סקר 4 בנוגע להרגלי הצפייה ב-yes

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
סקר 4 בנוגע להרגלי הצפייה ב-yes../images/Emo41.gif

1. עד כה מה התוכנית האהובה ביותר עליכם בערוץ? (רק תוכנית אחת!) 2. עד כה מה התוכנית הכי פחות אהובה עליכם בערוץ? (רק תוכנית אחת!) 3. מה דעתכם על העובדה שהחליטו לשלב סדרות ישנות של yesweekend בערוץ כמו פחות ממושלמת, דוג צייד הראשים וכדומה? (בעד/נגד) 4. מה דעתכם על השידורים החוזרים? א. יותר מדי ב. מעט מדי ג. בדיוק כמו שצריך 5. האם אתם צופים בשידורים חוזרים גם אם כבר ראיתם את הפרק קודם לכן במהלך השבוע? א. כן תמיד ב. מדי פעם ג. לעיתים נדירות ד. לא אף פעם 6. מהו המדע בדיוני הטוב ביותר בערוץ לדעתכם? א. פלישה ב. סמולוויל ג. על טבעי 7. מהי הדרמה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? א. האנטומיה של גריי ב. גברתי הנשיא ג. the oc ד. מגרש ביתי 8. מהי הקומדיה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? א. הופ ופיית ב. החיים הפשוטים ג. סקראבס ד. טירוף בבית ה. איך פגשתי את אמא 9. מה דעתכם על נמלטים עד עכשיו? א. מעולה ב. סבירה ג. טעון שיפור ד. לא צופה 10. איזה ריאליטי בערוץ עדיף? א. הישרדות 12 ב. יורדים בגדול - גרסה משפחתית 11. האם אתם צופים ב-yes
תוך כדי קריאת הסקר? (כן/לא) 12. מה דעתכם על השיבוץ בערוץ ככה שהמדע בדיוני בתחילת השבוע וכל השאר בהמשך השבוע? א. כמו שצריך ב. צריך להיות הפוך ג. צריך היה לערבב הכל ד. לא משנה לי 13. מה דעתכם על הפרומו הקצר לפרק הבא של נמלטים שיש לאחר כל פרק? (בעד/נגד) 14. מה דעתכם על השרשור שצריך להיות לסדרות בפורום? א. שרשור לכל סדרה ב. שרשור יומי ג. שרשור שבועי (אם הדבר היה אפשרי) ד. לא משנה לי 15. האם אתם יכולים להגדיר את עצמכם כמכורים ל-yes
? (כן/לא) 16. תנו ציון ל-yes
מ-1 עד 10. 17. באיזו שאלה התלבטתם הכי הרבה מה לענות? (1-16) 18. באיזו שאלה התלבטתם הכי פחות מה לענות? (1-16) 19. מה דעתכם על הסקר ביחס לקודמיו? א. טוב יותר ב. טוב באותה מידה ג. פחות טוב 20. האם תרצו עוד סקרים כדוגמת זה? (כן/לא)

עונה.. וואי, ארוך..../images/Emo3.gif

1. האנטומיה של גריי. 2. טירוף בבית ו"גבירתי הנשיא". משעממות נורא. 3. אני חושב שזה אחלה. ברגע ש"דוג צייד הראשים" ייסתיים ותחליף אותו תוכנית טובה.
4. מעט מדי. 5. מדי פעם. 6. על טבעי. 7. האנטומייה של גריי. 8. אני די מתלבט בין "הופ ופיית'" ל"סקראבס".. אבל כן, כנראה שסקראבס. 9. סבירה. 10. אני לא ממש אוהב את שניהם.. 11. לא.
12. ממש לא משנה לי. 13. בעד. 14. שרשור לכל סדרה, יותר נוח משבועי עמוס. 15. אני חושב שכן.
16. 9. הפרומואים חייבים לתפוס תאוצה אמיתית, ולהפסיק לנסות לעשות בדיחות או מהפיכה בולשביקית רוסית בפרסומות שלהם. זה מושקע, חמוד, אבל די, פרסומת שלשם שינוי באמת טובה וממצה את עצמה. 17. לא ממש זוכר.
18. לא ממש זוכר.
19. לא קראתי ממש את הסקרים הקודמים, אז אני לא ממש יודע.. 20. למה לא.

