סקר 1 באפריל...

LOVE SIMS 2

New member
המתיחה שלי...

יש ילד בכתה שלי שאוהב את החברה הכי טובה שלי, והיא ממש לא אוהבת אותו. אז הקלטתי את עצמי במכשיר הקלטה ועיוותתי את הקול שלי לקול נמוך יותר (יש אפשרות כזאת) ונשמעתי כמו אישה. אז השארתי הודעה לחברה שלי: "שלום עדי, מדברת אמא של רון (הילד שאוהב אותה) מה שלומך? אני רוצה לדבר איתך, זה בקשר אליך ואל רון. אני יודעת שרון ניסה להתקרב אליך, ואני מבינה שלא כל כך היית מעוניינת. אבל אולי בכל זאת תנסי... אז מה את אומרת? אולי תתני לו צ'אנס קטן? פשוט... רון ממש נמשך אלייך. ואולי, בבוא העת, תהיי אשתו לעתיד. אז מה את אומרת? תקבע תאריך לחתונה? מה דעתך על האחד באפריל? בכתה שלנו עשינו מתיחה שבאמצע השיעור שתקנו ולא הסכמנו לדבר, ופתאום יצאנו לחצר ושיחקנו כדורגל... גם רציתי לתלות ברחוב מוקדם בבוקר שלטים מצחיקים, כמו: אבד לנו תחת. תיאורו: עגול אדמדם ומחוצ'קן. המוצא היישר יבוא על שכרו. אבל בסוף הייתי עייפה מדי... תמיד ב-1 באפריל אני מתעלית על עצמי...

../images/Emo6.gif

וואי ללכת עם שלטים זה רעיון גדולל
אני לא מתחתי אפאחד.. לא יצא לי.. אני גם לא כ"כ אוהבת את 1 באפריל אז לא ממש יצא לי

flowers girl

New member
לא..

אבל ישנתי אצל חברה שלי ועל הבוקר היא מתחה אותי, הזונה היא אמרה שאמא שלי התקשרה אליה והתחילה לחקור אותה עלי וזה
איך התעצבנתי

RossandRachel

New member
הייתה לי כזו מתיחה בשביל אביטל!!

אבל בסוף לא יצאה לפועל..."להקריא" לה "כתבה" מהעיתון עם ציטוט שלה ש...נממ..היא בחיים לא אמרה וממש לא מתאים לה להגיד ומוציא לה שם ממש רע

noni2222

New member
הו. כן. בהחלט עשיתי כמה!

אני גרה בחו"ל. קיצר בבית ספר אני וחברתי שלי אמרנו לחברה אחרת שלי שיש לי בעיות עם הויזה. ועוד יומיים אני חוזרת לישראל. זה היה כזה מוצלחחח היא האמינה!! חח ובסוף צעקנו לה "april fools day!!". אמ.. ואז שיעור אחד 2-3 ילדים מהכיתה שלי עברו לכיתה השניה, ומהכיתה השניה עברו 2-3 תלמידים אלינו. והמורים לא שמו לב עד סוף השיעור... חחח ואחרי זה בשיחות באי סי קיו ובמסנג'ר עם חברות מהארץ. עבדתי על 7 בנות שיש לי חבר.. חחחח אחת כמעט רצחה אותי כשאמרתי לה "אחד באפריל." אחרי זה יש ילדה שמזה קל לעבוד עליה.. אז זה משו כזה: אני: מה קורה? רותם: הכל בסדר ואיתך? אני: אחלה.. מה חדש? רותם: כלום. ולך? בטח יש לך הרבה. *כי לא דיברנו איזה חודש* אני: אמ.... כן. יש לי חבר. ואמ.. היום התחיל החופש הגדול!! יששש!! ודודה שלי ילדה תאומים!!! זהים! אה ויש לי חתול חדש.. ויש לנו כבר כרטיסים חזרה לארץ ב12.8 קיצר היא האמינה להכל. והכל שקר. אה וכשהיא שאלה מה השעה אמרתי 3 בבוקר. היא האמינה. אה ולמורה בבית ספר כתבנו על הלוח שאנחנו הולכים לים (2 דקות הליכה מבית ספר) כדי לעשות פרוייקט ושאם היא יכולה בבקשה לא לספר למנהל זה יהיה נחמד. חחחח אבל סתם הלכנו לחצר ואחרי 10 דקות עלינו חזרה לכיתה.

מסטולית

New member
יווו מתחתי מישהי וזה היה ענק ../images/Emo6.gif

אבל תראו מה השעה! אין לי כוח לספר

למעלה