סקר - תוצאת A1C ראשונה

סקר - תוצאת A1C ראשונה

אפשר לעשות כאן סקר קטן? אתם יכולים בבקשה לספר לי מה הייתה תוצאת ההמוגלובין A1C הראשונה שלכם מייד עם גילוי הסכרת ? (מניחה שהתוצאות מאוד גבוהות, כי זה בעצם על תקופה בה עוד אין מודעות למחלת הסכרת, ולכן אין איזון). מתכננת לבקש מהרופא הפניה וללכת לעשות את הבדיקה בהקדם. תודה!

לא זוכרים את תוצאות הבדיקה הראשונה?

טוב, אז בינתיים עוד שאלה - קראתי קצת בדפי הפורום הקודמים, וראיתי שכתבתם על מכשיר הפריסטייל. אני קיבלתי מכשיר ELITE במה הפריסטייל טוב ממנו, ולמה הוא פחות כואב ? (מחט יותר דקה ?)

בראשית באמת לא זוכרת כפי שכתבתי

לך זה היה לפני 22 שנה אבל בטח בערב תקבלי עוד תגובות. לגבי הפריסטייל בעיקרון זה מכשיר שצורך פחות דם מאשר העילית וכמו כן יש לו דוקרן שניתן לדקור במקומות חליפיים חוץ המאבעות למרות שהבדיקה אינה אמינה במצבי קצה (היפו,היפר). את צריכה לדעת שהוא לא מאושר בכללית, או יותר נכון כרגע מאושרות שתי קופסאות מקלונים במחיר מופקע, לחברי כללית מושלם. בשאר הקופות נדמה לי שאין בעיה.

תודה, אני במאוחדת.

האם ההבדל הוא משמעותי ? את העילית קיבלתי ללא תשלום עד תום ההריון. כמה בערך עולה הפריסטייל ? ועוד שאלה - הדיאטנית אמרה לי שיש הבדל אם אני מנערת את האשל/לבן ושותה אותו כי אז הוא כמו מוצר חלב נוזלי(אסור!) לבין אן אני אוכלת אותו בכפית (מותר) - האמנם ? איך יכול להיות ? הרי כמות הפחממות לא משתנה ... ושוב מתנצלת על מבול השאלות - בכל חדש לי ...

../images/Emo12.gif מעולם לא שמעתי על זה

לא יודעת נראה לי מוזר-אני יכולה להבין שזה משנה את מבנה החלבונים אבל פחמימות? בכל מקרה אין דבר כזה אסור מותר הכל תוך חשיבה מוקדמת. לגבי מאוחדת אין לי מושג - בכל מקרה אני עם העלית.

Threat

New member
אני ממש לא זוכרת, הייתי פיצית ../images/Emo9.gif

זה היה לפני כמה שנים טובות...

נראה לי שאף אחד לא זוכר

את התוצאה הראשונה, אז משנה קצת את השאלה: מה הייתה התוצאה הכי גרועה שאתם זוכרים ? (בתקופות שהייתים הכי לא מאוזנים)

Threat

New member
נראה לי איזה 400 ומשו...

(כן, אני יודעת
)

400 ומשו ??? את בטח מתכוונת

לתוצאה של בדיקת סוכר ... ממה שהבנתי משושן צחור התוצאות של בדיקת המוגלובין A1C היא בסדר גודל הרבה יותר קטן (בדוגמאות שהיא נתנה לי 7 ומטה זה טוב, 11 קצת פחות טוב ...). מה התוצאה הכי גרועה (= גבוהה) שאתם זוכרים שקיבלתם בבדיקה הזו ?

17 ../images/Emo5.gif אבל זה היה בתקופה ששינו את

הבדיקות אז לאף אחד לא ברור עד היום אם זה ערך אמיתי או לא -בכל אופן צרחו עלי הרבה בגלל זה
ותקופת גיל הטיפשעשרה זה לא אוסיף לרצוני לשמור
אבל היום אני עומדת על ה-5-6 כך שיש סיכוי לכולם

אצלי...

זה היה לא כ"כ מזמן. את הבדיקה עשינו כחודש וחצי אחרי גילוי הסוכרת והתוצאה היתה 8.7, הבדיקה הניה, שעשינו כשהתחלתי עם הלנטוס ( כשהייתי מאובחנת כבר למעלה מ3 חודשים) הייתה 7.6. את הבאה אני אעשה בטח עוד חודש פלוס, נקוה לתוצאות טובות יותר.

9.4 לפני מספר שבועות

עכשיו אני בטיפול ובדיאטה, ומחכה לעוד חודשיים ע"מ לראות את השיפור. בבדיקות היומיות יש שיפור, וכרגע עושה רושם שלרוב אני מאוזן.

תודה על תשובתך. ../images/Emo51.gif

יופי שאתה מתאזן, ומקווה שאכן תראה שיפור בבדיקה של עוד חודשיים

King of pain

New member
אם זכרוני אינו בוגד בי ...

נדמה לי שאני זוכר תוצאה של 13% לפני די הרבה שנים ... הייתי צעיר ( ופוחז ) , ובתחילת דרכי המתוקה , ולא התייחסתי בכובד-הראש הראוי לכל העניין . אינני זוכר את תוצאות הבדיקות הראשונות של רמת הגלוקוז , אבל הם בהחלט היו גבוהים בצורה מבהילה , וגרמו לי להתאשפז בבי"ח לשבוע . כיום , כשאני כבר קשיש ונבון יותר ( למרות שלאינפנטיליות שלי טרם נמצאה הזריקה המתאימה , לצערי ) , אני שומר כבר כמה שנים על ערכים של 6%+- ... ערב נעים , הרבה בריאות ושמחה , ובהצלחה באיזון ...
...

hilapo

New member
14 ומשהו ד"א מה שלומכם מזמן לא

הייתי פה --המחשב קצת נדפק וכו'.

למעלה