סקר, תרשמו את

sowhatt

New member
נו אז חברה תתחילו לרשום

גיל, גובה, משקל, היקף חזה, בטן וזרוע.

ronen222

New member
מכוון שהסקר מעניין

זה די מעניין לדעת כל אלה שפורום מסוג זה מענין אותם לאן הגיעו אם כל הידע שנצבר פה החלטתי לתת דוגמא אישית ואלה הם נתוניי כדלקמן: גובהה:176 משקל:84 היקף שורש כף יד:18 היקף זרוע:38.5 היקף חזה:111 היקף בטן:84 אחוז שומן:11-13

sowhatt

New member
אנשים תרשמו את נתונים שלכם.כמו רונן

בואנה רונן, אתה איזה שוורצנגר או מה.

Rיקש

New member
אז מה גם אני 111 ס"מ!

בבטן!
אבל 41 ס"מ קשיחים בbyceps.

russell

New member
אני

גיל:18 גובה:177 משקל:66 היקף חזה:102 יד:32 בטן:77 שורש כף יד:17 יד "תחתונה"-אין לי מושג איך קוראים לשריר שמתחת למרפק:28 תאומים:37 ארבע ראשי:54 ולסיום...תחת:90 ודרך אגב בחיים לא התאמנתי במכון כושר...

פעם ראשונה שאני מודד ../images/Emo9.gif

הקף חזה 100 שורש כף יד 18 בטן 77 גיל 38 משקל 71 גובה 180 הקף זרוע 36 (שאלה : מודדים את השריר כאשר השריר מתוח או לאו ?) לא לצחוק, רק לפני שנה התחלתי להתאמן

ronen222

New member
יפה מאד

אני בעיקר מתלהב משורש כף היד כי מלמדת הרבה על גנטיקה קבל ח"ח

ronen222

New member
נתוניןם נחמדים לשנה אחת

תתחיל להשקיע יותר בגב והחזה בהצלחה

mish

New member
../images/Emo9.gif

תודה האם הקף שורש היד משתנה עם האימונים או שזה סתם גנטי ? ומה בדבר מדידת זרוע האם מודדים כאשר השריר מתוח ? (במילים פשוטות כאשר "עושים שריר" ??)

אופס ../images/Emo6.gif השתמשתי בשם השני שלי

והשאלה בשנית: האם הקף שורש היד משתנה עם האימונים או שזה סתם גנטי ? ומה בדבר מדידת זרוע האם מודדים כאשר השריר מתוח ? (במילים פשוטות כאשר "עושים שריר" ??)

spoild

New member
הנה אני, ../images/Emo163.gif

בדר"כ אני לא ממנדבי המידע אודותי, אבל שיהיה גובה 175 ס"מ שורש כף יד - 16.5 משקל - 71-72 ק"ג/ כרגע בתהליכי חיטוב, משקל מקסימום 76 יד קדמית - 37 אחורית - 32 חזה - 109 מותן - 74 רגל (למעלה)- 56 צוואר - 36 אחוז שומן %11-12% ובירידה

למעלה