סקר!
חברים

ש חף

New member
סקר! ../images/Emo124.gif חברים

הרבה חברים או בודדים שאתם שומרים איתם על קשר קרוב מאוד?
יש לכם חברי ילדות?
מה התדירות בה אתם רואים את החברים שלכם?
יש לכם חבר\ה הכי טוב\ה?
איך אתם שומרים על קשר ובאיזו תדירות?
עד כמה חשובים לכם החברים שלכם? איזה מקום הם תופסים בחיים שלכם?

ש חף

New member
עונה

יש לי מעגל קרוב של 15 אנשים בערך.
כן! יש לי שלוש חברות ילדות,מכיתה א' אנחנו ביחד ויש לי עוד כמה חברים טובים שאני מכירה מגיל 14.
תלוי את מי. יש לי כמה חברות שאני רואה פעם בשבוע לפחות ואת כל השאר משתדלים כמה שיותר עם כל הלחץ של היום יום... בערך פעם בשבועיים כזה.
עם כולם אני בקשר טלפוני פעם בשבוע כזה ומנסים להתראות כמה שיותר,אני אף פעם לא מרוצה מהתדירות,בא לי עוד ועוד...
החברים שלי מאוד חשובים לי,הם כמו משפחה ומלווים אותי כל הזמן ובעיקר החברות היותר קרובות שאני לא יכולה בלעדיהן. אני אוהבת את כולם ומודה על זה שהם בחיים שלי.

ש חף

New member
ושכחתי לענות על אחת חשובה

החברה הכי טובה - חברת ילדות,חיבור מגיל 5 שאי אפשר להסביר או להפסיק אותו. עברנו ביחד המון דברים בחיים (עצובים ושמחים) והיא היחידה שיודעת הכל מהכל עלי היא משפחה והמשפחה שלי ושלה מתייחסת לקשר שלנו כאילו אנחנו אחיות מלידה. יש לי עוד חברת נפש שאותה הכרתי לפני שנה וחצי,הקשר עוד בבניה ואני מקווה שיחזיק לשנים רבות.

עונה

בסביבות 12-15 חברים קרובים שאני בקשר יומיומי איתם
יש לכם חברי ילדות?
יש לי ידידה אחת מכיתה א'(הלוואי והיו יותר), עוד חבר מהגן שעבר לת"א...שאר החברים מהתיכון והלאה.
כל יום!
יש לכם חבר\ה הכי טוב\ה?
לא, יש לי כמה חברים ממש קרובים וקשה להצביע על אחד שהוא יותר מכולם.
איך אתם שומרים על קשר ובאיזו תדירות?
שיחות בטלפון, נוסע לבקר, יוצאים יחד...לא חסר איך.
מאוד חשובים, בלי חברים החיים משעממים, תופסים מקום רציני.

נרקי

New member
../images/Emo72.gif אחד הנושאים האהובים עליי

הרבה חברים או בודדים שאתם שומרים איתם על קשר קרוב מאוד? יש לי כמה חברים שומרת על קשר מידי פעם. נפגשת והכל
יש לכם חברי ילדות? אממ לא.. יש לי חברה טובה שאני איתה מגיל 14 נדמה לי..
מה התדירות בה אתם רואים את החברים שלכם? יש אחת שאני רואה כל יום ויש כאלה פעם בחודש
יש לכם חבר\ה הכי טוב\ה? כן כפרעליההההההההההההההה לא יודעת מה אעשה בלעדיה
איך אתם שומרים על קשר ובאיזו תדירות? טלפונים סמסים פגישות. כמעט כל יום! עד כמה חשובים לכם החברים שלכם? איזה מקום הם תופסים בחיים שלכם? החברים שלי הם האוצר שלי!
אני מוכנה לספוג כדור בשבילם ולעשות הכל!!! את החיים שלי מוכנה להביא להם

אחלה סקר ../images/Emo70.gif

בודדים אבל איכותיים
יש לכם חברי ילדות?
בטח
תלוי איזה, מה שחשוב זה הקשר שנשמר יש לכם חבר\ה הכי טוב\ה?
לא יכולה להגדיר אחד כזה.... איך אתם שומרים על קשר ובאיזו תדירות?
מסמסים ועד מפגשים של כמה פעמים בשבוע
חשובים מאד, כמה אפשר להיות לבד?? מול המחשב??

DANAQ32

New member
עונה

הרבה חברים/ות.. כ-20 נשים..ו- 10 גברים ועוד כמה שהם לא ממש חברים/ות יותר קשרי ידידות, אהלן אהלן בחגים ימיהולדת וכו'..
חברת ילדות 1, נולדה יום לפני, הוריה היו שכנים של הורי כך שאפשר לומר שאנחנו חברות מהשניה שהגענו הביתה מחדר לידה. היינו יחד באותו הגן , ובאותן הכתות ביסודי ובתיכון.
את כל החברים/ות אני רואה בפרישה על פני כל החודש. את החבר הכי טוב שלי לפחות פעמיים שלוש בשבוע ואת החברה הכי טובה כמעט כל יום.
שומרת על קשר טלפוני, מבלים ביחד, תלוי מי ומה.. יש כאלה שהקשר יומיומי ויש כאלה שפעם בחודש.ויש שבאמצע.
החברים שלי חשובים לי מאוד , אני מעריכה אותם על מי שהם, והם תופסים חלק ניכר מחיי.

