סקר^_^ חיח, נמנמנמ.. אלן ריקמן בדארק הרבור או אלן ריקמן מכוסה גלימות כסנייפ
T Thestral New member 3/7/04 #1 סקר^_^../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif חיח, נמנמנמ.. אלן ריקמן בדארק הרבור או אלן ריקמן מכוסה גלימות כסנייפ
סקר^_^../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif חיח, נמנמנמ.. אלן ריקמן בדארק הרבור או אלן ריקמן מכוסה גלימות כסנייפ
מ מלאכית16 New member 3/7/04 #2 סנייייפפפפפפפ...../images/Emo110.gif כי לסנייפ יש הרבה יותר סקס אפיל..וגם הרבה יותר אופי... ותמיד עדיף משהו מכוסה..כדי שנוכל להפשיט אותו (ולא רק בצחוק- הכיסוי משאיר הרבה יותר מקום לדימיון...וגם זה הכי שווה להפשששששייטטט...אם הם כבר ערומים ישר ניגשים לעיניין ואז זה קצת מבאס..לא אבל לי אין הרבה מאיפה לדעת...אני רק משערת ) בכל מקרה- סניייייפפפפפ תעשה לי פושנס מאסטר קטן וסקסייייי
סנייייפפפפפפפ...../images/Emo110.gif כי לסנייפ יש הרבה יותר סקס אפיל..וגם הרבה יותר אופי... ותמיד עדיף משהו מכוסה..כדי שנוכל להפשיט אותו (ולא רק בצחוק- הכיסוי משאיר הרבה יותר מקום לדימיון...וגם זה הכי שווה להפשששששייטטט...אם הם כבר ערומים ישר ניגשים לעיניין ואז זה קצת מבאס..לא אבל לי אין הרבה מאיפה לדעת...אני רק משערת ) בכל מקרה- סניייייפפפפפ תעשה לי פושנס מאסטר קטן וסקסייייי
L love potion New member 3/7/04 #3 סנייפ גם כי אני מתכננת על הכפתורים האלה כבר שנים, וגם כי אני לא רוצה להירצח בשביל איזה כוסון חצוף.
S Silly LoveSong New member 3/7/04 #4 ברור שסנייפ!../images/Emo99.gif יותר מסתורי, אפלולי, קשה להשגה, חמקמק... חח ובאמת יש מה לקרוע ממנו ברגע השיא.. וזאת יכולה להיות אהבה מדהימה, היות וסוורוס לא ממש מקובל וכולם סולדים ממנו (איך אפשר?!?! ).
ברור שסנייפ!../images/Emo99.gif יותר מסתורי, אפלולי, קשה להשגה, חמקמק... חח ובאמת יש מה לקרוע ממנו ברגע השיא.. וזאת יכולה להיות אהבה מדהימה, היות וסוורוס לא ממש מקובל וכולם סולדים ממנו (איך אפשר?!?! ).
I inbal145 New member 3/7/04 #6 סנייפי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif קחו את אלן, תנו לי את סנייפ השחור ברוע גרררררר
סנייפי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif קחו את אלן, תנו לי את סנייפ השחור ברוע גרררררר
D DARK ANGEL14 New member 4/7/04 #8 סנייפ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif סנייפ הוא שולט... בררר... שחור, שיער, עיניים...יאם |
סנייפ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif סנייפ הוא שולט... בררר... שחור, שיער, עיניים...יאם |
L La Vicomtesse New member 4/7/04 #11 ת'אמת......./images/Emo54.gif לא משנה הואריאציה, אלן הוא תמיד אלן.....
S Silly LoveSong New member 6/7/04 #14 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif