שלישייה של הרצון ושלישייה שאני מהמר שתהיה:
השלישיה שאני רוצה שתהיה:
1.השפלנים- מצחיקים, חביבים, בעלי ראש, לא גורמים לאנטי, לא רבים ולא עצבניים, בעיקר חיוביים. הדבר היחיד שמטריד בהם שהם לא תחרותיים ובאו לחופשה, צריכים לצאת מהצ'יל ומהאדישות ולתקתק משימות בנחישות ובמהירות.
2.הכדורגלנים- בניגוד לסטיגמה של הכדורגלן, ציון ואביב לא טיפשים. הדינמיקה בינהם טובה, הם דואגים אחד לשני, מפוקסים, חזקים וספורטייבים, מה שנותן להם יתרון על זוגות אחרים במשימות מסויימות.
3.יעל ויוסיאל- קלילים, שנונים, תומכים אחד בשני בצורה יפה, בכלל יפה לראות את השת"פ בינהם. מוסיפים את הפלפל והצבע למשימות בהערות שנונות על מתמודדים אחרים מבלי לפגוע ולרדת נמוך.
שלישייה שאני מהמר שתהיה:
1.המתולתלות- שתי בנות חזקות, פייטריות שאותי אישית קצת מעצבנות, אבל כמו שאמרו פה ההפקה תרצה לראות שוב בנות בגמר ואולי לזכות שוב אחרי בר ואינה.
2.יעל ויוסיאל- חזקים ביחד, אחרי הירידה בקטע האחרון, להערכתי יתקעו חזק יתד במקומות הראשונים עד הגמר כי לא נראה שהם נשברים בקלות.
3.הצרפתים- יישתחלו להערכתי ברגע האחרון לשלישיה האחרונה על חשבון אדריאנו ומונדה כי זה זוג שהמזל עובד אצלו חזק למרות חסרונות בולטים של שאננות וחוסר רצינות, למשל שיותר מפעם אחת אכלו בין המשימות ומשכו זמן במקום לטוס לעבר המשימה הבאה- למרות זאת הם איכשהו מדורגים במקומות הראשונים לאחרונה ומאמין שינצלו את הריבים של הזוגות האחרים ואת המזל הגדול שלהם ויעלו לגמר.