סקר שמעניין אותי..

בלייז

New member
סקר שמעניין אותי..

איזו תכונה לדעתכם הכי חשובה אצל ראפר,ציינו תכונה אחת וציינו גם ראפרים שיש להם את התכונה הזאת

multi

New member
נראה לי

שהכי חשוב קודם כל זה הפלואו רק אחרכך התוכן\מסר או היכולת הופעה

EmGee

New member
לפי דעתי

התכונה ההכי חשובה אצל ראפר זה האמינות, חבל שיש היום כל כך הרבה ראפרים צבועים

crazy eliaz

New member
אחת התכונות החשובות לפי דעתי היא

קריזמה לדוגמא 2pac אם הוא הצליח לגרום לזה שתהיה כזו "מלחמה" בין הeast ל west אז צריך להיות בן אדם מאוד מיוחד

BIGO-G

New member
אדיבות

סנופ דוג והייתי נותן לדרה מאאוטקאסט, 10 על נימוס והליכות.

DJ$upreme

New member
לדעתי

התחשבות בשותפים לסקס. שמעתי שקאמרון מאוד מתחשב.

crazy eliaz

New member
עוד תכונה חשובה...

קריעת בתולים של ילדות קטנות... r kelly מצטיין בזה

Loony K

New member
זה...

יכולת הופעה ופלואו 2 הדברים הכי חשובים שצריכים להיות אצל ראפר אחרי זה באות כל שאר התכונות(שלא חייבות להיות)

RiRo

New member
כמה דברים

דבר ראשון שהאומן ישיר מהלב אם הוא לא שר מהלב מרגישים את זה. שהאמ סי ישיר על דברים שבאמת חשובים לו ושהוא מרגיש רצון לשיר אליהם ולשתף את הקהל. (ולא משנה אם זה אגו.דיס וכו´ גם שיר אגו טוב אמור להיות מהלב לפי דעתי) פלייבה חשוב ביותר. וכמובן פלואו ליריקה שמתייחסת לדברים שאמרתי מלמעלה ומומלץ גם יכולת אילתור טובה (כי לשיר באולפן כולם יכולים גם פלג
) זיין מוחות

DJ$upreme

New member
לדעתי יש חמישה מרכיבים

קול ונוכחות: (נולדים עם זה). SKILLZ: שליטה בשפה, חריזה, מקוריות. את זה אתה יכול להוכיח גםעל הנייר. FLOW: היכולת לתרגם את ה SKILLZ לראפ בפועל. כתיבה: יש כאלה שיש להם SKILLZ אבל הם כותבים על כלום. אני מעדיף ראפר שיש לו אג´נדה. חזון: כלומר, היכולת להתעלות מעל להיפהופ, היכולת לראות את היצירה שלו כמוזיקה וכאמנות, לא רק כמשהו מגניב שנועד להיות תחביב או מקצוע.

BIGO-G

New member
אני הייתי מוסיף לכל אלה גם:

שילוב בין היפ הופ לעוד סגנונות מוזיקלים, או לפחות שיראו בבירור את ההשפעה המוזיקלית של האומן, זה מעלה את המוזיקה בכל כך הרבה רמות לדעתי.

baduist

New member
פשוט מאוד:-

"שכיף לשמוע אותו". יש אלפי קריטריונים הרי לראפר טוב, אבל אני מכיר המון כאלה שאין להם פלואו, או כתיבה טובה או קול (לכל אחד חסרון או חסרונות אחרים) ובכל זאת מצויינים. יש כאלה שיש להם הכל - פלואו, אמינות, כתיבה וכו´ וכו´, ועדיין, פשוט לא נעים לשמוע אותם. למה? ככה. בקיצור תכונה אחת שמכילה את כולם (או להיפך...). אגב גם תדמית מאוד חשובה פה.

למעלה