סקר... ^__^ איזה דמות אתם הכי אוהבים?
A AGENT SHESH New member 4/4/05 #9 נו, עניתי לך! הדמות הכי אהובה עלי היא בובי. בינבה מאגניבה, אבל היא סתם צהובה כזאת, ופונפון הוא... כלבלב. ולא צריך לפרט.
נו, עניתי לך! הדמות הכי אהובה עלי היא בובי. בינבה מאגניבה, אבל היא סתם צהובה כזאת, ופונפון הוא... כלבלב. ולא צריך לפרט.
D digli New member 6/4/05 #22 אה... חחחח.. אוקיי בהצחלה לא הבנתי כי חשבתי שאני בפורום של הספר.. ולא הבנתי מה הקשר לשאלה (כי שם שאלתי שאלה אחרת..)
אה... חחחח.. אוקיי בהצחלה לא הבנתי כי חשבתי שאני בפורום של הספר.. ולא הבנתי מה הקשר לשאלה (כי שם שאלתי שאלה אחרת..)
D De-Panther New member 4/4/05 #6 אותי ואחרי זה את...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif ריימונד כי כולם אוהבים את ריימונד
C cowgirl Ms New member 4/4/05 #7 בריאן.../images/Emo80.gif [נו.. כולם ענו תשובות לא קשורות, גם לי מותר.]
ה הגברת האפורה New member 4/4/05 #8 האטסוהארו... ../images/Emo57.gif (מפרויטס) ואד (מפולמטאל אלכימיסט). אז למי התכוונת?
K Kingsley Shacklebolt New member 4/4/05 #10 דנה בלום כאילו../images/Emo70.gif השחקנית הכי טובה בטלנובלה הפנימית בסדרה
ש שניש New member 5/4/05 #19 איכסה טומי גנוסיס הוא כל כך שרמוטה.ואני שונאת אותו בגלל מה שהוא עשה להגוויג אז מה אם יש לה תלולית (תלובוליבית ) היא עדיין כוסית. חוץ מזה שהיא כתבה לו את כל השירים,הזונה >< (טומי,לא הדוויג.) יצחק הכי חמוד ^^
איכסה טומי גנוסיס הוא כל כך שרמוטה.ואני שונאת אותו בגלל מה שהוא עשה להגוויג אז מה אם יש לה תלולית (תלובוליבית ) היא עדיין כוסית. חוץ מזה שהיא כתבה לו את כל השירים,הזונה >< (טומי,לא הדוויג.) יצחק הכי חמוד ^^