סקר
:

סקר ../images/Emo118.gif:

סקר: 1.איזה תוכי יש לך? 2.כמה תוכים יש לך? 3.מה התוכי הכי יפה לפי דעתך? 4.מה התוכי שמדבר הכי טוב? 5.התוכי שלך יודע לעשות טריקים? 6.התוכי שלך יודע לדבר?

אוקיי הינה:

*דררה *1 *כל תוכי *לדעתי ג'אקו *חוץ מי לעלות עליי ולאכול את השיער לא *הוא אומר די(כי שהוא צועק אמא שלי אומרת תמיד די)

עונה...

1.איזה תוכי יש לך? קקדו 2.כמה תוכים יש לך? אחד 3.מה התוכי הכי יפה לפי דעתך? קקדו.. ויש אחד ורוד כזה- ממש יפה
4.מה התוכי שמדבר הכי טוב? לפי מה שאני יודעת ג'קו... 5.התוכי שלך יודע לעשות טריקים? לא משהו מיוחד... 6.התוכי שלך יודע לדבר? קצת..

הקאקדו שאתן מדברות עליו הוא...

קאקדו מולוקי moluccan cockatoo או salmon-crested cockatoo Cacatua moluccensis

R i m o n

New member
תשובה ../images/Emo118.gif לסקר ../images/Emo118.gif

1 קוקוטייל 2 אחת 3 ארה כחולב זהובה 4 ג'קו 5 לדבר נחשב טריק
6 כן, "בוקר טוב" "לילה טוב" "מיקי" (השם שלה)"שלום"

R i m o n

New member
מה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

קוקוטילים בעלי כושר דיבור טוב

אני...

1) כרגע פינקים ותוכונים. בקרוב יצטרפו קוקוטלים וכנריות... 2) 2 פינקים ו4 תוכונים. 3) ארות/קקדו/דררות/ופינק צבעוני כזה.. זה לא ממש תוכי אבל בכל זאת... 4) אין לי מושג.. אני יודעת שג'אקו מדבר טוב וגם תוכונים... 5) התוכים שלי פראיים אבל את אחד התוכונים שלי בחרתי כי בחנות הוא הייה מתהפך על הגב ומשחק ברגליים כל הזמן.. וכרגע הוא כל היום רוקד ושר... 6) כמו שאמרתי הם פראיים- הם יודעים לדבר תוכית...

שהם מוחתמים ולא רק מאולפים כמו

כמעט כל התוכונים בארץ, הם מדברים, למען האמת אם יורשה לי(ויורשה לי
) התוכי שדיבר הכי הרבה מילים בעולם על פי ספר השיאים של גינס הוא תוכון.

התשובות שלי... ../images/Emo70.gif

1. תוכי אהבה
2. 5 תוכים 3. תוכי אהבה בלבד 4. ג'אקו 5. כן הוא אכלת יד למרות שזה נפוץ וגם הם מנשקים אותי
6. הם לא מדברים אבל הם מצייצים

עונה!!! ../images/Emo13.gif

1. איזה תוכי
יש לך?
קוקטייל זכר האכלת-יד 2. כמה תוכים יש לך?
1 קטן ויחיד ובקרוב עוד כמה... 3. איזה תוכי הכי יפה לפי דעתך?
שאלה קשה.. קשה...! ארה בלו אנד גולד, סאן קוניור, קוין אוף בווריה קוניור וכמה לורים...
4. איזה תוכי מדבר הכי טוב, לדעתך?
ג'אקויים, קאקדויים גדולים, כמה ארות, אמזונה צהובת ראש וקרובותיה. 5. התוכי שלך יודע לעשות טריקים?
לשרוק השפן הקטן זה נחשב? 6. התוכי שלך יודע לדבר?
לא, אבל לשרוק כן!

Mr HaiM

New member
תשובות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1.איזה תוכי יש לך? קוקטיל לוטינו 2.כמה תוכים יש לך? 1 3.מה התוכי הכי יפה לפי דעתך? כולם הכי יפים
4.מה התוכי שמדבר הכי טוב? ג'אקו (אני חושב) 5.התוכי שלך יודע לעשות טריקים? בערך.. 6.התוכי שלך יודע לדבר? לא

../images/Emo11.gif

1. איזה תוכי יש לך? פסיפיק, דררות, ג'אקוים וארות 2. כמה תוכים יש לך? 8 3. מה התוכי הכי יפה לפי דעתך?ארה בלו אנד גולד ואחרי ארה ינקנטון ואחרי ארה סקארלט... ובעצם כל הארות
4. מה התוכי שמדבר הכי טוב? מיינע, ג'אקו, אקלקטוס 5. התוכי שלך יודע לעשות טריקים? 6. התוכי שלך יודע לדבר?כן

למעלה