סקר D:

מעיינהXD

New member
סקר D:

טוב כדי להפעיל את הפורום המסכנון שלנו יש פה סקר חמדמד: מה השיר המועדף עלייך מ-BNE ? 1. brick by boring brick 2. ignorance 3. careful 4. playing god 5. the only exception 6. feeling sorry 7. looking up 8. where the lines overlap 9. misguided ghosts 10. all i wanted 11. turn it off * יש פה המון שירים לא נפוצים אבל הם שירים מדהימים. חובה שמיעה ביוטיוב*

מעיינהXD

New member
עונה../images/Emo15.gif

אמממממממממממממממממממממממממ......... where the lines overlap. הוא המועדף כרגע.. אבל יש עוד טונה. אני מרגישה את המצפון מכביד עליי.. אני אוהבת את כולם 3>

Gossipgirl17

New member
באמת שכול השירים טובים...

כזה כול תקופה את מתחילה להקשיב שוב ושוב לאותו השיר... אבל אני מניחה שBring by boring brick.....השיר הזה פשוט.....המילים....אי אפשר לתאר :)

2MayaN2

New member
קשה.... ../images/Emo221.gif

אני צריכה עוד זמן כדי להחליט
כי כרגע אני מתמכרת כל פעם לשיר אחר

2MayaN2

New member
שיר גדול../images/Emo45.gif ../images/Emo221.gif

ואם יש קטע בשיר הזה שאני אוהבת זה את God knows the world doesn't need another band But what a waste it would've been I can't believe we almost hung it up We're just getting started גם מבחינת המילים וגם מבחינת הביצוע

נסטי XD

New member
לגמרי...זה שיר מעולה...

היילי מדהימה בשיר הזה במיוחד בקטע הזה שהם מפסיקים ואז היא שרה את זה בתווים הגבוהים מדי חחח וואו זה מדהים.עכשיו אני שומעת את זה... למרות שאצלי זה כל שבוע שיר אחר, השבוע זה the only exception חחחחח, עזבי,אל תנסי להבין P:

נסטי XD

New member
חחחח אופס התכוונתי לall i wanted

כאילו בהתחלה זה היה בריק,ועכשיו זה all i wanted... אני בבלבלה רצינית חחחח

2MayaN2

New member
בלבלת אותי../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

התכוונת לlooking up או לall i wanted? אני גם הייתי מכורה לthe only exception. שיר גדול..מאוד אהבתי את המילים.

נסטי XD

New member
אוקי ככה...

הראשון שממש ממש אהבתי- זה looking up אח"כ זה היה all i wanted, במיוחד את הקטע הזה שיש שקט ואז היא כזה "all i wanted was youuuuuuuuu" וthe only exception זה שיר גדול...אבל אליו אני אתמכר שבוע הבא חחחח

2MayaN2

New member
חח אוקיי נראה לי הבנתי ../images/Emo221.gif

עכשיו את מכורה לall i wanted
אני באמת לא יכולה להחליט..הכל יפה

נסטי XD

New member
בגלל זה התבלבלתי

כי חשבתי על משו אחד וכתבתי משו אחר.....והעיקר אומרים שנשים לא מוכשרות מספיק חחחחחח

Bleed for Me

New member
אמממ

כרגע אני הכי אוהבת את careful. אני ממש מתחברת למילים והקול של היילי כל כך מדהים בשיר הזה, חזק ועוצמתי.. זה המועדף שלי כרגע.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהמממ...

brick by boring brick חח זה פשוט שיר כלכך חמוד :) שמעתי אותו באוטו ואני כולי שרה לאחותי הקטנה "פה לה פה פה לה פה פה פה לה..." ומתופפת על ההגה חחחחחחח

למעלה