TheLost

New member
משעמם לי :-פ

1. עד כה מה התוכנית האהובה ביותר עליכם בערוץ? (רק תוכנית אחת!) מהחדשות? "אנטומיה של גריי"; מהישנות? "החיים הפשוטים 3" 2. עד כה מה התוכנית הכי פחות אהובה עליכם בערוץ? (רק תוכנית אחת!) מהחדשדות? "נמלטים"; מהישנות? "מגרש ביתי" 3. מה דעתכם על העובדה שהחליטו לשלב סדרות ישנות של yesweekend בערוץ כמו פחות ממושלמת, דוג צייד הראשים וכדומה? (בעד/נגד) בעד. למה לא למלאות את לוח השידור? לא כולם ראו
4. מה דעתכם על השידורים החוזרים? ג. בדיוק כמו שצריך, ככה גם אין שום סוג של צפיפות ולא באמת חייבים לשבת כל יום מול הטלווזיהי 5. האם אתם צופים בשידורים חוזרים גם אם כבר ראיתם את הפרק קודם לכן במהלך השבוע? ג. לעיתים נדירות 6. מהו המדע בדיוני הטוב ביותר בערוץ לדעתכם? ב. סמולוויל 7. מהי הדרמה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? א. האנטומיה של גריי ג. the oc 8. מהי הקומדיה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? ב. החיים הפשוטים ה. איך פגשתי את אמא 9. מה דעתכם על נמלטים עד עכשיו? ב. סבירה 10. איזה ריאליטי בערוץ עדיף? לא רואה 11. האם אתם צופים ב-yes תוך כדי קריאת הסקר? לא, אני על אנג'ל 12. מה דעתכם על השיבוץ בערוץ ככה שהמדע בדיוני בתחילת השבוע וכל השאר בהמשך השבוע? ד. לא משנה לי 13. מה דעתכם על הפרומו הקצר לפרק הבא של נמלטים שיש לאחר כל פרק? לא ממש איכפת לי 14. מה דעתכם על השרשור שצריך להיות לסדרות בפורום? א. שרשור לכל סדרה (וממש לא שרשור שבועי. לא רק שזה לא אפשרי, זה יתקפל במהרה ויהיה ממש מעצבן) 15. האם אתם יכולים להגדיר את עצמכם כמכורים ל-yes? אני חושב שבתקופת היס וויקאנד הייתי יותר מכור. בכל מקרה, סטארס רק סוגר שבועיים 16. תנו ציון ל-yes מ-1 עד 10. 6? 17. באיזו שאלה התלבטתם הכי הרבה מה לענות? (1-16) 7 ו-8 18. באיזו שאלה התלבטתם הכי פחות מה לענות? (1-16) 14 19. מה דעתכם על הסקר ביחס לקודמיו? לא השתתפתי בקודמים 20. האם תרצו עוד סקרים כדוגמת זה? למה לא

MacyMan

New member
עונה!../images/Emo41.gif

1. עד כה מה התוכנית האהובה ביותר עליכם בערוץ? (רק תוכנית אחת!) סקראבס 2. עד כה מה התוכנית הכי פחות אהובה עליכם בערוץ? (רק תוכנית אחת!) אמממ... פיצוץ של שיפוץ(דפוק לגמרי) 3. מה דעתכם על העובדה שהחליטו לשלב סדרות ישנות של yesweekend בערוץ כמו פחות ממושלמת, דוג צייד הראשים וכדומה? (בעד/נגד) ברור שבעד! זה לא משנה באיזה ערוץ הסדרות משודרות... 4. מה דעתכם על השידורים החוזרים? ב. מעט מדי 5. האם אתם צופים בשידורים חוזרים גם אם כבר ראיתם את הפרק קודם לכן במהלך השבוע? ב. מדי פעם(אף פעם לא יוצא לי לראות שידורים חוזרים של מה שאני רוצה... 6. מהו המדע בדיוני הטוב ביותר בערוץ לדעתכם? ב. סמולוויל 7. מהי הדרמה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? אני לא רואה את הדרמות בערוץ אבל אם כבר צריך לבחור אז ראיתי פרק אחד של the OC... 8. מהי הקומדיה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? ג. סקראבס 9. מה דעתכם על נמלטים עד עכשיו? ב. סבירה 10. איזה ריאליטי בערוץ עדיף? א. הישרדות 12(יורדים בגדול המשפחתי זה דפוק..מאכזב אחרי העונה הקודמת) 11. האם אתם צופים ב-yes תוך כדי קריאת הסקר?לא 12. מה דעתכם על השיבוץ בערוץ ככה שהמדע בדיוני בתחילת השבוע וכל השאר בהמשך השבוע? ד. לא משנה לי 13. מה דעתכם על הפרומו הקצר לפרק הבא של נמלטים שיש לאחר כל פרק?אמממ... בעד.... 14. מה דעתכם על השרשור שצריך להיות לסדרות בפורום? ב. שרשור יומי 15. האם אתם יכולים להגדיר את עצמכם כמכורים ל-yes?לא 16. תנו ציון ל-yes מ-1 עד 10. 9 17. באיזו שאלה התלבטתם הכי הרבה מה לענות? 8- הקומדיות 18. באיזו שאלה התלבטתם הכי פחות מה לענות? 10 19. מה דעתכם על הסקר ביחס לקודמיו? ד.(הוספתי)לא עניתי על הקודמים... 20. האם תרצו עוד סקרים כדוגמת זה? כן

