סקר - שיר החצי-שנה

elknetld2kil

New member
סקר - שיר החצי-שנה

בלי לשים לב כבר עברו מעלינו 7 חודשים מאז תחילת שנת 2003. כבר יותר מחצי שנה עברה ומאוד עניין אותי לדעת מה לדעתכם שיר השנה בישראל לשנת 2003 (עד היום). בארה"ב זה ברור שהזוכה יהיה 50 סנט, אבל בישראל היתה לי התלבטות די גדולה. מה דעתכם??? נ.ב. - אני מבקש שתהיו אובייקטיבים ותרשמו את מה שאתם מהמרים שהיה זוכה ולא מה שתרצו.

לדעתי יש 3 שירים שהצליחו בעולם

ובארץ פיפטי סנט כמובן ביוטיפול של כריסטינה היה להיט ענק וגפ באסטה ריימס ומאריה קארי שהפך ללהיט בחודשיים האחרונים

i love gina

New member
טוב, אז באמת יש את

Beautiful In da club אבל בקשר לזה של באסטה זה היה אומנם להיט אבל לחודש-חודשיים... לא כמו השניים הנ"ל.... בכל מקרה, אני מדפדף פה במדיה פלייר ומחפש שירים... ונראה לי שאין דה קלאב יהיה השיר של 2003...... (אם כי בעיניי כל שיר אחר עדיף!)

14מתן

New member
אמממ אני חושב...

ש50סנט באמת היה הכי גדול בנתיים אבל כריסטינה בכלל לא היה להיט לדעתי זאת סתם הגזמה... חוץ מזה יש לנו את כל הקיץ שיבואו מליוווווון שירים מאוסים

RkLuvMC

New member
אני לא בטוח אם השיר שאני שאני אגיד

עכשיו נמצא בתווך ה-7 חודשים האחרונים, אין לי מושג. בכל מקרה אם הוא כן, אז ג'יי זי וביאנסה עם בוני וקלייד היו חרישה רצינית מאוד, כמעט כמו 50 סנט...

RkLuvMC

New member
אההה רגע, לא שמתי לב לנ.ב שכתבת...

אם מדובר בלהמר על שיר שיזכה פה בישראל (מדינה עם טעם נפלא אני מוכרח לציין
) אז אין לי ספק, שמדובר במלכת הקרח קטנה בעלת המראה הקיבוצניקי והקול הצווחני של ילד לפני בר מצווה העונה לשם- אבריל לווין!!!!
אני חותם לכם, בישראל יש רק מלכה אחת של מצעדים ומדובר בכלבת הפינצ'ר הזאת!
(למרות שלדעתי מגיע לג'יי וביאנסה או מאריה ובאסטה...גם 50 יהיו בסדר, רק לא אבריל!!!!!
)

i love gina

New member
נכון גם בוני וקלייד היה שיר מנצח...

למרות שלא כל כך אהבתי אותו, וגם של אבריל בעלי פוטנציאל גדול.......

14מתן

New member
אבל איזה אבריל ?

קומפליקייטד וסקייטר בוי הם מ2002 ואיים ויט' יו יצא בתחילת השנה אז אולי אולי אולי אולי אבל לא... ולוזינג גריפ ממש לא הצליח... אז לא נראה לי שאבריל "תזכה"....

i love gina

New member
גם נכון.....

אבל סקייטר בוי היה יותר ב-2003..... בכל מקרה, הוא לא הצליח באמת באותה מידה כמו השאר שהזכרנו....לפחות בארץ......

yanivtr

New member
נ"ש הזמנתי

או יותר נכון אני מזמין היום מאמזון את הסינגל של פינק feel good time את המקסי סינגל של הוליווד ושל אמריקן לייף

i love gina

New member
תתחדש......

להוליווד יש רימיקס אחד ממש טוב, של אוקספולד או משהו..... (נו..... ברח לי שוב השם שלו...... חח...)

yanivtr

New member
משהו מוזר

שני הסינגלים של הוליווד יוצאים היום, אבל המקסי סינגל יוצא רק ב14 לחודש למה זה ככה?
וקוראים לו אוקנפלוד, משהו כזה

Human Nature

New member
אוקנפולד. |טל| |צלב|

אחד מהדי.ג'יים הכי נחשבים בעולם. ומקסי-סינגלים בדר"כ יוצאים אחרי ה-cd-singles. תגיד תודה, המקסי של "אמריקן לייף" יצא בערך עשרים יום אחרי שהסינגל יצא

Human Nature

New member
אני מניח שזה שיר החצי-שנה |טל||צלב|

שלו. תגידו, רק אותי קולדפליי מעצבנים ומשעממים בטירוף?

i love gina

New member
אממ... תלוי באיזה מצב.....

הסיינטיסט שלהם היה קצת מעצבן באמת, אבל קלוקס יפה, וגם אין מיי פלייס היה חביב.... הם א'ייט (מבטא של צ'חורים אמריקאיים...) אני מניח......

למעלה