שקלת על קרירת דוגמנות? יש לך את זה...
ה השומר New member 28/5/02 #10 סלימן עוד פעם אתה והשטויות שלך ותצא החוצה!!!!! אבל עכשיו ברצינות תתחילו לשלוח עוד ועוד ועוד
ה השומר New member 27/5/02 #1 סקר / תחרות בואו נעשה תחרות בין כל מפתחי הגוף למינהם שיש להם תמונה הכי עדכנית שישימו באתר וכבר נכתיר את "מלך פיתוח הגוף". אז אם רוצים תתחילו לשלוח תמונות
סקר / תחרות בואו נעשה תחרות בין כל מפתחי הגוף למינהם שיש להם תמונה הכי עדכנית שישימו באתר וכבר נכתיר את "מלך פיתוח הגוף". אז אם רוצים תתחילו לשלוח תמונות
ש שאקל New member 28/5/02 #6 מאחר וזו לא תמונה שלך אני מאוד מקוה בשבילך שאתה לא מפותח ככה. זה כבר מוגזם.
N NaughtyBoy New member 28/5/02 #7 מה אתה צוחק שאקל? לבנאדם יש סימטריה מדהימה בגוף ופרופוריצה מושלמת, אומנם הוא גדול אבל במידה והוא גם חטוב מאוד ועם הפנים הללו זה שילוב מנצח שאני לא מתבייש להודות שאני מקנא. אך עליה וקוץ בה - הבנאדם מלא באסטרואידים אנבולים מה שגורם להביט עליו מנקודת מבט אחרת.
מה אתה צוחק שאקל? לבנאדם יש סימטריה מדהימה בגוף ופרופוריצה מושלמת, אומנם הוא גדול אבל במידה והוא גם חטוב מאוד ועם הפנים הללו זה שילוב מנצח שאני לא מתבייש להודות שאני מקנא. אך עליה וקוץ בה - הבנאדם מלא באסטרואידים אנבולים מה שגורם להביט עליו מנקודת מבט אחרת.
ש שאקל New member 28/5/02 #5 מצטער. אין לי תמונה עדכנית ואין לי גוף מפותח במיוחד. יש לי גוף מחוטב מאוד שהושג בהרבה זיעה ובלי משקולות.
מצטער. אין לי תמונה עדכנית ואין לי גוף מפותח במיוחד. יש לי גוף מחוטב מאוד שהושג בהרבה זיעה ובלי משקולות.