סקר

yoyo10

New member
סקר../images/Emo124.gif

מי האדם הכי מוזר במשרד אצלכן? מה הדברים הכי מוזרים שהוא עושה? מה הדברים הכי מוזרים שביקשו מכן לעשות? בזאת אני מכריזה על פתיחת פינת פניני משרד כל שטוט שמישו פלט במשרד אתן מוזמנות לשתף

אני חושבת שאצלנו אני המוזרה ../images/Emo153.gif

כי אני לא מרכלת או מפילה את העבודה על מישהו אחר, ודי פראיירית. הכי מוזר שביקשו ממני לעשות - זה עבודה של 4 אנשים במשכורת אחת - וראו איזה קטע, זה מה שאני עושה.

sheda0ktana

New member
אני, ללא ספק.

לא שאני חושבת ככה, אבל מזכירים לי את זה כל חמש דקות בערך. אני המוזרה שמתעקשת למחזר את הניירות המיותרים. אני המוזרה שאוספת את הבקבוקים של המים המינרליים ולוקחת לכלובי המיחזור. אני המוזרה שלא לוקחת אנטיביוטיקה ולא הולכת לרופאים "אמיתיים" אלא ל"רופאי אליל". אני המוזרה שנוסעת עד לגליל בשביל להביא תערובת של צמחי בר לתה, תערובת שכל המשרד התאהב בה והם מחסלים אותה כאילו קונים אותה בסופר פה בנתניה. אני המוזרה שמבשלת בריא (יש רשימת המתנה על הפשטידות שלי ועל הלחמים תוצרת בית שאני מביאה למשרד). אני המוזרה שמתלבשת צבעוני, הולכת להפגנות, אומרת את דעתי, ולפעמים, בימים טובים, גם מדלגת או רוקדת במסדרון בדרך בין המשרד של הבוס למשרד שלי. מה עוד, אה כן, אני המוזרה שויתרה על יום עבודה בשבוע כדי לעבוד בגינה וללמוד חקלאות אורגנית. בחברה של מהנדסים שמפתחת ציוד רפואי למנתחים, אין ספק שאני הבן אדם הכי מוזר במשרד...

enicegirl

New member
מוזר?

האמת שאנחנו חברה די קטנה (פחות מ- 50 איש) והאדם היחסית מוזר הוא אחד שבעצם "הצעקה האחרונה". הוא לא מפסיק לרגע לצעוק, שומעים אותו מכל מקום, יש לו קול גבוה כזה שגם שהוא לא מתכוון לצעוק, הוא פשוט צועק...וזה נשמע למרחקים
אין לי מושג איך זה לא מבריח לקוחות. הדברים הכי מוזרים שביקשו ממני לעשות? יש משהו שלא קשור לתפקיד שלי ונתבקשתי לעשות. בקרוב יש תערכת טכנולוגיה 2003 בגני התערכוה וביקשו ממני להיות נציגת "הסברה ומכירות" של המחלקה, דבר שתמוה בעיני כי תפקידי ממש לא מוגדר ככה. _ממתי מזכירה עושה כזה דבר???) ושלא תחשבו לרגע שזה כבוד, זו קריעת XXX
(זה 4 ימים ברציפות לאורך 10 שעות לפחות) כל יום! ה-צ-י-ל-ו!

למעלה