G Baby

New member
עוד שאלון! כמה חביב ../images/Emo13.gif

1. עד כה מה התוכנית האהובה ביותר עליכם בערוץ? על טבעי 2. עד כה מה התוכנית הכי פחות אהובה עליכם בערוץ? בעל על ארבע 3. מה דעתכם על העובדה שהחליטו לשלב סדרות ישנות של yesweekend בערוץ כמו פחות ממושלמת, דוג צייד הראשים וכדומה? בעד 4. מה דעתכם על השידורים החוזרים? א. יותר מדי ב. מעט מדי ג. בדיוק כמו שצריך 5. האם אתם צופים בשידורים חוזרים גם אם כבר ראיתם את הפרק קודם לכן במהלך השבוע? א. כן תמיד ב. מדי פעם ג. לעיתים נדירות ד. לא אף פעם 6. מהו המדע בדיוני הטוב ביותר בערוץ לדעתכם? א. פלישה ב. סמולוויל ג. על טבעי 7. מהי הדרמה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? א. האנטומיה של גריי ב. גברתי הנשיא ג. the oc ד. מגרש ביתי 8. מהי הקומדיה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? א. הופ ופיית ב. החיים הפשוטים ג. סקראבס ד. טירוף בבית ה. איך פגשתי את אמא 9. מה דעתכם על נמלטים עד עכשיו? א. מעולה ב. סבירה ג. טעון שיפור ד. לא צופה 10. איזה ריאליטי בערוץ עדיף? א. הישרדות 12 ב. יורדים בגדול - גרסה משפחתית 11. האם אתם צופים ב-yes תוך כדי קריאת הסקר? לא 12. מה דעתכם על השיבוץ בערוץ ככה שהמדע בדיוני בתחילת השבוע וכל השאר בהמשך השבוע? אפילו לא שמתי לב לזה
א. כמו שצריך ב. צריך להיות הפוך ג. צריך היה לערבב הכל ד. לא משנה לי 13. מה דעתכם על הפרומו הקצר לפרק הבא של נמלטים שיש לאחר כל פרק? בעד 14. מה דעתכם על השרשור שצריך להיות לסדרות בפורום? א. שרשור לכל סדרה ב. שרשור יומי ג. שרשור שבועי (אם הדבר היה אפשרי) ד. לא משנה לי 15. האם אתם יכולים להגדיר את עצמכם כמכורים ל-yes? כן 16. תנו ציון ל-yes מ-1 עד 10. 9 17. באיזו שאלה התלבטתם הכי הרבה מה לענות? (1-16) 14 18. באיזו שאלה התלבטתם הכי פחות מה לענות? (1-16) 6 19. מה דעתכם על הסקר ביחס לקודמיו? א. טוב יותר ב. טוב באותה מידה ג. פחות טוב 20. האם תרצו עוד סקרים כדוגמת זה? כן!

talrv

New member
עונה..

1. עד כה מה התוכנית האהובה ביותר עליכם בערוץ? (רק תוכנית אחת!) האנטומיה של גריי הפתיעה אותי לטובה והתגלתה כאיכותית מאוד. 2. עד כה מה התוכנית הכי פחות אהובה עליכם בערוץ? (רק תוכנית אחת!) סופרנני? 3. מה דעתכם על העובדה שהחליטו לשלב סדרות ישנות של yesweekend בערוץ כמו פחות ממושלמת, דוג צייד הראשים וכדומה? (בעד/נגד) בעד, אבל לא בפריים טיים כמו שעשו למספרים. 4. מה דעתכם על השידורים החוזרים? ג. בדיוק כמו שצריך - שוב, חוץ ממספרים. 5. האם אתם צופים בשידורים חוזרים גם אם כבר ראיתם את הפרק קודם לכן במהלך השבוע? ג. לעיתים נדירות 6. מהו המדע בדיוני הטוב ביותר בערוץ לדעתכם? ב. סמולוויל 7. מהי הדרמה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? א. האנטומיה של גריי לפי 2 הפרקים ששודרו עד כה. ב. גברתי הנשיא אם מתייחסים רק לפרק השני ד. מגרש ביתי בעונות שקדמו לעונה הזאת
8. מהי הקומדיה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? ג. סקראבס 9. מה דעתכם על נמלטים עד עכשיו? ב. סבירה 10. איזה ריאליטי בערוץ עדיף? א. הישרדות 12 11. האם אתם צופים ב-yes תוך כדי קריאת הסקר? לא 12. מה דעתכם על השיבוץ בערוץ ככה שהמדע בדיוני בתחילת השבוע וכל השאר בהמשך השבוע? ד. לא משנה לי 13. מה דעתכם על הפרומו הקצר לפרק הבא של נמלטים שיש לאחר כל פרק? נגד 14. מה דעתכם על השרשור שצריך להיות לסדרות בפורום? א. שרשור לכל סדרה 15. האם אתם יכולים להגדיר את עצמכם כמכורים ל-yes? כן 16. תנו ציון ל-yes מ-1 עד 10. 9 17. באיזו שאלה התלבטתם הכי הרבה מה לענות? 7 18. באיזו שאלה התלבטתם הכי פחות מה לענות? 10 19. מה דעתכם על הסקר ביחס לקודמיו? ב. טוב באותה מידה 20. האם תרצו עוד סקרים כדוגמת זה? למה לא. טל.

