סקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

ohad12345

New member
סקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11../images/Emo36.gif|י

איזה 3(ולא יותר) מוטנטים הייתם רוצים שהכוחות שלו היו שלכם????????? אני פשוט מת על האקס מן ועל הכוחות ואני תמיד חושב על זה ושואל את כל החברים שלי....... אז שהגעתי לפורום הזה הדבר הראשון שעלה לי לראש זה זה אז אני ישמח אם תענו......... התשובה שלי: מגנטו-כי בשבילי הוא המוטנט מספר 1
ואין עליו!!!!!!!!!!!!!! וולברין-גם בשביל כוח הריפוי שלו וגם בשביל האינסטיקטים נייטקרולר-כי בכוח שלו עוזר יכול לעזור בכל מצב!!!!!!

Evil Beast

New member
רועי! צ'רמנדר! My Old Chum!

הOld School של האקסמן חוזר! קודם דודו(סקאלי) ועכשיו רועי! מי הבא בתור? קובי גין? רויה? פוטר המנהל לשעבר?

B a m B a m

New member
אני לא הייתי רוצה את הכוח של נייטי

הייתי רוצה אותו! ושלי הם: סופה, הפרופסור ווולברין

אגוזי18

New member
שלי

מורף כי זה מגניב לשנות צורה
הפרופסור, לדעת מה חושבים זה תמיד טוב וקולוסוס(ככה כותבים?) צריך קצת כוח..

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאממ....

וולברין-ריפוי וחושים גמביט-יכולת להשפיע על אנשים מנטלית כדי שהם יעשו מה שאתה רוצה נייטקרולר-כי טלפורט זה שולט!

ELDK

New member
אל תדאגו אני לא נשאר הרבה זמן פה,

רק עובר אייסמן-אתם יודעים איזה חם בארץ?(טוב אני מניח שאתם יודעים) מגנטו-המ,נראה כיף להרים טנק בלי להזיז שריר,ויש לו את המגן הכחול הזה מיריות. חיה-אני רוצה להיות כחול!

barhenhalliwell

New member
ושלי

סטורם- שליטה על מזג האויר..טלפתיה ( עם מזג האויר) יכולת תעופה ( בעזרת טלפתיה) פיניקס- האם היא לא המוטציה\חיזרית הכי חזקה בכדוה"א ? בנוסף גם שלה טלפורט כזה.. והיא יכולה לעוף.. ולשרוף.. והיא גם יכולה לנשום בחלל... ולהיות בשמש מבלי להישרף... > יש לה במקרה גם כוח טלקנטי??< אמה פרוסט- זה מגניב להפוך ליהלום.. וגם יש לה כוח טלפתי אדיר... ככה שאפשר לעבוד על אנשים.. ולגרום להם לחשוב דברים...

אממממ

הייתי רוצה כוחות כמו של -ספיידרמן, למרות שהוא לא מוטנט, כל הקורים והאינסטינקטים המהירים, נפילות ממאה מטר בלי להיפגע רציני... -דרדוויל, גם הוא לא מוטנט, אבל אני מת על הכוחות שלו, יש לו שמיעה אדירה, אינסטינקטים טובים, לחימה יפה וטובה... -ההוא מX-Mem שמטיל קלפים, שכחתי איך קוראים לו...אני אוהב להטיל קלפים, היתאמנתי קצת בזה...ואני לא מתכוון לבולזיי

למעלה