* סקר שלישיית הגמר *

* סקר שלישיית הגמר *

אמנם הפורום פה חצי מת , אבל בגלל שהכפפה לא הורמה עדיין העונה אז אני ארים את הסקר המסורתי בנושא שלישיית הגמר.
אז ככה,
שאלה 1: מי הייתם רוצים שיהיו בשלישיית הגמר?
שאלה 2: מי תהייה בפועל שלישיית הגמר - לדעתכם?
קדימה ענו ונמקו...

והניחוש / רצון שלי:

מי הייתי רוצה: המתולתלות, השפלנים, האבא / בן.
למה: קודם כל יש לי קצת חיבה לאנדרדוגים... ומעבר לכך אילו זוגות שאני מחבב, המתולתלות חמודות ואני חולה על השיער שלהן, השפלנים חכמים , רגועים ומודעים מאוד לעצמם ולמצב... רז ועמית- אני לא מת על הדינמיקה שלהם אבל הם מאוד אמביציונרים ואני נותן כבוד לאנשים מבוגרים שנותנים בראש.
מי אני חושב: המתולתלות, הכדורגלנים, יעל ויוסיאל.
נקודת המוצא (האולי מוטעית) שלי היא שההפקה תארגן זוג מכל סוג: בנים, בנות וזוג מעורב. המתולתלות הן הבנות האחרונות שנותרו וההפקה תשמור עליהן. ואולי הן יתעשתו בהמשך ויפגינו ביצועים טובים יותר.
הכדורגלנים -זוג חזק ונחוש, ויותר חכם - או שמא יש לומר פחות טיפש - ממה שחשבתי בהתחלה. ונראה שגם ההפקה חפצה ביקרם...
המנצחים: יעל ויוסיאל. זוג קצת מעצבן אמנם אבל חזק, אני מעריך שהם יתאוששו מהלג הלא מוצלח שלהם ויחזרו להוביל, יש להם את כל הנתונים: הם צעירים, אתלטיים, פיקחים - סוג של חתולות רחוב... השילוב הכי טוב במירוץ בין מוח לכוח, לדעתי.
יש עוד זוגות חזקים כמו הצרפתים, והדוגמנים אבל זה ההימור שלי.

המחשבות שלי בנושא

כבר בהדחה הראשונה שרומניה התייחסתי לנושא בהודעה הזו:
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/2107/180884385/בידור/המירוץ_למיליון[/URL]
אבל מאז קצת שיניתי את דעתי

מבחינתי שלושת הזוגות שצריכם להגיע לגמר הם:
1. יעל ויוסיאל - ההומור שלהם (גם אם לפעמים מתאמץ מידי להצחיק), היכולת שלהם להרים אחד את השני/ה ולעודד להמשיך, והכוח הפיזי והנפשי, גורם לי להיות מאוד בעדם
2. ציון ואביב - יש משהו מאוד יפה לראות בחברות שלהם ובנחישות שלהם. איך למרות התחרותיות הגבוהה הם מעדיפים לשמור על החברות ולא לפגוע בה (זה כל כך בלט לי במשימת הג'ירפות, שאביב התעקש לשמור על ציון, כי ציון כל כך רצה להצליח במשימה ולא שם לב שהוא עלול להפגע)
3. רז ועמית / השפלנים. פה יש לי דילמה. יש פה שתי דינמיקות משפחתיות שעובדות עם כל החריקות המוכרות של דינמיקות משפחתיות.
מצד אחד האבא די מעצבן אותי. משהו באינטנציות שלו ובצורת ההתבטאות שלו ממש מעצבנת. אבל הבן שלו עם כל הסבלנו וההומור (וכנראה גם חלק מהבדיחות המשפחתיות) מצליח להוציא את העוקץ מהכל. הם מאוד נחושים ועובדים מאוד יפה ביחד.
מצד שני - האחים יותר מידי בגישת ה"באנו להנות ובמקרה אנחנו גם לא מודחים". בא לי לצעוק עליהם שהם במירוץ והגיע הזמן לתפוס קצת יותר נחישות ולצאת מה"צ'יל" שלהם. אני מאמינה שאם הם יהיו קצת יותר חדורי להט הם יצליחו לצאת מהדשדוש בסוף.

מי יהיו בפועל:
1. ציון ואביב
2. קים ושון
3. יעל ויוסיאל

לדעתי לי וטל יהיו המודחות האחרונות לפני הגמר, וישמרו עליהן עד אז.

Piglet77

New member
רצונות / מחשבות שלי

הזוגות שאני הכי אוהבת במירוץ הם הצרפתים, הכדורגלנים, השפלנים ובני הדודים.
מבחינתי, כל אחד מהם שינצח יהיה טוב!