fifaclub

New member
עונה

1. נמלטים כמובן! 2. גבירתי הנשיא , גם סקראבס 3. בעד 4. ג 5. ב 6. פלישה, למרות שגם זה לא בשמיים.. אני לא חובב מדע בדיוני כל כך. 7. האנטומיה של גריי, כל השאר פשוט מעפן. 8. טירוף בבית 9. א , וזה רק משתפר, הפרקים הכי טובים הם 6-7 ופרק 13.. 10. הישרדות 12 - כאילו דה.. 11. לא, אבל תודה שהזכרת לי
עכשיו כן..
12. ד 13. נגד!!! יס מפגרים.. הורסי סדרות. 14. ב 15. לא, אני רואה רק 2-3 סדרות, נמלטים אני מוריד, רק הישרדות וטירוף בבית וגם קצת פלישה ואיך פגשתי את אמא.. 16. 9 17. 8 - מהי הקומדיה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? יש הרבה קומדיות טובות בערוץ.. 18. 1 - עד כה מה התוכנית האהובה ביותר עליכם בערוץ? 19. א 20. כן, אחלה סקר אהבתי מאוד..
נמלטים RULES

fireman

New member
הרסו את הסוף שבוע

בקיצור ולעניין, פשוט הרסו אותו יס ויקאנד היה סיבה לשבת מול הטלויזיה ולהעביר את סוף השבוע בכיף. יס סטארס הרסו את הסוף שבוע, עשו ממנו יומיים מחורבנים לשידורים חוזרים שכבר ראינו במהלך השבוע, משדריפ פרק בערב, משדרים אותו שוב בלילה ושוב בסופ"ש איפה ההגיון? הערוץ הזה אכזב אותי טוטאלית.

BobLirs

New member
../images/Emo45.gif אכן מעצבן! ../images/Emo118.gif

שידורים חוזרים בסופ"ש =/

TheLost

New member
איפה הגיון?

מידי ערב לYES STARS ישנן 3 סדרות מרכזיות, שמשודרות במשך 5 ימי שבוע. 5X3 = סה"כ 15 תוכניות. עכשיו, אני לא באמת חושב שיש מישהו שרואה את כולן, אבל כך או כך, לשדר 15 תוכניות בסוף השבוע- שלא לדבר על לראות 15 תוכניות בסוף השבוע, שם אין הגיון. YES רוצות לספק לנו את הרכש הכי חדיש, הכי מהר שאפשר וכמה שיותר טוב- וזאת הדרך היחידה שלה לעשות זאת, כי אף אחד לא יכול באמת לדחוס 15 תוכניות בסוף השבוע, ואני אפילו לא מדבר על זה שאנשים יוצאים. מה גם שמדובר בצעד נכון לטובת הדתיים.

BobLirs

New member
אני ../images/Emo118.gif

. עד כה מה התוכנית האהובה ביותר עליכם בערוץ? סקראבס 2. עד כה מה התוכנית הכי פחות אהובה עליכם בערוץ? בעל על ארבע או משו 3. מה דעתכם על העובדה שהחליטו לשלב סדרות ישנות של yesweekend בערוץ כמו פחות ממושלמת, דוג צייד הראשים וכדומה? פחות ממושלמת, פיצוץ של,הברבור גיי לנו
כל השאר
4. מה דעתכם על השידורים החוזרים? א. יותר מדי|סדגש ב. מעט מדי ג. בדיוק כמו שצריך 5. האם אתם צופים בשידורים חוזרים גם אם כבר ראיתם את הפרק קודם לכן במהלך השבוע? א. כן תמיד ב. מדי פעם ג. לעיתים נדירות ד. לא אף פעם 6. מהו המדע בדיוני הטוב ביותר בערוץ לדעתכם? א. פלישה ב. סמולוויל ג. על טבעי 7. מהי הדרמה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? א. האנטומיה של גריי ב. גברתי הנשיא ג. the oc ד. מגרש ביתי 8. מהי הקומדיה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? א. הופ ופיית ב. החיים הפשוטים ג. סקראבס ד. טירוף בבית ה. איך פגשתי את אמא-גם טוב 9. מה דעתכם על נמלטים עד עכשיו? א. מעולה ב. סבירה ג. טעון שיפור ד. לא צופה הבנתי שזו סדרה ממש טובה אבל לא יצא לי לראותא ת ההתחלה וטיפה שיעמם 10. איזה ריאליטי בערוץ עדיף? א. הישרדות 12 ב. יורדים בגדול - גרסה משפחתית 11. האם אתם צופים ב-yes תוך כדי קריאת הסקר? לא-נגמרו השידורים 12. מה דעתכם על השיבוץ בערוץ ככה שהמדע בדיוני בתחילת השבוע וכל השאר בהמשך השבוע? א. כמו שצריך ב. צריך להיות הפוך ג. צריך היה לערבב הכל ד. לא משנה לי 13. מה דעתכם על הפרומו הקצר לפרק הבא של נמלטים שיש לאחר כל פרק? (בעד/נגד) לא משנה לי =] 14. מה דעתכם על השרשור שצריך להיות לסדרות בפורום? א. שרשור לכל סדרה ב. שרשור יומי ג. שרשור שבועי (אם הדבר היה אפשרי) ד. לא משנה לי 15. האם אתם יכולים להגדיר את עצמכם כמכורים ל-yes? שיהיה השיר שלנו ופרויקט וואי [ואם וואי ב10 היה יותר מוצלח] אז כן
16. תנו ציון ל-yes מ-1 עד 10. 8.5
17. באיזו שאלה התלבטתם הכי הרבה מה לענות? (1-16) 8 הקומדיות 18. באיזו שאלה התלבטתם הכי פחות מה לענות? (1-16) 13 19. מה דעתכם על הסקר ביחס לקודמיו? א. טוב יותר ב. טוב באותה מידה ג. פחות טוב ד. הראשון שאני עושה פה 20. האם תרצו עוד סקרים כדוגמת זה? (כן/לא) כן =]

