סקר של מרגלית

Neta558

New member
סקר של מרגלית

היום בבוקר בקו 10 חולק לכל נוסע שעלה לאוטובוס דף עם סקר של מרגלית לגבי מסלול הקו. נראה שהם שוקלים להפוך אותו לקו מהיר לתחנה המרכזית, עם או בלי גבעת זאב ורמות בדרך. ממה שראיתי לא רבים החזירו את הדף (טוב, מי הפראייר שיקום בקו העמוס הזה? אח"כ הוא לא ימצא מקום לשבת
), אבל נחמד שעוד זוכרים שם שלנוסעים יש דיעה והיא עשויה להיות רלוונטית לגבי טיב השירות שהם מקבלים.

צאמפס

New member
הם כנראה מתכוננים לבוא הרכבת.../images/Emo73.gif

אני נוסע איתם כבר חודשיים, מאז שאישתי שדדה לי את האוטו. אני חייב לציין שמלבד כמה פעמים שהאוטובוס לא עצר לאסוף נוסעים, אוטובוס ישיר שעדיין לא הבנתי את התדירות שלו, אוטובוס שלא נותר בו מקום ישיבה, וכמה סיפורים מזעזעים על נהג שאמר "אין לי עודף, מצטער אתה צריך לרדת", בגדול אני מרוצה.

Neta558

New member
אכן בעיות זניחות...

אגב, דווקא בענין העודף חלק גדול מהנהגים עושים מאמץ. אני משתדלת להכין כסף מדויק לכרטיסיה, אבל היו כמה פעמים שנתקעתי עם שטר של מאה ואם לא היה עודף תמיד אמרו לי לחכות שיעלו עוד אנשים והנהג קרא לי לחזור לקחת עודף. הבעיה היא עם אנשים שבאופן קבוע עולים לאוטובוס עם שטר של 200 ובאופן קבוע לא זוכרים כמה עודף נתנו להם, או מחליטים שנתנו להם עודף מ50 ולא מ200.. במישהו שביקשו ממנו לרדת כי לא היה עודף מעולם לא נתקלתי.

איללי

New member
ואוטובוס שלא מגיע לתחנה

ב10 בלילה. ואין שום הודעה בשום מקום . וקר. מאוד קר בירושלים בצומת סנהדריה ב10 בלילה!!! סתם, משהו זניח...

למעלה