סקר קצת עצוב אבל נענה........................

-הרבה חברים או בודדים שאתם שומרים איתם על קשר קרוב מאד?למרות שאני אדם מאד חברותי אין לי הרבה חברים ואני שומר עם מעט מאד מהם על קשר קרוב. אחד מהם גר כאן במושב האחרים בכרמיאל -יש לכם חברי ילדות? לא ככול הידוע לי -מה התדירות בה אתם רואים את החברים שלכם?פעם בחודש כשאני בכרמיאל אם הם פנויים ולרוב הם פנויים -יש לכם חבר/ה הכי טוב/ה? כן יש לי חבר טוב מאד כאמור כאן במושב אבל האידיאלי מבחינתי זאת אישה על תקן החבר הכי טוב רק הבעייה שלפני כמה חודשים התאכזבתי קשות מאחת שרק העמידה פנים שהיא חבר הכי טוב, בין השאר מה שהוביל לבסוף לפיטורים שלי מהגרנולה(וזאת הפעם הראשונה שאני בכלל מתייחס לזה) -מאחר ואני והוא מאותו המושב אז מדובר בקשר שוטף גם טלפוני וגם מזדמן בעיקר שישי שבת עם השאר זה קצת יותר בעייתי -עד כמה חשובים לכם החברים שלכם? איזה מקום הם תופסים בחיים שלכם? בעצם השאלה הכי קשה כאן ואין לי מושג אפילו מהיכן להתחיל רק בואו נאמר שאם מילדות הייתי יותר בחברה כנראה אבל רק כנראה שהיום לא הייתי במצב שבו אני נמצא כרגע שבו אני מתקשה לייצר לעצמי חיי חברה ואפילו מתקשה להתחיל עם בחורה ברחוב ככה שחברים למרבה הצער לא תופסים מקום מרכזי כמו שהייתי רוצה שיתפסו בחיי אבל כלפיי מעט החברים שיש לי יש לי נאמנות ללא סייג אני לא יודע אם הייתי חוטף למענם כדור
(כפרה על הנרקיסה שלנו)אבל אני בהחלט יודע שאני לרשותם מתי שהם יזדקקו לי

just 20 f

New member
מזדהה איתך לגמרי. ../images/Emo201.gif

למרות שאצלי זה סיפור קצת שונה... השורה התחתונה זהה כנראה. הנה התשובות שלי: הרבה חברים או בודדים שאתם שומרים איתם על קשר קרוב מאוד? בודדים. יש לכם חברי ילדות? יש לי חברה הכי טובה מגיל 12 וחצי, לא יודעת אם זה נקרא... מה התדירות בה אתם רואים את החברים שלכם? שלא נדע... יש לכם חבר\ה הכי טוב\ה? כן (ציינתי למעלה). איך אתם שומרים על קשר ובאיזו תדירות? בעיקר בטלפון, לפעמים במסנ' וכאלה. מדברות כל כמה ימים. נפגשות פעם ב...
עד כמה חשובים לכם החברים שלכם? איזה מקום הם תופסים בחיים שלכם? חשובים? קשה לומר. אבל למרות שקשה לי להודות בזה או לשים לב לזה, כנראה שהם מאוד חשובים אחרת מצבי היה בכי רע
(לא שעכשיו הוא מזהיר...
). מצד שני, אני לא מרגישה את החברות באמת; הכל בעייתי ומינימליסטי.

טל205

New member
איזה סקר

אני בלי חברה יכל למות.יש לי המון חברים וחברים טובים שאנו משקיעים אחד בשני המון עם קשר יומיומי בערך 4.. יש לי גם חברי ילדות אך בודדים.. ככה זה,גודלים ומכירים אנשים חדשים...

צומיש

New member
עונה...

הרבה חברים או בודדים שאתם שומרים איתם על קשר קרוב מאוד?משתדלת אבל יש כאלו שזה מתרחק... יש לכם חברי ילדות?כן מהחטיבה, ויש עוד ילדות אבל היא דיי רחוקה מזל שיש את הפייסבוק מה התדירות בה אתם רואים את החברים שלכם?החברים הטובים משתלת לפחות פעם בשבוע.. יש לכם חבר\ה הכי טוב\ה?כן איך אתם שומרים על קשר ובאיזו תדירות?יום יום שיחה.. ונפגשות פעמיים בשבוע.. <אפילו החבר האחרון שלי טען שאין לי צורך בחבר כי יש לי אותה
> עד כמה חשובים לכם החברים שלכם? איזה מקום הם תופסים בחיים שלכם?חלק מאד מהותי ותמיד משתדלת להגדיל את מעגל החברים, ולחבר בין כולם...

למעלה