BobLirs

New member
נו שיט! ../images/Emo118.gif

נדפק לי כל ההדגשה =/ עד שהשקעתי

LeRanch

New member
עונה ../images/Emo3.gif

1. עד כה מה התוכנית האהובה ביותר עליכם בערוץ? (רק תוכנית אחת!) סמולוויל 2. עד כה מה התוכנית הכי פחות אהובה עליכם בערוץ? (רק תוכנית אחת!)אמממ... לא יודע כי אני לא רואה את כולן.. 3. מה דעתכם על העובדה שהחליטו לשלב סדרות ישנות של yesweekend בערוץ כמו פחות ממושלמת, דוג צייד הראשים וכדומה? (בעד/נגד) לא מפריע לי.. 4. מה דעתכם על השידורים החוזרים? ג. בדיוק כמו שצריך 5. האם אתם צופים בשידורים חוזרים גם אם כבר ראיתם את הפרק קודם לכן במהלך השבוע? ב. מדי פעם 6. מהו המדע בדיוני הטוב ביותר בערוץ לדעתכם? ב. סמולוויל ג. על טבעי אני לא יכול להחליט.. שתיהן מעולות!! 7. מהי הדרמה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? א. האנטומיה של גריי ב. גברתי הנשיא ג. the oc אם השאלה הייתה הפוכה היה יותר קל.. אני לא יכול לבחור.. 8. מהי הקומדיה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? ב. החיים הפשוטים ג. סקראבס ד. טירוף בבית שוב אני לא יכול להחליט.. 9. מה דעתכם על נמלטים עד עכשיו? ד. לא צופה 10. איזה ריאליטי בערוץ עדיף? א. הישרדות 12 11. האם אתם צופים ב-yes תוך כדי קריאת הסקר? (כן/לא) לא 12. מה דעתכם על השיבוץ בערוץ ככה שהמדע בדיוני בתחילת השבוע וכל השאר בהמשך השבוע? א. כמו שצריך 13. מה דעתכם על הפרומו הקצר לפרק הבא של נמלטים שיש לאחר כל פרק? (בעד/נגד) אני לא רואה נמלטים אז לא מפריע לי
14. מה דעתכם על השרשור שצריך להיות לסדרות בפורום? ב. שרשור יומי 15. האם אתם יכולים להגדיר את עצמכם כמכורים ל-yes? (כן/לא)אולי.. 16. תנו ציון ל-yes מ-1 עד 10. 17. באיזו שאלה התלבטתם הכי הרבה מה לענות? (1-16)6,7,8 18. באיזו שאלה התלבטתם הכי פחות מה לענות? (1-16)9 19. מה דעתכם על הסקר ביחס לקודמיו? ב. טוב באותה מידה 20. האם תרצו עוד סקרים כדוגמת זה? (כן/לא) כן

קובי221

New member
עונה:

1. עד כה מה התוכנית האהובה ביותר עליכם בערוץ? (רק תוכנית אחת!) האנטומיה של גריי 2. עד כה מה התוכנית הכי פחות אהובה עליכם בערוץ? (רק תוכנית אחת!) בעל על 4<לא שאני רואה את זה...> 3. מה דעתכם על העובדה שהחליטו לשלב סדרות ישנות של yesweekend בערוץ כמו פחות ממושלמת, דוג צייד הראשים וכדומה? (בעד/נגד) נגד. 4. מה דעתכם על השידורים החוזרים? אין שידור בסופ"ש נורמלי להאנטומיה של גריי<הכוונה לא בשבת
> 5. האם אתם צופים בשידורים חוזרים גם אם כבר ראיתם את הפרק קודם לכן במהלך השבוע? ג. לעיתים נדירות 6. מהו המדע בדיוני הטוב ביותר בערוץ לדעתכם? א. פלישה 7. מהי הדרמה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? א. האנטומיה של גריי 8. מהי הקומדיה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? א. הופ ופיית 9. מה דעתכם על נמלטים עד עכשיו? א. מעולה 10. איזה ריאליטי בערוץ עדיף? א. הישרדות 12 11. האם אתם צופים ב-yes תוך כדי קריאת הסקר? (כן/לא) לא 12. מה דעתכם על השיבוץ בערוץ ככה שהמדע בדיוני בתחילת השבוע וכל השאר בהמשך השבוע? ד. לא משנה לי 13. מה דעתכם על הפרומו הקצר לפרק הבא של נמלטים שיש לאחר כל פרק? (בעד/נגד) עוד לא יצא לי לראות 14. מה דעתכם על השרשור שצריך להיות לסדרות בפורום? א. שרשור לכל סדרה 15. האם אתם יכולים להגדיר את עצמכם כמכורים ל-yes? (כן/לא) כן 16. תנו ציון ל-yes מ-1 עד 10. 8 בגלל הש.ח. של האנטומיה
17. באיזו שאלה התלבטתם הכי הרבה מה לענות? (1-16) 18. באיזו שאלה התלבטתם הכי פחות מה לענות? (1-16) 19. מה דעתכם על הסקר ביחס לקודמיו? ב. טוב באותה מידה 20. האם תרצו עוד סקרים כדוגמת זה? (כן/לא) כן

