סקר שכזה...

אוקי...../images/Emo168.gif

טוב זה קצת קשה, יש שני שירים שאני מזדהה איתם מאוד, מחפש תשובה (היהודים) ורוקנרול (אביב גפן) אז אני חושבת שאני אלך על רוקנרול: רציתי להרגיש ת'דופק רציתי להגיע קצת אחרי האופק והדרכים נשבו במפרשיי כי נימאס לי שהכל רגיל, נימאס מהביצפר ואין לי כוח לכלום ואני רק רוצה ללכת רחוק רחוק ואני כל כך רוצה ולא עושה את זה הלכתי רק אחרי השמש ובלילות ירח לי האיר ת'רגש שובל שירים רשמו את תקוותי מוזיקה זה מה שבאמת מעניין אותי ועם המוזיקה שלי אני הולכת כשאני בורח החופש לי רשום בכוכבים לנצח לא מוותר על הזכות להיות חי אני אולי תקועה עכשיו עם לימודים ולחצים ובעיות אבל החופש הוא שלי והוא "רשום בכוכבים לנצח" זאת אומרת שמתישהו אני עוד אשתחרר ואת אל תבכי לי הדלקת לי את הלב והכאב הספיק לי אני הולך אני ברוק'נרול חי אז יש אנשים שמחזיקים אותי כאן בינתיים בשיגרה אבל אני עוד אמצא את הכוח להתנתק נולד לקצת ומת לנצח את מה שהחיים נותנים אני לוקח על הקצה בתוך הסערה, רציתי להרגיש ת'דופק רציתי להגיע קצת אחרי האופק והדרכים נשבו במפרשיי אולי לא מצפים ממני להרבה כי השאיפות שלי שונות ובסך הכל חופש מה זה ייתן לי אבל אני יודעת שזה מה שטוב לי וככה אני הולכת כשאני בורח החופש לי רשום בכוכבים לנצח לא מוותר על הזכות להיות חי ואת אל תבכי לי הדלקת לי את הלב והכאב הספיק לי אני הולך אני ברוק'נרול חי אל תחכי אל תחכי אני לא יודעת מתי זה יקרה, אל תחכו שאלך וכשאלך- אל תחכו שאחזור

למעלה