סקר תאריך

סקר תאריך../images/Emo9.gif

תראו איזה תאריך יפה יש היום
7.7.07 .. כמו התאריך של השטן<6.6.06> רק ב 7
וזה העלה בי שאלה .. האם אתם מאמינים בתאריך של השטן 6.6.06? האם סיפרו לכם משו מיוחד בנוגע לתאריך הזה? האם אתם רוצים לאחל משהו לתאריך הזה<7.7.07> מזל טוב? משו?

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gif../images/Emo9.gif

האם אתם מאמינים בתאריך של השטן 6.6.06? לא האם סיפרו לכם משו מיוחד בנוגע לתאריך הזה? כן.. שמישהי מתה בתאריך הזה או משהו אז חשבו שבגלל השטן|: לא יודעת, משהו מוזר האם אתם רוצים לאחל משהו לתאריך הזה<7.7.07> מזל טוב? משו? מזל טוב על הספר השביעי של הארי פוטר D: אממ טוב, תכלס, זה היה אמור לצאת היום אבל נראה לי בסוף ב-21 לחודש..
אז, היום, מזל טוב על הופעה של סינרגיה ?

sweet shir

New member
היה אמור היום לצאת הארי פוטר 7 ];

בתכנון המקורי.. סו מאצ' קולר! >< האם אתם מאמינים בתאריך של השטן 6.6.06? לא. האם סיפרו לכם משו מיוחד בנוגע לתאריך הזה? שהשטן חוטף מישהו ביום הזה>< האם אתם רוצים לאחל משהו לתאריך הזה<7.7.07> מזל טוב? משו? הממ לא XD

ראיתי שדיברו על זה בטלויזיה... אבל הלכתי לברר

בחנות ולא. זה במקומות אחרים בעולם אולי? היה אמור לצאת ב21...

sweet shir

New member
לא.. אני יודעת שזה לא יוצא היום.

זה היה אמור לצאת.. בתכנון המקורי.. לפני שנה.

דנטל

New member
תאריכים

האם אתם מאמינים בתאריך של השטן 6.6.06? לא האם סיפרו לכם משו מיוחד בנוגע לתאריך הזה? לא האם אתם רוצים לאחל משהו לתאריך הזה<7.7.07> מזל טוב? משו? לא

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif ומחאעחעחכח

האם אתם מאמינים בתאריך של השטן 6.6.06? לא. האם סיפרו לכם משו מיוחד בנוגע לתאריך הזה? כן D: האם אתם רוצים לאחל משהו לתאריך הזה<7.7.07> מזל טוב? משו? לא.

הוממ עונה לעצמי../images/Emo122.gif

האם אתם מאמינים בתאריך של השטן 6.6.06? לע האם סיפרו לכם משו מיוחד בנוגע לתאריך הזה? שיחרב העולם
האם אתם רוצים לאחל משהו לתאריך הזה<7.7.07> מזל טוב? משו? בריאות והצלחהXBB

crazysapir

New member
עונה^^חח מאגניב אני אוהבת שזה קורה..

האם אתם מאמינים בתאריך של השטן 6.6.06?נופ ב-ו-ל-ש-י-ט האם סיפרו לכם משו מיוחד בנוגע לתאריך הזה?שזה התארך של השטן... האם אתם רוצים לאחל משהו לתאריך הזה<7.7.07> מזל טוב? משו?היה אתמול לחברה שלי יומלדת:))

MushrooMush

New member
הוו :O שטן...!

סקר תאריךו Mami Girl 4 Ever ו 14:41 | 07/07/07 תראו איזה תאריך יפה יש היום 7.7.07 .. כמו התאריך של השטן<6.6.06> רק ב 7 וזה העלה בי שאלה .. זה אומר שזה תראיך של מזל ... לא ברור למה לי לא קרה כלום מזלי היום האם אתם מאמינים בתאריך של השטן 6.6.06?קצת האם סיפרו לכם משו מיוחד בנוגע לתאריך הזה?כה שמשהו עם קט השטן *חרטא* האם אתם רוצים לאחל משהו לתאריך הזה<7.7.07> מזל טוב? משו? מזל טוב.!?!? אאהההה לא.....

shaharrr53

New member
עונה.

האם אתם מאמינים בתאריך של השטן 6.6.06?לא האם סיפרו לכם משו מיוחד בנוגע לתאריך הזה?כן האם אתם רוצים לאחל משהו לתאריך הזה<7.7.07> מזל טוב? משו?בתאריך הזה היה הופעה של רד הוט בטלויזיה

7 זה מספר המזל שליD:

האם אתם מאמינים בתאריך של השטן 6.6.06?לא האם סיפרו לכם משו מיוחד בנוגע לתאריך הזה?כן האם אתם רוצים לאחל משהו לתאריך הזה<7.7.07> מזל טוב? משו?לא:p

נוגעע

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo103.gif

האם אתם מאמינים בתאריך של השטן 6.6.06? בארורררר.. [נוט.
] האם סיפרו לכם משו מיוחד בנוגע לתאריך הזה? שזה התאריך של השטן. יש עוד סיפורים ? :O האם אתם רוצים לאחל משהו לתאריך הזה<7.7.07> מזל טוב? משו? מזל טוב, חג שמח, שבת שלום, יום טוב, שתזכה למצוות וכו'.. אמן.

ילד רע 16

New member
עונה:

האם אתם מאמינים בתאריך של השטן 6.6.06? לא מכיר את זה האם סיפרו לכם משו מיוחד בנוגע לתאריך הזה? לא האם אתם רוצים לאחל משהו לתאריך הזה<7.7.07> מזל טוב? משו? כן, אבל אין לי כח לכתוב

למעלה