אלמה 3

New member
עונה ../images/Emo41.gif

עד כה מה התוכנית האהובה ביותר עליכם בערוץ? (רק תוכנית אחת!) האנטומיה של גריי עד כה מה התוכנית הכי פחות אהובה עליכם בערוץ? סקראבס מה דעתכם על העובדה שהחליטו לשלב סדרות ישנות של yesweekend בערוץ כמו פחות ממושלמת, דוג צייד הראשים וכדומה? (בעד/נגד) לא ראיתי לפני את הערוץ YES WEEKEND כי התחברתי לYES שבוע לפני שהערוץ החדש עלה אז ככה שלא משנה לי מה דעתכם על השידורים החוזרים? יותר מדיי אבל זה טוב כי אני לא תמיד מספיקה לראות גם כשיש מלא אז זה טוב! האם אתם צופים בשידורים חוזרים גם אם כבר ראיתם את הפרק קודם לכן במהלך השבוע? אף פעם לא אוהבת לראות פעמיים מהו המדע בדיוני הטוב ביותר בערוץ לדעתכם? פלישה..זה היחיד שאני רואה
מהי הדרמה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? האנטומיה של גריי
מהי הקומדיה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? טירוף בבית מה דעתכם על נמלטים עד עכשיו? לא צופה בזה איזה ריאליטי בערוץ עדיף? הישרדות כמובן! האם אתם צופים ב-yes תוך כדי קריאת הסקר? (כן/לא) חחח לא מה דעתכם על השיבוץ בערוץ ככה שהמדע בדיוני בתחילת השבוע וכל השאר בהמשך השבוע? האמת שלא שמתי לב לזה
אבל עכשיו שאני יודעת לא משנה לי מה דעתכם על השרשור שצריך להיות לסדרות בפורום? שרשור יומי.. לא צריך לפתוח לכל סדרה שרשור זה סתם טרחה ומיותר האם אתם יכולים להגדיר את עצמכם כמכורים ל-yes? (כן/לא) 5 סדרות.. זה נחשב? תנו ציון ל-yes stars מ-1 עד 10 9 האמת שיחקו אותה אבל שיביאו עוד סדרות טובות בהמשך
באיזו שאלה התלבטתם הכי הרבה מה לענות? (1-16) שום דבר ישר עניתי
באיזו שאלה התלבטתם הכי פחות מה לענות? (1-16) "האם אתם צופים ב-yes stars תוך כדי קריאת הסקר?" חחח
מה דעתכם על הסקר ביחס לקודמיו? האמת שלא ראיתי עוד סקרים
האם תרצו עוד סקרים כדוגמת זה? (כן/לא) כן זה היה נחמד אבל שלא יהיו ארוכים

Ulong

New member
עונה לסקר

1 עד כה מה התוכנית האהובה ביותר עליכם בערוץ? מהחדשות האנטומיה של גריי ומהישנות מגרש ביתי והישרדות. 2. עד כה מה התוכנית הכי פחות אהובה עליכם בערוץ? בעל על ארבע (?) 3. מה דעתכם על העובדה שהחליטו לשלב סדרות ישנות של yesweekend בערוץ כמו פחות ממושלמת, דוג צייד הראשים וכדומה? לא אכפת לי כל כך. 4. מה דעתכם על השידורים החוזרים? ג. בדיוק כמו שצריך 5. האם אתם צופים בשידורים חוזרים גם אם כבר ראיתם את הפרק קודם לכן במהלך השבוע? ד. לא אף פעם 6. מהו המדע בדיוני הטוב ביותר בערוץ לדעתכם? ב. סמולוויל 7. מהי הדרמה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? א. האנטומיה של גריי ד. מגרש ביתי 8. מהי הקומדיה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? א. הופ ופיית 9. מה דעתכם על נמלטים עד עכשיו? ב. סבירה 10. איזה ריאליטי בערוץ עדיף? א. הישרדות 12 11. האם אתם צופים ב-yes תוך כדי קריאת הסקר? לא. 12. מה דעתכם על השיבוץ בערוץ ככה שהמדע בדיוני בתחילת השבוע וכל השאר בהמשך השבוע? ד. לא משנה לי 13. מה דעתכם על הפרומו הקצר לפרק הבא של נמלטים שיש לאחר כל פרק? (בעד/נגד) בעד. 14. מה דעתכם על השרשור שצריך להיות לסדרות בפורום? ד. לא משנה לי 15. האם אתם יכולים להגדיר את עצמכם כמכורים ל-yes? (כן/לא) לא. 16. תנו ציון ל-yes מ-1 עד 10. 7 20. האם תרצו עוד סקרים כדוגמת זה? (כן/לא) כן.

