סקר

זאק ואיימי טוני ואנדון ובו ואמנדה

לגבי אמנדה.. זה רק אם היא הייתה משנה את האופי הח-ר-א שלה!!

susik85

New member
זאק הוא דביל

ואיימי חתיכת כלבה דפוקה, היחידים שנורמליים הם קיית,סקוט,דזי ושרלה. אהבתי גם את טרה ,אלכס ודייב אבל התאכזבתי מהם. טרה לא הייתה צריכה להתנהג כול כך בצביעות לאלכס. דייב דיי בסדר אבל כבר מגזים עם התחנפות לבנות והרדיפה אחריהן. הוא נואש וזה מעצבן ומגעיל. אלכס הוא עוף מוזר בהתחלתי הכי חיבבתי אותו ואז כשהוא התחבר עם זאק ואיימי וגנב מהקזינו והשמיץ את כולם, התחלתי לא לחבב אותו. אבל כול הכבוד לו על היושר בסוף ועל כך שהוא נפרד ממש בכנות ובטוב לב. אין מה להגיד בסוף יצא גבר. עכשיו לגבי השאר: בו הוא חתיכת דיסלקט אין לי מושג מה אנשים מוצאים בו,פשוט דיסלקט מפגר שחיי באשליות. כול השאר גם לא משהוא. לסיכום קית ושרלה הם הפיבוריטים שלי ולכול הפוסטמות שאוהבות את זאק אני יכול רק להגיד תרדו מהעץ. כאילו מילא לאהוב בחור נורמלי אבל זאק הוא חתיכת דביל עם יותר שרירים משכל. ואיימי היא כלבה מוניפולטיבית ועלובה. שיהיה לכם לילה טוב

Bellush

New member
אוקיי תשמע!

זאק ממש ממש לא דביל הוא פשוט מושלם גם חיצוניות וגם בפנימיות, ואיימי הכי נורמלית שמה מכולם הזונה העיקרית שמה וכולם התחילו לקלוט את זה זאת שרלה!!! אוי מיי גאד תעשה לי טובה קית' בראסמי עשה מה שהוא רצה לעשות ואין מה לעשות הוא שיחק את המשחק כמו שצריך לשחק אותו דזי פסדר עוד איך שהוא למרות שהיא גם כן לא כזאת פסדר סקוט פשוט חמוד בטרוף הוא מתחבר עם כולם וואלה זה תכונה שממש צריך שמה, ועם כל הערכה שלך לשרלה אל תשכח שהיא רצתה שלעיף אותו וגם קית' טרה חמודה אין מה להגיד אבל היא קצת יצאה ביצ'ת בזה אתה מזה צודק. ואני ממש שונאת את דייב 1. תראה איך הוא נראה למה שמשהיא תרצה אותו בכלל הוא כולה מכוער עם אף עקום!!!ולמה הוא צריך להתחרות על הכל תמיד עם הכסף,ואחרי זה מלך פרדייס ואחרי זה הוא רב עם אנשים כי לא נתנו לו להיות כיאלו לא מודח! וכולו דיסלקט.לגבי אלכס הוא עשה כמה דברים לא בסדר אבל בסך הכל הוא ניסה להשאר במשחק טרה מגזימה בתגובות שלה והפרדה שלו הייתה ממש אחלה לגבי השאר: בו היה לו את הפרידה הכי מעניינת בכל התוכנית הזאת וואלה הוא באמת צדק הוא היחיד שלא ישתנה והעיפו אותו כי כולם ההרגישו מאויימים ממנו וזאק מדהים!!!!!!!!!:) ואיימי מכוערת אבל עם לב טוב ! והיא באמת אמינה ! וזה מה שצריך כדי להשאר במשחק לא? לילה טוב

Nietz§che

New member
חח, טרה יצאה גדולה כשהיא העיפה את א

כשהיא העיפה את אלכס... "Boom ! you're out !" אחד המשפטים היפים :) אלכס סתם מניאק, רק יורד על כולם כל היום.. מתמזמז.. והוא בכלל לא כזה חתיך. סקוט חמוד, הוא אמנם קצת התחבר לחבורת המקוריים המסריחה, אבל הוא שמר על שפיות.. ולא איבד את הצפון כמו אחרים שם אגב- הוא תסריטאי\מפיק\במאי די מצליח.. היה שותף באקס מן וסרטים מוצלחים אחרים.

adi depp

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo44.gif

אנדון ואיימי הם הכי חמודים אבל באסה שהעיפו את אנדון מהר

YoGeVuSh

New member
שרלה ואלכס!

אבל אני אוהבת גם את טרה וזאק... קית תמות אמן! =) וטרה הייתה קצת ביץ' שהיא העיפה את אלכס אבל אני סולחת =\

שרלה ואלכס

שרלה פשוט מהממת.....(הגבות קצת...)..והיא יודעת מה לעשות ועם מי כדאי שיהיו לה בריתות... אלכס הוא פשוט מושלם..אין לי מילים עליו הוא תמיד הכי טוב...(אבל הוא עיצבן אותי בקזינו שהוא גנב!) יופי+אופי=...

avivdv

New member
תום וסמוקי ../images/Emo67.gif

סתם... הפיבוריטים שלים הם טרה וקית'. שניהם משחקים את המשחק ושמים ז*ן על אחרים

susik85

New member
דפוק כול מי שבעד זאק ואיימי

פשוט בן אדם אפס עם השכלה מינוס אפס. מי לעזעזל הוא חושב את עצמו? סתם דפוק בן 24 שלא התבגר, לדעתי איימי וזאק פשוט מהווים שידוך ממש טוב: הכלבה המעודדה והטיפש מחדר כושר, שניהם כאלו כלבים שקשה לפספס. אני פשוט לא מבין את האנשים שבעדם. אתם דפוקים? תסיברו לי איך לעזעזל אפשר לאהוב מישהוא כזה? לסיכום כול מי שאוהב את זאק ואיימי וחושב שהם הפיבוריטים שלו פשוט לדעתי בן אדם דפוק או פוסטמה קטנה שחושבת ואי הוא כול כך יפה הוא כול כך חמוד. איזה כיף שהוא עף ושגם איימי תעוף כי האמתי הם פשוט בני אדם חרא. ואין כמו קיט ושרלה פשוט תותחים. כול הסידרה שווה לתחת בלעדיהם.

vanessa9

New member
כל הכבוד!

אני שמחה שיש עוד אנשים נורמלים שצופים בסדרה. אתה חייב להודות.גם דייב ושרלה מתוקים.חבל שברביעיה הזאת אין קצת סקס....

susik85

New member
טרה גם חמודה

פשוט לא הזכרתי אותה כי לא היה לי כוח לכתוב, וגם כי לא אהבתי את הקטע שהיא התחילה להתחבר עם אלכס, אבל חפיף סלחתי לה. טרה היא לדעתי הכי כוסית בפרדייס, ואני מסכים איתך שהיא גם מועמדת רצינית.

קית ושרלה שולטים!!!

למה בפרק של היום לא הראו את טום? דזירה רמאית כל כך בהתחלה הלכה עם שרלה ועכשיו נגדה.......

למעלה