סקר:

סקר:../images/Emo104.gif

מה הייתה התגובה הראשונה שלך לסדרה "דיג´ימון" (לפני שראית)?
"איכס! אני ב-ח-י-י-ם לא אראה את זה!!! סתם חיקוי של פוקימון!!!"
"הא? דיג´ימון? זה משהו שלא ידעתי עליו?"
"איך לא גילו את זה קודם???"

Digi Lista

New member
קסנדרה...

מה דעתך לפנות אליי כשאת רוצה לעשות סקרים?כי אני יכולה לעשות את זה לסקר שבאמת יוכלו להצביע, לא חבל?

Digi Lista

New member
זה לא העניין!

אני תמיד שמחה לקבל רעיונות מחברי הפורום, ת-מ-י-ד!, אני רק אומרת שאם יש לך רעיון לסקר ואת רוצה בכנות שיענו עליו, את רק צריכה לדבר איתי ואז אני אהפוך את זה לסקר כדי שיהיה קל להצביע(אני גם אקשר אותו בטאגלייס), אין מה להעלב, יש לי דווקא כוונות טובות, ואני באמת רוצה לשתף איתך פעולה!

שוב: מה שתגידי.../images/Emo104.gif

עזבי, אני במצב רוח נורא מאז קארי´ס אדבנס... אני סומכת על עדי ומאיה שיוציאו סיפור נהדר, אבל אני בכל זאת במצב רוח רע... אח שלי יכול להעיד אל זה...

Digi Lista

New member
למה את במצב רוח רע?

שמתי לב שכתבת את זה כבר כמה ימים, חשבתי שזה זמני(אצלי למשל מצבי הרוח ממש קיצוניים והכול זמני...) ובגלל זה לא התעניינתי, אבל באמת למה את לא במצב רוח?(אם זה אישי את לא חייבת לענות, בטח שלא כאן...)אני באמת רוצה לדעת מה העניינים עם כול חברי הפורום, פורום זה נחמד אבל רגשות ודברים שמעבר לזה חשובים הרבה יותר מבחינתי!

../images/Emo104.gif

בגלל קארי´ס אדבנס... אני עדיין מקווה לחזור לכתוב, אבל אני חושבת שזה יהיה אנוכי מצידי... לא משנה, תשכחי מה שאמרתי. התכוונתי לפרסם כאן "בחן את עצמך", אבל אין לי כוח עכשיו, אז אולי אח"כ...

star_female

New member
למה את כל כך מדוכאת?

אז את לא כותבת יותר את הפיק... אז מה? הוא במילא כבר די הסתיים (ברגע שמאיה תסיים אותו כמו שצריך ~_~ ) זה בסך הכל פנפיק... אני לא רוצה להתחיל מריבה או משהו כזה, חס וחלילה, אבל את צריכה להירגע... lighten up... (זה לא היה במטרה להעליב או שום דבר בסגנון... אבל תצאי מהדיכאון, את סתם במצב-רוח רע בלי סיבה...) ^^

הממ...עזבי...../images/Emo104.gif

יש לי בעיה: קשה לי לצאת מדיכי. אני יכולה להיות מדוכאת במשך חודש בגלל 80 באזרחות... אין אצלי פרופורציה בין גודל הבעיה לבין חשיבותה.

אנימציה חמודה!^-^../images/Emo104.gif

כותבים "מאמן", ולא "מעמן", ד"א. דיג´יליסטה, ממש מוזר לראות אותך בשחור (אח שלי מכור לפורום פוקמון, ופוקמון בכלל. זה הדבר היחיד שהוא מסוגל לדבר עליו!)

Digi Lista

New member
את כבר במצב רוח יותר טוב?...

איפה אני בשחור?...בכול אופן אני מקווה שאת כבר במצב רוח הרבה יותר טוב מאתמול ומהימים האחרונים, 80 באזרחות? אם הייתי לומדת אזרחות(נראה לי שהשנה אני אלמד) 80 היה בהחלט מספק אותי...בגלל קארי אדבנס את במצב רוח נוראי? אז יש לי שני דברים להגיד לך... 1) אני לא רוצה לראות אנשים מדוכאים כאן בפורום, לא שיש לי בעיה עם דיכאון, אבל אני לוקחת באופן אישי כול דבר שקורה כאן בפורום ואני רוצה שכמה שיותר אנשים יהיו שמחים, וימשיכו להיות שמחים בכול פעם שהם נכנסים או יוצאים מהפורום. 2)את יכולה להתחיל פיק חדש ולהזמין את כול מי שרוצה להשתתף או לחילופין לכתוב לבד וככה לא תכנסי לדכאון בגלל שמשהו(ואין לי מושג מה) שמישהו עשה\כתב\אמר לא תאם את הרעיונות שלך או אף חמור מיזה- פגע בך והכניס אותך לדיכאון!

לא אני לא. אבל...../images/Emo104.gif

הגעתי למסקנה שלא כולם חייבים לסבול מהבעיות שלי, אז כדאי לי להתנהג כאילו הכל בסדר. זה הכל. וקיבלתי פעם 80 באזרחות. זה גרם לי למצב רוח נורא במשך שלושה ימים...

למעלה