נושאי המגבעת
E eranoz New member 2/2/04 #18 ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifנושאי המגבעת../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifנושאי המגבעת../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif
ש שימשון הגיבורה New member 2/2/04 #24 התאחדו כבררררררררר../images/Emo187.gif ההופעה הייתה כ"כ טובההההההה טוב האמת לא יפריע לי אם הם יתאחדו שוב אבל תן צ'אנס לאחרים להתאחד....חי חי חי
התאחדו כבררררררררר../images/Emo187.gif ההופעה הייתה כ"כ טובההההההה טוב האמת לא יפריע לי אם הם יתאחדו שוב אבל תן צ'אנס לאחרים להתאחד....חי חי חי
ש שירנציקן New member 3/2/04 #31 אני יודעת שכוורת כל הזמן עושה קאמבקים!! אני בעד איזה קאמבק רציני יותר!
J Jimi Page New member 3/2/04 #36 ברור אבל ברור ש... מופע הארנבות של ד"ר קספר!!! הלהקה בין ההכי טובות לדעתי בשנות ה-90 המוקדמות ברוק הישראלי...
ברור אבל ברור ש... מופע הארנבות של ד"ר קספר!!! הלהקה בין ההכי טובות לדעתי בשנות ה-90 המוקדמות ברוק הישראלי...
א אורי404 New member 4/2/04 #38 דודה!!!! דודה היו להקת רוק מצויינת שהייתה קיימת בשנת 1980. חברי הלהקה: גוב, סנדרסון, יהודה עדר, אלון נדל ודובי קיזלשטיין. הדיסק הבודד שלהם הוא פצצה. הוא גם בסידרה המוזלת של NMC. זוהי להקה שהייתי שמח לראות אותה באיחוד.
דודה!!!! דודה היו להקת רוק מצויינת שהייתה קיימת בשנת 1980. חברי הלהקה: גוב, סנדרסון, יהודה עדר, אלון נדל ודובי קיזלשטיין. הדיסק הבודד שלהם הוא פצצה. הוא גם בסידרה המוזלת של NMC. זוהי להקה שהייתי שמח לראות אותה באיחוד.
F fishey New member 5/2/04 #39 ../images/Emo61.gifנושאי המגבעת אנהי מוכן להיתפשר גם על : "להקה רטורית"