, טלי שצריכה ללכת לישון כי עוד 3 שעות היא צריכה להתעורר

Guy K

New member
יופי של סקרים ../images/Emo8.gif

ולגבי הסקר השלישי - צפרדעים משריצות. את רומזת משהו?

Guy K

New member
אז גם לי יש סקר: מי צריך להתאבד?

כל הדמויות עשו משהו איום ונורא בעבר. אבל כולם איכשהוא מצליחות להתעלם מהעבר הנוראי שלהם ולהטיף מוסר לאחרים. בעיקר - לברוק.
אחרי שכבר דיסקסנו מי צריך ללכת לגיהנום ומי לגן עדן, הצעד הבא הוא לשאול - מי מהדמויות צריך להתאבד? ולמה? ועד כמה סביר שזה יקרה?

S c a r l e t t

New member
יותר מידי ברוק בשבילי!

לא מספיק שרואים רק אותה, גם הסקרים עכשיו רק עליה? תוחזר טיילור לאלתר! (או לפחות לורן פנמור) אני לא יכולה להתמודד עם כ"כ הרבה ברוק

S c a r l e t t

New member
יותר מידי ברוק בשבילי!

לא מספיק שרואים רק אותה, גם הסקרים עכשיו רק עליה? תוחזר טיילור לאלתר! (או לפחות לורן פנמור) אני לא יכולה להתמודד עם כ"כ הרבה ברוק

צצצצצ ברוק צריכה להתאבד ../images/Emo6.gif

וזה יהיה כזה יפה. נמאס כבר לראות ת'פרצוף שלה על המסך! שיקימו לתחיה את טיילור! ושיחזירו את שילה (כבר מתחיל להיות משעמם!) בעעעעעעעעע. יום מקסים :)

girlontop

New member
ת'ורן פורסטר ../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

מה זה המקאבריות הזאת על הבוקר גיא?
זה לא חוכמה לבחור את הדמות שאני לא אוהבת ולפנטז על התאבדות שלה - בשביל מה יש שילה?
אז בחרתי דמות שהגיוני שתהרוג את עצמה לפני הקאמבק התורני של שילה - ת'ורן. בואו נהיה כנים - אריק וסטפני בחיים לא יאהבו אותו כמו שהם אוהבים את רידג'. הבחור סבל מהזנחה ומהתעללות נפשית של אח אגו-מניאק, אבא חסר עמוד שדרה ואמא אובססיבית (אבל לא לגביו
). קרוליין עזבה אותו בשביל רידג', ברוק עזבה אותו בשביל רידג', טיילור העדיפה את רידג' התפוס על פניו ואם היתה איזושהי כימיה בין רון מוס לבובי אייקס, סביר להניח שגם מייסי היתה עוזבת אותו בשביל רידג'... חייו אינם חיים. אני מתפלאת שעד היום הוא לא רצח מישהו (אופס, הוא ניסה) ולא הלך לטיפול נפשי אצל ג'יימס כמו שאר הדמויות. ת'ורן הוא דמות טראגית - הוא גדל בצילו של אחיו הגדול כל חייו ומעולם לא קיבל הערכה או יחס נורמלי מההורים שלו. נכון, עכשיו הוא עם דרלה, אבל עדיין ניכר שהבחור לא שקט וצמא לאהבת הוריו. דרך ההתאבדות: יתלה את עצמו במשרד של רידג' וישאיר פתק לאריק וסטפני: "הכל באשמתכם!". רידג' יתלונן שת'ורן עשה לו בלאגן במשרד וכמה שהוא חסר התחשבות; ברוק תמלמל משהו על המניות של פורסטר שעכשיו אפשר להשתלט עליהן; אריק יחבק את רידג' ויאמר לו שהוא [רידג'] בחיים לא היה עושה להוריו כזה דבר נורא, וסטפני תאשים את ברוק בכל מה שקרה

S c a r l e t t

New member
טלי, איזה תסריט, האמי בדרך

מה גם שזה לא רחוק מלהיות אמיתי חחח אני דווקא חשבתי יותר בכיון של ג`קי, אם החיים שלי היו נראים ככה מזמן הייתי מתאבדת, איך? פשוט מאוד- שוכבת עם דיקן ודואגת שמאסימו יכנס "בטעות" לחדר, התאבדות בסטייל אם תשאלו אותי. (המחשב היקר שלי שוב נדפק, אז גיא, סליחה אם ההודעות כפולות...שוב )

יניב1

New member
טלי הזאת פשוט גדולה מהחיים!

אין עלייך ענקית פשוט, ענקית! וסקרלט, את מגלה יותר ויותר כישרונות חבויים. נראה לי שאנחנו צריכים שלושתנו לפתוח חברה לתסריטאות, מה אתן אומרות?

girlontop

New member
../images/Emo9.gif

אני אהיה CEO ואתה נשיא? סיגל, את תדגמני הלבשה תחתונה על המיטה שנשים לך במשרד?

S c a r l e t t

New member
זה התפקיד שאת מייעדת לי?!?

להיות תואמת ברוק? אני לא בנויה לזה, בקצב כזה אני אהיה הבאה בתור להתאבד

S c a r l e t t

New member
תודה

יאללה בואו נארגן איזה איחוד מוחות... "חברת אנטי-בראדלי בע"מ".. (אני חיבת לציין שהפרק היום ממש משעמם!)

