סקר 1 באפריל...

דבר מטופש ומיותר, לדעתי

יום שמקדש את השקר...? ממש ממש לא לטעמי. גם כך יש מספיק צביעות ודו פרצופיות סביבנו ביומיום. ולא, אני לא "כבדה" או "לא זורמת", אני פשוט לא מבינה למה זה טוב לנסות לגרום לי לחשוב שאדם זכה בלוטו\התארס\בהיריון\חולה במחלה סופנית ואז להגיד "סתאאאאם! אחד באפריל!". באמת שאני לא רואה בזה שום טעם. עשיתי מתיחה רק פעם אחת אי שם בחטיבה, וזה היה טיפשי בדיוק באותה מידה. מאז אני חושבת שזה מנהג מאוד מיותר. אבל מי שזה עושה לו טוב - שיהיה לכם בכף! רק אל תצפו ממני לשתף פעולה.

לדעתי זה יום "בריא" חברתית...

כי הוא מאפשר התפרקות בבמסגרת המסגרת ולא בצורה של פשיעה או עבריינות...יום אחד שבו מותר לרמות בגלוי לדעתי לא מזיק ואפילו יכול להעלות כמה חיוכים

כמו שאמרתי - שיהיה לך בכיף

אני לא מתנגדת לאנשים שעושים את זה, תהנו. אני אישית לא רואה בזה טעם, אבל גם אני עושה דברים חסרי טעם בעיני אחרים. לא איכפת לי. העיקר שכולם יוצאים מרוצים.

EdisonGirl

New member
אני לא זקוקה ליום הזה

אני לא משקרת בד"כ, וכשבא לי לעשות מתיחה, אין סיכוי שעולים עליי. אני טובה מידי (וגם מאוד צנועה
)

ממ..לא עבדתי על אף אחד היום..

אולי בארוחת ערב המשפחתית אעבוד על המשפחה..

לא היו לי רעיונות.

פעם היו לי מתיחות מוצלחות.
היום ממש רציתי לעבוד על אנשים, אבל לא היה לי רעיון שבאמת יהיה מגניב ולא יהיה שקוף מידי...

סתם יום שגרתי

לא עבדתי על אף אחד ואף אחד לא עבד עלי...
אין לי בעיה עם היום אבל גם לא זיקה מיוחדת אליו אז מתנהלת בו כרגיל, אלא אם כן עובדים עלי.

גילושיט

New member
אני עבדתי על אמא

אחרי שאכלתי צהריים שמתי את הצלחת בכיור והכרזתי: "אמא, האוכל היה מזה מגעיל!"
ואז - סתאאאאםםם אחד באפריל, תכלס היה טעים רצח.. אבל היא נעלבה
מסקנה - אסור לשקר!!!

למי יש זמן לזה

במקרה שמתי לב לתאריך בעבודה.

באמת שהחשיבות לתאריכים מסויימים יורדת עם הזמן והגיל.
תאמת חבל, נחמד להשתטות לפעמים.

אני לא עובד על אנשים ב-1 באפריל, זה נראה לי ט

טפשי.
אבל אתמול בהשראה בפלא, א', המנהיג עבד עלינו, אמר לנו שצריכים להתפנות מהפלא, ולפני שהראה לנו את המקום החדש, כתבו על הלוח " 1 באפריל:)
.

ידעתי שיהיה משהו כזה. כנראה זה כיף לעבוד על אנשים. אני באמת האמנתי.

אגב, נזכרתי אתמול,
1 באפריל נחגג כנראה במיוחד אצל היהודים,
כי ביום הזה מריה הקדושה סיפרה בדיחה, ואז נכנסה להריון, וישו נולד בערך 9 חודשים אחרי זה, ב24 לדצמבר, ב1 לינואר עשו לו ברית :).

irreplacable

New member
אני כל שנה עובדת

על כל בני המשפחה שלי, בן זוג ...אבל השנה סתם לא היה בא לי וגם כולם ידעו כבר מראש שאחד באפריל.
אבא שלי ניסה לעבוד על אחותי שהיתה במשמרת בעבודה שהחתול במצב קשה ולוקחים אותו לוטרינר (אכזרי ביותר).
אמא שלי עבדה על אבא שלי שצינור התפוצץ בבית וכל הבית הפך להיות בריכה
שזה היה מצחיק כי הוא אשכרה האמין לה, והתגובות של אבא שלי לדברים האלה הן בד"כ די קיצוניות

למעלה