סקר: שי ולאון:

סקר: שי ולאון:

יש או אין סיכוי שיקרה משהו? לאו דווקא בתכנית עצמה, כי בכל זאת לשי יש הרבה מה להפסיד אם כן יקרה משהו בתכנית עצמה...אבל OFF CAMERAS יש לדעתכם סיכוי שיקרה משהו ביניהם? לאון הודה שמאוהב בשי, ונראה שיש סוג של מתח מיני סמוי בין שי לבין לאון ואולי שי מנסה להדחיק את זה? אולי זו רק אני שחושבת ככה כי זה יכול להיות מגניב ושונה אם כן יקרה משהו בין השניים שבאים משני קצבות שונות של מנטליות... ואגב, זה ששי משחק אותה אחד ששכב עם אלפי נשים זה ממש לא אומר שלא יכול להיות לו רגש לגבר. אבל אין לדעת.

droriko

New member
אני יודע דבר אחד

אם היית אומר לשי ביום הראשון שיגיע יום והוא ישכב לו על המזרון וליאון ישחק לו עם השיער, הוא היה מביא לך מכות

ליטליקSD

New member
זה באמת קרה?!

אני כבר לא רואה כמו שצריך הרבה זמן.. האינטרנט שלי נתקע כל שנייה ואני פה דרך הנייד

איתי בל

New member
מה זה לא

המערכת יחסים בין שי ללאון זה הדבר הכי חמוד שראיתי בחיים שלי הם נראים כמו שני אחים טובים כמו שלאון ובוריס היו צריכים להראות שי לפעמים מניאק אליו ומרביץ לו כדי להרגיע אותו ולאון צורח כמו נקבה זה קורע אין דברים כאלה והם כזה מציקים כזה אחד לשני לאון נודניק כדי לעצבן את שי שי מרביץ לו לאון אומר טוב טוב בסדר די שי משחרר ואז לאון ממשיך זה חמוד זה מתוק וזה לגמרי תמים זה מקסים בעיני

ליטליקSD

New member
חחחח

מזל שערן לא שם כדי להפריע לדבר הזה.. חח מה אני מפספסת בגלל הנטוויזן העקומים האלה חח בחיי

א ו ח נ ה

New member
אם כבר היה מתח מיני מצבר כלפי ערן

או שרק אני הרגשתי את זה?

u r a n i a

New member
מהמעט שאני רואה..

מה, לאון הודה שמאוהב בשי? באמת ראו שהוא דלוק עליו.. ובאמת רואים שיש ביניהם משהו אבל לדעתי זה לאו דווקא מיני. מצד שני, אם שי יודע שלאון מאוהב בו וזה לא מרתיע אותו כמו שהרתיע את צבר... מי יודע...

ליטליקSD

New member
ממתי שי נבהל ממשו?

נראה לי שהוא נהנה מלהיות מוחמא מכל העניין.. זה שי..

טקטי

New member
כ``כ לא!

לאון הודה בפה מלא שהוא מאוהב בצבר. בכל הזדמנות שהיתה הוא הדגיש כמה הוא חתיך, טוב ומתוק. אז אם כבר מתח מיני זה ביניהם אבל אין סיכוי שיקרה משהו... צבר גבר גבר. סטרייט ובחיים לא יעשה דבר עם לאון אלא אם כן רק תמורת 2 מליון שקל כפי שענה לשי באמת או חובה

ליטליקSD

New member
מאז שלאון קרא לשי

דוגמן איטלקי ופוצץ את ערן מצחוק, היה ניכר שצבר כבר לא ממש מעניין אותו. לא סתם שי אמר לו ``לאון, אתה מתחיל לעבור תגבולות של עצמך..``. יהיה מעניין בתוכנית הערב! ולשם שינוי השידור לא יתקע לי!

ליטליקSD

New member
לא נראה לי

כי שי די צוחק עליו וזה.. בכל מקרה, ללאון יש אחלה טעם בבנים. בעיקר עכשיו.

abcde

New member
השאלה האמיתית- מתי צבר יצא כבר מהארון

הוא כל כך שקוף, שזה כבר לא נעים....

למעלה