סקר!!!!!!!

KISHKOSHA

New member
סקר!!!!!!! ../images/Emo124.gif

אם היו שולחים אותכם להישרדות, מה היה לכם הכי קשה? חוסר המזון? געגועים? שרשרו תגובות! לי היה הכי קשה השמש (אני נשרפת בקלות) וזהו, אתם יכולים לשלוח אותי! סבבה מבחינתי!

HoNeY14

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo78.gif../images/Emo21.gif../images/Emo94.gif../images/Emo135.gif

כמובן שאוכל! טוב תלוי איפה אתה אם אתה באי היפיפה של הישרדות 4 אז זה לא נורא אבל אם אתה בחום ובמדבר כמו בהישרדות 3 אז זה מאוד קשה

Outlast

New member
ממ... שאלה טובה, אני לא בטוחה...

התנאים סה"כ לא ממש בשבילי- יהיה לי קשה עם האוכל, עם ההגיינה (כאילו\ בלי מקלחת נורמלית כל יום? תעשו לי טובה..
), קצת געגועים... ובכלל- כל הקטע ממש לא בשבילי...

shirakl

New member
אני מניחה

שהכל היה קשה לי במידה מסויימת, אבל הכי שה הגעגועים... למשל - נסעתי לחו"ל ל - 3 שבועות, וכבר התגעגעתי הביתה ורציתי לחזור... עם האוכל סביר שהייתי מסתדרת, כי זה לא שלא אוכלים בכלל - פשוט אוכלים מעט...אין לי בעיה עם זה! והאמת, בעונה הזו למראמו יש ממש הרבה אוכל.. ופתאום עכשיו חשבתי על משהו - זה ממש מצחיק שעכשיו במחנה של מראמו נשארו רק אנשי רוטו...

galivar

New member
הכי קשה

הגעגועים לילדה שלי (לא, כאילו אני בכלל לא מנדנדת לכם עם הילדה שלי). וגם הבדידות...לא נעים. אתה כאילו מוקף אנשים ואנשי צוות, אבל לאף אחד לא באמת אכפת ממך שם וגם לך לא ממש אכפת מאחרים. לא נראה לי שמתפתחות חברויות אמיתיות בסביבה כל כך תחרותית. טוב, כולה שאלו אותי שאלה ואני מתפלספת...

Outlast

New member
למה מתפלספת? אני חושבת בדיוק כמוך..

ואם הייתה לי ילדה גם אני הייתי מדברת עליה בלי סוף, אני עושה את זה עם הבני דודים שלי...

shirakl

New member
אני מסכימה...

להיות רחוק מהילדים שלך (כשיש כאלה...) זה הכי קשה בעולם... אצלי זה אותו דבר עם 3 האחיינים שלי (הילדים של אחותי)... ממש קשה לי כשאני רחוקה מהם! לאחותי יש תינוק ממש קטן, וכשחזרתי מחו"ל אחרי 3 שבועות הוא כ"כ גדל, ופתאום הוא כבר ידע לזחול והסתובב בכל הבית, וזה היה לי ממש מוזר לחשוב שב - 3 שבועות הפסדתי כ"כ הרבה... ממש התבאסתי!!!

../images/Emo32.gif -מגיע לי ../images/Emo49.gif

איזה כייף לי...נולדה לי אתמול אחיינית כלכך מתוקה ועדינה ויפה ומקסימה... לאכול אותה......

galivar

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב

איזה כייף! אני מתה על האחיינים שלי ועד שנולדה לי ילדה משלי הם היו כל חיי. (גם עכשיו אני ובעלי משקיעים בהם הרבה מאוד). לפני חודש נולדה לי עוד אחיינית ונורא כייף שהמשפחה הולכת ומתרחבת. שוב מזל טוב לקטנה!!

shirakl

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחיינים זה דבר כ"כ מגניב!!!! אני יודעת, יש לי כבר 3... שתהני ממנו - האחיין שלי גדל במהירות מטורפת, קה לי להאמין שהוא כבר בן 7 חודשים... בקיצור, צריך להנות איתם מכל יום שעובר, לפני שהם גדלים ומתחילים לשגע... ושוב, מזל טוב!!!!!!!

תודה רבה רבה

לכוווווולם... היא כזו מתוקה... אתמול הייתי בבית חולים ומחר משחררים אותם הביתה אני כבר מתה לנסוע אליהם לראות אותה...

galivar

New member
האמת היא

שגם אם הייתי מאוד מאוד בכושר (ואני לא) וגם אם הייתי בן אדם שלא קשה לו לוותר על אוכל טוב ומים נקיים (ואני לא) וגם אם הייתי בן אדם ערמומי כזה שיודע לשחק אותה (ואני לא) וגם אם הייתי אחת שלא מפריע לה לישון בין עכבישים (ואני לא) וגם אם הייתי אחת שלא מפריע לה לא להתקלח כמו שצריך לפחות פעם ביום (ואני לא) וכו´ וכו´ וכו´ ונניח והיו לי את כל התכונות הפיסיות והנפשיות להשתתף...בחיים לא הייתי נוסעת לחודש וחצי בלי הילדה שלי (ובלי יכולת להתקשר לשאול אם הכל בסדר) גם אם הייתי יודעת שיש לי סיכוי טוב לנצח. אז אני מקווה שג´ף לא ירים אליי טלפון ויזמין אותי לאודישן, כי לג´ף יהיה לי קשה להגיד לא...

Outlast

New member
בטלפון אני דווקא יכולה לסרב לו,

אבל פנים אל פנים, מול הגומות האלה, בכלל לא בטוח...

נועה1990

New member
לי היה הכי קשה

השמש בהישרדות אפריקה וההיגיינה בהישרדות 4 למרות הים כי יש שם קיפודי ים ועוד חיות דוחות כמו מדוזה איייווווווווווווווווו

תשובות לסקר

וואלה?! גם לי היה הכי קשה השמש, העור שלי נורא רגיש לזה! וגם היה קשה לי הקור... אם הייתי בוחרת לאן ישלחו אותי בהישרדות הייתי בוחרת אלסקה או משו... אני בהרבה יותר אוהבת חורף מאשר קיץ!!!

המאמץ הפיזי

אין לי שום כוח סיבולת. כ-ל-ו-ם! חוץ מהעניין הפיזי, אני חושבת שאני ממש מתאימה להישרדות. כל הקטע החברתי, הקשרים והבריתות תפור עלי בול, אני אוהבת טבע ואין לי בעיה לא לאכול או לא לישון... אה, וגם אין שום ביכוי שבעולם שאני אוכל חרקים או כל דבר מגעיל אחר. אין סיכוי!

למעלה