סקר: תזונת התינוק

• פותח הנושא pima2
  • פורסם בתאריך

pima2

New member
סקר: תזונת התינוק

האם יש כאן חברות שתינוקן קטן מחצי שנה והן אינן מניקות, אלא נותנות תחליף חלב אם. אם כן מה היא הסיבה לכך? ובאיזה תחליף אתן משתמשות ולמה?

בן שלושה חודשים - כבר חודשיים אוכל

מטרנה. למה? כי הוא היה מצונן מאוד ולא הצליח לינוק וכשעבר לו הוא כבר לא הסכים לינוק אלא רק בקבוק. אז שאבתי עד שהתקלקלה לי המשאבה וזהו נגמר סיפור ההנקה.

duf

New member
בני בן חודשיים וחצי ואוכל כבר חודש

וחצי סימליאק..ואין מאושרת ממני.. ההנקה היתה לי קשה מאוד..לא הסתדרתי.. נילחצתי..בכיתי מכאב..לא ישנתי..וגם הבן זוג היה בחו"ל ב-3 שבועות הראשונים,כך שהיה בכלל "שמח".. עכשיו הממי שלי ישן לו בסבבה גם 4, 5,ו-6 שעות רצוף בלילה.. הבן זוג יכול לעזור חופשי בלילות ובכלל.. ואנחנו מבסוטים!!!!

בני 5 חודשים

אוכלים מטרנה.......היה לי קשה להניק תאומים. הסימילאק עשה לאחד עצירות אז שניהם עברו למטרנה שהיא זולה יותר וטובה להם יותר.

duf

New member
כמה עולה מטרנה??כי אני ראיתי

שזה בערך אותו מחיר כמו הסימילאק..

בת 3 חודשים אוכלת מטרנה

כבר חודש שעומר אוכלת מטרנה הפסקתי להניק בגלל דלקת חמורה בשד מה גם שסבלתי מגדשים וסתימות יומיומיות ונאלצתי להפסיק להניק. בהתחלה התחלתי עם סימילק כי דבר ראשון יש אותו גם בחו"ל ודבר שני שמעתי שזה תמ"ל מצויין כנראה שעומר לא הגיבה לסימילק טוב והחלו הקאות אז עברנו למטרנה.

siv30

New member
מיום הוולדו מטרנה

כי אני לא מתחברת לנושא ההנקה.

lb4

New member
מהיוולדו

חודשיים מטרנה ובהמשך סימילק בגלל ריבוי פליטות. המעבר לסימילק כמובן לא שינה כלום.... הסיבה- כי כך התאים לי.

מאיוש24

New member
בת 7 שבועות, אוכלת מטרנה באופן

מלא החל מגיל 3 שבועות וחצי. עד אז שאבתי לה אבל עקב מיעוט חלב וכנראה גם בגלל משאבה לא משהו, נאלצנו לעבור למטרנה. התחלנו מטרנה כי זה מה שהיא אכלה בבית החולים. יום אחד החלפנו לסימילאק (לא היה מטרנה, סיפור ארוך) - ובאותו יום הבטן כאבה לה מאוד. חזרנו למטרנה ולעת עתה נרשם שקט במחוזותינו.

hagitb1

New member
בת 3 חודשים אוכלת מטרנה מיום

היוולדה. למה לא הנקה, לא מתחברת לזה.

mamina

New member
בן 3 חודשים ואוכל גם סימילאק

בנוסף להנקה. האמת היא שהתחלתי עם בקבוק אחד ביום, בערב, וזה בגלל שהוא היה עצבני מאוד בערבים לפני השינה, ויש לי עוד זאטוטה בת 4 שרגילה שאני מרדימה אותה ויש טקס שלם סביב זה, אז מסרתי את התינוק לבעלי בערב, עם בקבוק סימילאק. לאט לאט נכנסו עוד בקבוקים במהלך היום כשאנחנו בחוץ, בקניות ובסידורים וסתם מבלים. לא בא לי להניק מחוץ לבית. התינוקי מבסוט בינתיים מהסידור הזה. למרות שהוא יודע גם לינוק וגם לקחת בקבוק, אני קצת מצטערת שהפעם לא היתה לי סבלנות ללכת עם ההנקה עד הסוף כמו עם הגדולה, אבל זה מה יש..וכולנו מרוצים.

תשובה לסקר, בתי בת 5 וחצי חודשים

הפסקתי להניק בגיל חודשים כי היא לא עלתה במשקל כי לא היה לי הרבה חלב והוא לא היה משביע (ניסיתי הכל, שאיבות, פטמת סילקון, טיפות כל מה שעולה על דעתכן) השתמשתי תחילה בסימילאק, מאחר ובתי סובלת מעצירות ניסיתי להעביר אותה למטרנה לראות אם יש שינוי ולא היה, נשארתי עם מטרנה משום שהיא יותר זולה לטווח הארוך.

בן 3 חודשים, אוכל תמ"ל מהלידה ..|מר

לא מתחברת לכל נושא ההנקה. פשוט זה נעשה הטרנד החדש היום. אני משתמשת בסימילאק, בגלל גזים ניסיתי לעבור למטרנה אבל זה היה יותר גרוע. אסור לעבור בין התחליפים - כולם בסופו של דבר אותו הדבר.

lululia

New member
הבן שלי בן שבעה שבועות

ניסיתי להניק קצת בהתחלה אבל זה לא היה טבעי בגלל שהחזה שלי גדול, כל עניין מציאת התנוחה הנכונה עבור בעלות חזה גדול די ייאשה אותי וגם הוא מסכן היה מתוסכל מיזה. בשלב מסויים בעידוד האחיות בבית החולים התחלתי לשאוב אבל זו הפכה להיות ממש פרוצדורה וגם הוא לא היה שבע מיזה. מכיוון שבימים הראשונים לחייו הוא היה בטיפול נמרץ ושם אני אפשר היה להניק על ההתחלה ונתנו לו מטרנה אז המשכנו עם זה וטוב לו.

למעלה