NarihS

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה מצחיקה!!!!! "וסטפני תאשים את ברוק בכל מה שקרה"

Guy K

New member
למה התאבדתי: סיפורה של ברוק לוגן

באמת שכבר חשבתי שהכל יהיה בסדר. אני נשבעת שברגע שרידג' הגיש לי את RJ לידיים כבר ידעתי שדברים כבר יתסדרו מעצמם, ובכלל לא חשוב מי האבא. ואז ניק מצטרף אלינו ומספר לנו שבעצם רידג' הוא האבא של התינוק החדש. מושלם, לא? אחרי שנים של מלחמות על ליבו של הגבר היחיד בחיי, סופסוף השגתי מה שרציתי. יש לנו בן משותף. עוד מעט גם בטח נתחתן, ונחיה באושר ועושר. הערכה מקצועית כבר קיבלתי בימי פורסטר. ילדים, יש לי בשפע. גברים - אף פעם לא היתה לי בעיה להשיג. ואני חושבת שבפעם הראשונה בחיי, אני יכולה להסתכל על רידג' ולדעת שמה שלא אעשה, הוא לנצח יישאר שלי. כבר אין לי מתחרות. יש לנו ילד משותף. הכל מושלם. ובכל זאת אני לא יכולה להתעלם מהתחושה המוזרה הזו שמסתננת לי בעמוד השדרה. מין הרגשה שלמרות שהכל מושלם, משהו חסר לי. אני חושבת שאחרי כל כך הרבה שנים של מאבקים, כבר איבדתי כל כך הרבה, שכבר לא נשאר לי לשאוף. אתם מבינים, פעם הייתי אישה אחרת. התחלתי את החיים שלי עם חלומות. שאפתי להגיע לירח - והצלחתי. כמה בחורות הצליחו להפוך תוך שנים ספורות לנשים בעלות השפע כמוני? סטפני, קרוליין - כולן נולדו למעמד הגבוה. טיילור אמנם היתה אישה פשוטה לפני שהגיעה אל החיים שלנו, אבל היא אף פעם לא התעניינה בכסף או במעמד במיוחד. אני חושבת שהדבר היחיד שעניין אותה בחיים היתה המשפחה שלה. חייבים לתת לה על זה קרדיט. ואמבר, אולי אמבר היא היחידה שאני יכולה להשוות אל עצמי. אבל היא עוד צעירה. מי יודע איך היא תסיים את החיים שלה? עד כמה שאני יודעת, היא יכולה עוד לחזור בקרוואן מלוכלך. בסופו של דבר, היא שיקרה, גנבה ורימתה כדי להגיע לאן שהגיעה. מה שלא יקרה לה בעתיד - מגיע לה. אז אני יושבת עכשיו לבד בחדר השינה. רידג' למטה, מחזיק את RJ בוודאי. סטפני כבר הלכה, אני חושבת שהיא מקללת אותי כמו שלא קיללה אותי בחיים. ועכשיו אני יכולה להסתכל קדימה אל שארית החיים שלי ולדמיין מה יקרה לי. הפכתי לאישה מכובדת. יש לי את רידג', יש לי את RJ. השארתי חותם בעץ המשפחה של הפורסטרים כמו שאף אישה לא הצליחה בעבר. השגתי הכל. עכשיו כבר שום דבר לא נראה לי מעניין במיוחד. חברת פורסטר תסתדר בלעדיי. היא כבר עשתה זאת בעבר. רידג' יגדל את RJ והילדים בלי שום בעיות. מי יודע, אולי יפגוש איזו נערה מהעמק שתרצה לעזור לו. סטפני ושאר המשפחה רק ירגישו הקלה אם אעזוב אותם. אבל לי כבר אין שאיפות. הכל כבר בכיס שלי. גם האקדח. אני מוציאה אותו, ומכוונת אל הראש. יריה אחת והכל ייגמר. מה יותר גרוע לבחורה מהעמק, מלהשיג את כל מה שרצתה?

girlontop

New member
../images/Emo12.gif מפחיד כמה שזה הגיוני

אבל משום מה לא נראה לי שברוק כזה טיפוס עמוק ומהורהר...
סחתיין גיא, זאת היתה אחלה התאבדות, ממש ראיתי בעיני רוחי את האסימון יורד לברוק ואת כדור האקדח מפלח את ראשה (אבל לא מכתים את הסדינים. שום דבר לא מכתים את הסדינים). למאמרים!

sashkashurik

New member
זה מתסכל, אבל גיא צודק!

ברוק באמת השיגה כל מה שהיא רצתה במשך החיים שלה. אומנם, לקח קצת זמן, אבל באמת, היא גם הייתה CEO של חברת ענק, גם היו לה מיליון בעלים, גם יש לה מיליון ילדים, ועוד לקראת שיבה טובה היא השיגה את גבר חלומותיה ועוד נולד להם ילד משותף. בחיי, במקומה של ברוק או שהייתי הולכת לפסיכיאטר, או שהייתי מתאבדת! וזה לא שהיא הולכת לטפל בRJ חס וחלילה, בשביל זה יש את CATHERINE, לכן ממש לא נשאר לה לעשות הרבה אלא לשבת על הספה ולקראו ג'ורנלים, שזה טוב, הלוואי עלי, אבל כמה זמן אפשר לעשות את זה? מתסכל, אבל נכון, עשית אותי מאושרת, גיא! לי אומנם, יש בעל נהדר ותינוק מושלם (טפו טפו טפו), אבל עוד אף פעם לא הייתי מנכ"לית באף חברה, אז יש לי למה לשאוף!
נתחיל מזה שנמצא עבודה בכלל...

Guy K

New member
זו בדיוק הסיבה שטיילור מתה

היא הגשימה את כל השאיפות שלה. לתסריטאים כבר לא היה מה לעשות איתה. חוק מספר אחד באופרות סבון אומר שברגע שדמות מאושרת, היא כבר לא מעניינת. אז בואו נאחל כולנו לדמויות האהובות עלינו שימשיכו לסבול, ולסבול, ולסבול!

למעלה