stu from scream

New member
תשובות../images/Emo13.gif

1. על טבעי! 2. אמ,אמ..בעל על ארבע! 3.נגד! זה ערוץ חדש שצריך שיהיו בו רק סדרות חדשות,במילא הסדרות של WEEKEND לא משהו. 4.לדעתי ב. יותר מידי,אבל אני כמעט אף פעם לא מספיק או רוצה לראות שוב אז ג. כמו שצריךXD 5. מדי פעם 6.ג. על טבעי! 7.מגרש ביתי 8.סקראבס קורעים
9.ב. סבירה..היא נראתה בהתחלה דיי מפגרת אבל הפרק השני היה מעניין! 10.א. הישרדות-וגם זה שממש משעמם.. 11.כןXDD 12.ד. לא משנה לי 13.בעד-עושה חשק לראות.אבל הפרומו לפרק השני,שמו את הקטע הכי פחות מעניין לפי דעתי.הפרק היה כולו מעניין ושמו את הקטע הכי פחות..נו,טוב. 14.ד. לא משנה לי 15.כן.אכן,עצוב. 16. אמ,בהחלט 8 17.באיזה סדרה מדע בדיונית הכי טובה (סמוליוול סאקס,אבל על טבעי וגם פלישה טובות..על טבעי יותר
18.לכל השאלות שלא משנה לי 19.א. טוב יותר 20.כן

expressionsm

New member
\תשובות

1. עד כה מה התוכנית האהובה ביותר עליכם בערוץ? (רק תוכנית אחת!) דה או סי 2. עד כה מה התוכנית הכי פחות אהובה עליכם בערוץ? שיפוץ של פיצוץ
3. מה דעתכם על העובדה שהחליטו לשלב סדרות ישנות של yesweekend בערוץ כמו פחות ממושלמת, דוג צייד הראשים וכדומה? (בעד/נגד) אני מנויה חדשה בYES ככה שזה לא מפריע לי 4. מה דעתכם על השידורים החוזרים? זה מעולה...ככה תמיד אפשר לראות אם פיספסת
5. האם אתם צופים בשידורים חוזרים גם אם כבר ראיתם את הפרק קודם לכן במהלך השבוע? חחחח כן....אם אין לי משהו יותר טוב לראות אני רואה מה שכבר ראיתי 6. מהו המדע בדיוני הטוב ביותר בערוץ לדעתכם? על טבעי 7. מהי הדרמה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? או סי 8. מהי הקומדיה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? סקראבס
9. מה דעתכם על נמלטים עד עכשיו? די בסדר...רק שפספסתי את הפרק הראשון ככה שאני לא ממש מבינה מה הולך שם..אבל נותנת לך סיכוי 10. איזה ריאליטי בערוץ עדיף? הישרדות
11. האם אתם צופים ב-yes תוך כדי קריאת הסקר?
12. מה דעתכם על השיבוץ בערוץ ככה שהמדע בדיוני בתחילת השבוע וכל השאר בהמשך השבוע? צריך היה לערבב הכל
13. מה דעתכם על הפרומו הקצר לפרק הבא של נמלטים שיש לאחר כל פרק? נהדר...אני אוהבת שמראים קצת על הפרק הבא 14. מה דעתכם על השרשור שצריך להיות לסדרות בפורום? זה נחמד..אבל לפעמים זה נראה מאוד מיותר שכל אחד רושם כמעט את אותו הדבר ומסכם את הפרק. 15. האם אתם יכולים להגדיר את עצמכם כמכורים ל-yes? די מכורה...שלום לכם אני אביטל ואני מכורה לYES
16. תנו ציון ל-yes מ-1 עד 10 8 17. באיזו שאלה התלבטתם הכי הרבה מה לענות? (1-16) האם אני מכורה לערוץ 18. באיזו שאלה התלבטתם הכי פחות מה לענות? (1-16) מה דעתכם על השידורים החוזרים. 19. דעתכם על הסקר ביחס לקודמיו? זה רק הסקר השני שאני עונה עליו...וזה די ארוך ביחס לשני. 20 ם תרצו עוד סקרים כדוגמת זה? (כן/לא) בכיף