לצערי, יש סיכוי טוב שהמתולתלות או האב והבן יגיעו לשלישיית הגמר מכיוון שלהפקה יש עניין לקדם אותם (אפילו שאני אישית לא מחבבת זוגות אלו)

לדעתי יגיעו לגמר:
הכדורגלנים - מביאים איתם חברות, אומץ וקשר איכותי וטוב (אפילו אם אין שם אופרות סבון, סכסוכים וכו')
יעל ויוסיאל - מביאים למרקע פלפל, שמחת חיים (במיוחד יעל)
המתולתלות או עמית ורז - המתולתלות מכיוון שצריך צמד בנות בגמר כדי שיהיה איזה עניין ועמית ורז כי זאת תהיה פעם ראשונה שאב ובן יגיעו לגמר של התוכנית כך שתהיה כאן חדשנות כלשהו שתדבר גם לקהלים אחרים

תשובות + ספוילר

1. הייתי רוצה: השפלנים, בני הדודים, הצרפתים. האמת שגם אם רז ועמית יעלו במקום אחד הזוגות האחרים שציינתי זה יהיה בסדר. כולם פשוט קורעים אותי מצחוק.
&nbsp
2. בפועל: רז ועמית, הכדורגלנים, הצרפתים.
&nbsp
רק לא המתולתלות ולא שון וקים. אדריאנו ומונדה - קראתי באיזה שהוא מקום שהם לא עלו לגמר או שעלו ולא ניצחו, לא זוכרת בדיוק. מכל מקום אני אשמח אם הם אכן יודחו. אדריאנו פשוט דוחה וילדותי.

נליאו

New member
שלישייה של הרצון ושלישייה שאני מהמר שתהיה:

השלישיה שאני רוצה שתהיה:
1.השפלנים- מצחיקים, חביבים, בעלי ראש, לא גורמים לאנטי, לא רבים ולא עצבניים, בעיקר חיוביים. הדבר היחיד שמטריד בהם שהם לא תחרותיים ובאו לחופשה, צריכים לצאת מהצ'יל ומהאדישות ולתקתק משימות בנחישות ובמהירות.
2.הכדורגלנים- בניגוד לסטיגמה של הכדורגלן, ציון ואביב לא טיפשים. הדינמיקה בינהם טובה, הם דואגים אחד לשני, מפוקסים, חזקים וספורטייבים, מה שנותן להם יתרון על זוגות אחרים במשימות מסויימות.
3.יעל ויוסיאל- קלילים, שנונים, תומכים אחד בשני בצורה יפה, בכלל יפה לראות את השת"פ בינהם. מוסיפים את הפלפל והצבע למשימות בהערות שנונות על מתמודדים אחרים מבלי לפגוע ולרדת נמוך.

שלישייה שאני מהמר שתהיה:
1.המתולתלות- שתי בנות חזקות, פייטריות שאותי אישית קצת מעצבנות, אבל כמו שאמרו פה ההפקה תרצה לראות שוב בנות בגמר ואולי לזכות שוב אחרי בר ואינה.
2.יעל ויוסיאל- חזקים ביחד, אחרי הירידה בקטע האחרון, להערכתי יתקעו חזק יתד במקומות הראשונים עד הגמר כי לא נראה שהם נשברים בקלות.
3.הצרפתים- יישתחלו להערכתי ברגע האחרון לשלישיה האחרונה על חשבון אדריאנו ומונדה כי זה זוג שהמזל עובד אצלו חזק למרות חסרונות בולטים של שאננות וחוסר רצינות, למשל שיותר מפעם אחת אכלו בין המשימות ומשכו זמן במקום לטוס לעבר המשימה הבאה- למרות זאת הם איכשהו מדורגים במקומות הראשונים לאחרונה ומאמין שינצלו את הריבים של הזוגות האחרים ואת המזל הגדול שלהם ויעלו לגמר.

סטילהוק

New member
הרצוי אל מול המצוי

הייתי רוצה לראות בגמר את כל שלושת הצמדים האהובים עלי: המתולתלות לי וטל, הבני דודים הפרסים המצחיקים יעל ויוסיאל והזוג 'הלא רומנטי' שון וקים.

אך לדעתי רק המתולתלות יגיעו מהם לגמר, ביחד עם הצרפתים השחצנים והאבא והבן הבלתי נסבלים שכל הזמן רבים ביניהם. לא אתפלא אם האבא והבן המעצבנים אף יזכו, כי יש תחושה חזקה שההפקה רוצה בייקרם, ותמיד מסדרת להם פור על שאר הזוגות, אם זה לעכב זוג מוביל אחר, ואם זה להעביר אותם משימות שהם בכלל לא עשו כמו שצריך, כמו למשל במשימה של להצטלם ביחד עם הנחש עליהם שהיתה בזנזיבר, ושהבן בכלל לא עשה, ולמרות זאת ההפקה העבירה אותם הלאה והם קיבלו את מעטפת הרמז שלהם למשימה הבאה. וגם בפרק האחרון בדלהי ששודר הערב, ההפקה דאגה לעכב את המתולתלות שהובילו במשימת העמבה בפיתה ע"י העלמת מוניתן וע"י כך איפשרה לאבא והבן שנשארו אחרונים במשימה לצמצם פערים. על כן לא יפליא אותי כלל אם בסוף הזוג המעצבן הזה גם יזכה בגמר.

מה שבטוח, זכיית אנדרדוג לא תהיה לנו העונה.

למעלה