סקר

lilush15

New member
סקר ../images/Emo107.gif

ראיתי את זה בפורום חברים, ושאלתי את זה גם במכושפות ועכשיו גם פה... נכון בהגדה של פסח יש חכם רשע תם ושאינו יודע לשאול כל אחד צריך להתאים לאחד מהם דמות מהסדרה אם יגיבו אני יענה אחר"כ גם
 

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifהנה ../images/Emo26.gif

חכם- ברנדון
רשע- ואלרי/ ג'ינה תם- קלי/ דונה זה שאינו יודע לשאול- דיוויד/ סטיב
 

Ez sLeeP

New member
בואו נעשה גרסא בברלי-הילסית:

אקשר את החכם, טוב, רע, ושאינו יודע לשאול לאסיציאציות ואיפיונים של בברלי הילס: בתולה נצחית (תם) - כאילו, באמת.. בגיל 25 מאבדים את הבתולים? התמימות בהתגלמותה.. נכון, גם העולם מושלם.. מסומם (חכם) - הדרך להצלחה בברלי הילס רצופה בהתמכרויות ככל הנראה.. גם זה סוג של חכמה.. עוזב את הסדרה (רשע) - כאילו ברנדה, ברנדון, דילן, וואלרי - בשביל מה? שנסבול?.. חסר חוש עסקים (שאינו יודע לשאול) - נאט! הפיץ' היה שורד קצת, לו רק היה שואל 'למה לעזאזל אתם תקועים לי במסעדה 10 שנים, ולא משלמים?!'.
יצא קצת צולע.. לא חשוב..
 

shanyz

New member
חהה לא נכון יצא חמוד!!

אגב, דונה איבדה את הבתולים בגיל 25!?! רגע, אני פתאום מתבלבלת.. באיזה פרק עם איבדה? עם מי? מה קורה לי?
 

גויבה

New member
שאלת קודם עם מי

עם דיויד ברור ואת בטוח זוכרת את הפרק הזה בסוף העונה ה-7 שרואים את דונה עם בגדים סקסיים (עאלק היא נראתה כל כך זוועה שבא היה לי להקיא ברצינות)
 

Ez sLeeP

New member
עונה שביעית או שמינית..

אז זה או 25 או 24.. הם התחילו את הסדרה בגיל 17.. או 16..
 
למעלה