lolo6

New member
עונה...../images/Emo8.gif

1. עד כה מה התוכנית האהובה ביותר עליכם בערוץ? (רק תוכנית אחת!)-האנטומיה של גריי 2. עד כה מה התוכנית הכי פחות אהובה עליכם בערוץ? (רק תוכנית אחת!)-מספרים..ויש עוד מלא... 3. מה דעתכם על העובדה שהחליטו לשלב סדרות ישנות של yesweekend בערוץ כמו פחות ממושלמת, דוג צייד הראשים וכדומה? (בעד/נגד)-בעד.. 4. מה דעתכם על השידורים החוזרים? א. יותר מדי 5. האם אתם צופים בשידורים חוזרים גם אם כבר ראיתם את הפרק קודם לכן במהלך השבוע? ג. לעיתים נדירות 6. מהו המדע בדיוני הטוב ביותר בערוץ לדעתכם? א. פלישה ב. סמולוויל ג. על טבעי-שלושתם נראות לי משעממות...לא אוהבת מד"ב.. 7. מהי הדרמה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? א. האנטומיה של גריי אבל גם האוסי..איך אפשר בלי!! 8. מהי הקומדיה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? א. הופ ופיית 9. מה דעתכם על נמלטים עד עכשיו? א. מעולה 10. איזה ריאליטי בערוץ עדיף? א. הישרדות 12 11. האם אתם צופים ב-yes תוך כדי קריאת הסקר? (כן/לא)-לא 12. מה דעתכם על השיבוץ בערוץ ככה שהמדע בדיוני בתחילת השבוע וכל השאר בהמשך השבוע? ד. לא משנה לי 13. מה דעתכם על הפרומו הקצר לפרק הבא של נמלטים שיש לאחר כל פרק? (בעד/נגד)-לא נגד אבל גם לא בעד...לא ממש הכרחי. 14. מה דעתכם על השרשור שצריך להיות לסדרות בפורום? ד. לא משנה לי 15. האם אתם יכולים להגדיר את עצמכם כמכורים ל-yes? (כן/לא)-לא ממש 16. תנו ציון ל-yes מ-1 עד 10.-אממ...7 17. באיזו שאלה התלבטתם הכי הרבה מה לענות? (1-16)-2 18. באיזו שאלה התלבטתם הכי פחות מה לענות? (1-16)-1 19. מה דעתכם על הסקר ביחס לקודמיו? א. טוב יותר ב. טוב באותה מידה ג. פחות טוב-לא ראיתי תקודמים 20. האם תרצו עוד סקרים כדוגמת זה? (כן/לא)-כשמשעמם למה לא...

../images/Emo204.gifעונה=>חדשה../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

1. עד כה מה התוכנית האהובה ביותר עליכם בערוץ
דוקטור הו
דה אוסי...ועוד מלאאא...נו קשה לבחור!
2. עד כה מה התוכנית הכי פחות אהובה עליכם בערוץ
הברבור
3. מה דעתכם על העובדה שהחליטו לשלב סדרות ישנות של yesweekend בערוץ כמו פחות ממושלמת, דוג צייד הראשים וכדומה? (בעד/נגד)נגד סדרות ממש ישנות נושנות כמו הברבור
4. מה דעתכם על השידורים החוזרים
לא רוצים א. יותר מדי
ב. מעט מדי ג. בדיוק כמו שצריך
5. האם אתם צופים בשידורים חוזרים גם אם כבר ראיתם את הפרק קודם לכן במהלך השבוע? א. כן תמיד ב. מדי פעם|שמאלה| ג. לעיתים נדירות ד. לא אף פעם
6. מהו המדע בדיוני הטוב ביותר בערוץ לדעתכם? א. פלישה ב. סמולוויל ג. על טבעי
7. מהי הדרמה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? א. האנטומיה של גריי
מקו43 ב. גברתי הנשיא
מקום2 ג. the oc
מקום1 ד. מגרש ביתי
מקום3 8. מהי הקומדיה הטובה ביותר בערוץ לדעתכם? א. הופ ופיית
מקום4 ב. החיים הפשוטים
מקום5 ג. סקראבס
מקום3 ד. טירוף בבית
מקום2 ה. איך פגשתי את אמא
מקום1
9. מה דעתכם על נמלטים עד עכשיו? א. מעולה ב. סבירה ג. טעון שיפור ד. לא צופה
בינתיים =] 10. איזה ריאליטי בערוץ עדיף? א. הישרדות 12
ב. יורדים בגדול - גרסה משפחתית 11. האם אתם צופים ב-yes תוך כדי קריאת הסקר? (כן/לא)חח לא...עם היו מתקינים לי אינטרנט במחשב הנייד אז כן ^_^ 12. מה דעתכם על השיבוץ בערוץ ככה שהמדע בדיוני בתחילת השבוע וכל השאר בהמשך השבוע? א. כמו שצריך ב. צריך להיות הפוך ג. צריך היה לערבב הכל ד. לא משנה לי
13. מה דעתכם על הפרומו הקצר לפרק הבא של נמלטים שיש לאחר כל פרק? (בעד/נגד)לא אכפת לי ^_^ 14. מה דעתכם על השרשור שצריך להיות לסדרות בפורום? א. שרשור לכל סדרה
ב. שרשור יומי ג. שרשור שבועי (אם הדבר היה אפשרי) ד. לא משנה לי 15. האם אתם יכולים להגדיר את עצמכם כמכורים ל-yes? (כן/לא)כן 16. תנו ציון ל-yes מ-1 עד 10. 10 17. באיזו שאלה התלבטתם הכי הרבה מה לענות? (1-16)7 ו-8 18. באיזו שאלה התלבטתם הכי פחות מה לענות? (1-16) 10 19. מה דעתכם על הסקר ביחס לקודמיו? א. טוב יותר
ב. טוב באותה מידה ג. פחות טוב 20. האם תרצו עוד סקרים כדוגמת זה? (כן/לא) כע למה לא?

למעלה