סקר שני-אנשים להצביע!!!

t-man

New member
סקר שני-אנשים להצביע!!!

קודם לכן בבקשה אל תיכעסו אם לא שמתי מועמד מסויים שרציתם או על מועמד שמתי אבל אתם לא מסכימים איתי בקשר אליו-פשוט תצביעו ותגידו למה בחרתם בו דבר שני עשיתי לוגו לכל סקר שלי בשבילכם (אם אתם רוצים לפרגן לי זה יהיה נחמד)-אז תישתמשו בו כדי להיזכר במועמדים הסקר:מי לדעתכם הצמד הגרוע ביותר של כל הזמנים? המועמדים- *הבלאקג´אקס החדשים(1997) *הגדוויניז *הבאדידונאס *הבשווקרז *האחים בלו *האחים בוורלי *טכנו טיים 2000(1996) *הרוקרז החדשים *קיילר בייז(שנות ה-80) *הקרוניק(wcw) *וול דאן *טי אן אי

dead man inc

New member
נצמד הגרוע ..............

הצמד הגרוע ללא ספק הם הבשווקרז סיבה : סתם זקנים בלי שום קושר האבקות, בקיצור שני ליצנים

Sid

New member
האחים בלו

רק ששמת תמונה שלהם נזכרתי שהיה את הצמד הזה חחח כמה זמן בכלל נתנו לניאנדרטלים האלה להתאבק בWWF?

t-man

New member
הבחירה שלי

היא הבשווקרז פשוט ליראות קרב שלהם זה עינוי אמיתי ועוד אחרי זה ליראות אותם מלקקים את הקהל זה משהו שבאמת שגורם בחילה

The Game

New member
ללא ספק...

בושווקרז. הקרבות שלהם היו בדיוק לאנשים שאוהבים קרקס בתוך זירת האבקות. ללא ספק הצמד הכי גרוע אי פעם.

הבושווקרז

ללא ספק אגב טי מן אתה יכול לעשות עוד אחד כזה בלי קשר לסקר בלי שיהיה שאלה רק עם התמונות ואיזה 5 שורות של מתאבקים מהשנים הטובות משנת 91-95

t-man

New member
אולי...

אני לא מבטיח אבל הכנתי עוד שמונה סקרים כאלה אם לוגוים שאני יעלה בימים הקרובים

WcW 4 Life

New member
בערך תשובה

אני לא מכיר שם אף אחד חוץ מהקרוניק ואני יודע בתור אוהד WCW שהם היו בין הזוגות הטובים היה להם כוח פיזי והם הראו את זה, זה שהם כל הזמן היו מפסידים זה לא אשמתם אם כבר אתה רוצה נציג של WCW אז יכולת לקחת את הבוגי נייטס שהם דיסקו ואלכס רייט או האחים האריס שהיו ממש מסריחים . ולסיכום אני לא יכול להצביע מכיון שאני לא מכיר אף אחד מהשאר

היטמן

New member
הקרוניק ללא ספק,למה?,כנסו-->

רשמת מי הצמד הגרוע ביותר? לדעתי השילוב בין כריס אדאמס לכריס קלארק(אדם בומב),הוא שילוב מנצח! דומה לשילוב של אנדרטייקר וקיין אבלל לא נותנים להם במה!,ה-WCW,הוריד להם את הרמה,הגביל אותם ולא הפך אותם למובילים בזוגות! וזאת האכזבה ולכן הם הזוג הגרוע ביותר לא בגלל מה שהם הם ,אלא החוסר מימוש היכולת האמיתית שלהם ,כי קראש היה פעם דמות מאוד אהודה ובעלת רמה!,בעיקר נגד המאצ´ומן ב-WWF,וגם אדם בומב נתן כמה הופעות לא רעות,גם ב-WWF ובעיקר בWCW!!,הם מתאבקים מעולים אבל האכזבה היא גדולה מהאירגון וממה שהם עשו איתם

dead man inc

New member
קרוניק הם .......

הם מעולים והיטמן צודק בזה שלא נתנו להם סיכוי . אני מסכים עם היטמן בהחלט

למעלה