סקר שמירת הריון בתאומים

סקר שמירת הריון בתאומים

שלום לכולן, אני בהריון עם תאומים בשבוע 18. מתחילה להרגיש כל מיני תופעות שאפיינו סוף של הריון עם עובר יחיד כבר עכשיו. הרבה מזהירים אותי שלא נשאר לי הרבה זמן לעבוד ושהרבה נכנסות לשמירת הריון כבר משבוע 24. אז אני מתלבטת אם להתחייב לפרוייקט של חודשיים בעבודה.

רציתי לשאול אותכן באיזה שבוע (אם בכלל) נכנסתן לשמירת הריון והאם זה היה במנוחה בבית או באשפוז בבית חולים.

תודה מראש

תמרה126

New member
שמירה בבית משבוע 22

בזכות הגדלת ראש של הרופא, שאמר שכדאי להוריד הילוך. לא היתה סיבה מעבר לכך. ואכן התחיל להיות קשה וכואב כבר בשבועות האלה...

ציפיה36

New member
שמירה בבית משבוע 25

ועכשו שבועים אחרי(27 )אני מרגישה כמה זה נכון... אני בהיסוס גדול ביקשתי מהרופא כי אני לא אחת שיודעת להוריד הילוך והפחידה אותי המחשבה להשתעמם בבית. מה גם שאני מתכננת חופשת לידה של חצי שנה וזה אומר להעדר מהעבודה כמעט שנה.. אבל היום מבינה כמה הגוף זקוק לזה..

ללא שמירה ועבדתי ממש עד הלידה

שבוע 38+2
שמירת היריון אינה מחויבת המציאות בהיריון תאומים

ללא שמירה
אבל אחרי אשפוז בשבוע 33 ביקשתי מהרופא שלי ימי מחלה ונשארתי בבית.
מבחינה רפואית לא היה ממש צורך, אבל כיוון שכבר הייתי עייפה, עם בצקות ברגליים שהכאיבו לי מאד וגם הבוס שלי בעבודה נמאס עלי אחרי תקופה ארוכה שהוא היה בלתי נסבל העדפתי לנוח בבית והרופא שלי שיתף איתי פעולה והסכים לתת לי ימי מחלה לכל התקופה עד הלידה שהיתה בסופו של דבר בסוף שבוע 35.
&nbsp
שמירת הריון היא לא משהו מחוייב המציאות בהריון תאומים. אני מכירה אמהות רבות לתאומים שעבדו ממש עד הסוף בלי שום בעיה.

מעניין אותי האם השמירה קשורה להאם זה תאומים זהים או לא?

כל אלו שמספרות על עבודה עד שבוע מתקדם יחסית - זה יתכן גם עם תאומים זהים?

למעלה