סקר !!!!!
(קצרצר)

סקר !!!!!../images/Emo124.gif (קצרצר)

* מהי ההמצאה החשובה ביותר עד היום לדעתכם ומדוע? * בשנת 2050 , כיצד תיראה ישראל לדעתכם? (תתייחסו גם לסכסוך עם הערבים) * מה טעם הגלידה האהוב עליכם? (איזה לא קשור בצורה חיננית אה?)

ChilD SouL

New member
תשובות ../images/Emo178.gif

המצאה חשובה ביותר
נראה לי טרנזיסטור. בלעדיו מכונות לא יכלו לנוע ולא היו מכוניות, נראה לי.
איך הארץ תיראה
ממממ... רוב ערבי, ממשלה ערבית, מיועט יהודי שחיי פה בלית ברירה.
גלידה
ממממ... אני אוהבת מגנום ופנטזיה וכל מה שקשור לשוקולד וכאלה.

תשובות...../images/Emo176.gif

ההמצאה הכי חשובה: חשמל בלעדיו לא היה כלום.... היום הייתה אצלנו בביניין הפסקת חשמל וסבלתי מאוד! כיצד תיראה ישראל בשנת 2005 אני מניחה שהיא תהיה מחולקת לשניים, אחרת אני לא רואה פתרון לסכסוך.... טעם הגלידה האהוב
שוקולד

תשובות

המצאה חשובה מסכימה עם אנג'ל מעלי. חשמל. קשה לדמיין את החיים שלנו בלי חשמל... ישראל בשנת 2050 מאיפה לי. אם היא בכלל תהיה קיימת זה יהיה טוב. גלידה גלידה זה משמין. יאק. לא יודעת איזה טעם, אבל חברה- בן אנד ג'רי'ס.

../images/Emo135.gif

מה ההמצאה החשובה ביותר לדעתכם עד היום ומדוע? האינטרנט. למה? אמממ יש המון המון המון המון סיבות. בשנת 2050, כיצד תראה ישראל לדעתכם? איך שנרצה שהיא תראֵה.. מה טעם הגלידה האהוב עליכם? כל פעם טעם אחר. לרוב שוקולד-וניל.

lady polegra

New member
תשובות:

* מהי ההמצאה החשובה ביותר עד היום לדעתכם ומדוע? אחת ההמצאות שאין אנו יודעים מי המציאן.. ושאנחנו עדיין לא יודעים איך היא עובדת... אנחנו * בשנת 2050 , כיצד תיראה ישראל לדעתכם? (תתייחסו גם לסכסוך עם הערבים) הכל תלוי בנו. הדור הצעיר.. אי אפשר לחזור ואני לא רוצה לנסות להעלות ניחושים. * מה טעם הגלידה האהוב עליכם? (איזה לא קשור בצורה חיננית אה?) שוקולד... ושוקולד וניל...

תשובות:

ההמצאה הכי חשוב לדעתי,הומצאה ונוצרה מזמן מזמן... ע"י איזה מישו שם למעלה, או ע"י משו אחר לאידעת.. המוח האנושי... :) הוא זה שהמציא ויצר את כל ההמצאות הכי חשובות בלעדיו לא היה כלום... ישראל ב2050 מקווה מאוד שהרמוניה בין הצד הערבי לישראלי, אין יותר מלחמות, כולם חיים בשלווה, עוסקים במה שירצו, הכלכלה משגשגת (או לפחות מבריאה) אין אלימות ורשע והכל מעולה. אבל אם להיות ריאליים, הכל ישאר בדיוק אותו הדבר כמו עכשיו. טעם הגלידה האהוב עליי דובדבנים, אבל בכלל אני משוגעעעעת על גלידה,כמעט כל הטעמים, לא על מקל...

fireblue1

New member
אמממ

ההמצאה הכי חשובה? לדעתי ההמצאה הכי חשובה{אם אפשר לקרוא לזה ככה} היא היכולת להמציא דברים חדשים כל הזמן{אוליי זה לא המצאה...אוליי נקרא לזה יכולת אבל זה דעתי...} ישראל ב 2050? תאמת? קשה לי לדמיין אותנו בלי ירבות עם הערבים...עם כל הכבוד זה פשוט לא יהיה זה אני מדמיין אותנו עדיין ביריבות איתם אבל לא בהקשר של מלחמות אלה יותר בקטע של מי מפותח יותר...מי טוב יותר וכאלה{ככה אני חושב שבאמת יהיה בסופו שלדבר} גלידה? אמממ וניל עם מקופלת... גלידת שמנת וניל עם דבש.....אני חולה על זה{!!!!}

חלמית

New member
תשובות:

1. מיכא"ל
סתם סתם.. כל דבר שמציל חיים. 2. מבחינת רוב?? נדמה לי שרוב יהודי... 3. קפה
אבל גלידה לא משמין

../images/Emo26.gif

הגלגל! כל כך בסיסי, כל כך יעיל
שלוש אפשרויות: או שנחייה בדו-קיום (אמן!) או שתהייה הפרדה לשתי מדינות ונחייה בשלום זה לצד זה או שהסכסוף לא יפתר ויהיה כאן רוב ערבי ואז אנחנו בצרות
cookie dough של בן & ג'רייז

Nienna

New member
תשובות.

1. מברשת שיניים. אפשר להסתדר בלי הטכנולוגיה המתקדמת. אבל למברשת שיניים אין תחליף. כמובן, אם מדברים על המצאה חשובה באמת - האנטיביוטיקה או החיסונים. 2. בדיוק כמו היום, רק עם טכנולוגיה יותר מתקדמת. הסכסוכים האלה לא ייפתרו עד אז. זה מזכיר לי - אימא שלי סיפרה לי שבבגרות שלה בהבעה ביקשו ממנה לכתוב חיבור על "איך תראה ישראל בשנת 2000" (היא עשתה אותה לפני 31 שנים). היא כתבה שיהיו עוד קצת שיפורים טכנולוגיים, אבל המצב החברתי, כלכלי ובטחוני ישאר כשהוא, בעוד שכל השאר כתבו על עולם אוטופי לחלוטין. היא צדקה. אני חושבת בדיוק כמוהה, היום, כשאני בגילה אז ונשאלת את אותה השאלה. 3. תות. :]

Nienna

New member
קבלו תיקון...

טעיתי בעצם. השפה המורכבת היא הדבר הכי טוב שהאדם המציא משום שהיא הבסיס לכל ההמצאות האחרות. בלעדיה, לא היינו מסוגלים לחשוב בצורה מורכבת, היינו פועלים על אינסטינקטים בלבד, לא היינו יכולים לחקור ולכן לא היינו מסוגלים להמציא שום דבר. שלא נדבר על תקשורת בין אדם לאדם... השפה היא, לדעתי, הדבר הכי חשוב ומשמעותי שיש לנו.

AviadOoooo

New member
תשובות

המצאה הכי חשובה: הקיטור משם הכל התחיל (האמת היא שהגלגל אבל מבחינה התעשייה וכל השאר ) שנת 2050: אני מקווה שבכלל נגיע ל2050 בקצב של היום מזדקנים מהר טעם הגלידה : אין ויכוח שריבת חלב לוקחת הכל אבל משהו טוב לא משהו זול

יש ויכוח, אני לא סובלת ריבת חלב

בתוך שום דבר ובשום צורה או מצב צבירה איכככס לא משנה כמה היא "טובה"(לא זולה)

למעלה