סקר שינה ואוכל

• פותח הנושא Luly4
  • פורסם בתאריך

Luly4

New member
סקר שינה ואוכל

לא זוכרת שהיה סקר כזה אבל מעניין אותי לדעת. בן כמה התינוק/ת ,מתי ארוחת הערב האחרונה? כמה אוכלים? ולכמה זמן זה מספיק עד הארוחה הבאה? והתשובות שלי: בן חצי שנה בין שמונה וחצי תשע מקבל בקבוק דייסה מסיים מקסימום 200 מ"ל ואז בערך בשתיים שלוש לפנות בוקר מתחילות יקיצות של כל שעה בערך להנקות קצרות עד שהבוקר מתחיל ב 5 וחצי שש.

ליאתיש

New member
תשובה לבן חצי שנה

יונק ותוספת בקבוק בשמונה בערב - הולך לישון. ואז, בד"כ התעוררות אחת בלילה, בסביבות 3-4 לפנות בוקר. יונק. ואז יקיצה בין 6.30 ל 7.30. ואז יונק כל 3 שעות בערך.

א מ א י ה

New member
לבת 5 חודשים- מאיה כמובן...

אוכלת בערך ב- 20:00-21:00 (תלוי בהורים מתי עושים אמבטיה) ואז ישנה
עד הבוקר (06:30-07:30), ולפעמים צריך "להלחם" איתה בכדי שתקום
בשבתות היא עד 08:00 ולפעמים יותר.... אני חושבת שהיא ירשה את האהבה לישון מאבא.....

yulilior

New member
תשובות שלי

אורי בן 7 חודשים ארוחה אחרונה בשעה 9 בערב אחרי אמבטיה ומספיקה עד 8 בבוקר וזה כי צריך ללכת לפעוטון - בסוף שבוע ישן עד 10 בבוקר(מרפי לסגור אוזניים)

אצלנו../images/Emo141.gif

אדר בן שנה ושלושה חודשים. אוכל ארוחת ערב בשעה 19:00 בערך, לפעמים הרבה, לפעמים פחות. תלוי במצב העייפות שלו, אבל משתדלת שיאכל מגוון - סלט, לחם או פסטה, אורז, גבינה. לפני השינה שותה קצת חלב בספל. הולך לישון ב-21:00 ובשעה 7:00 בבוקר אוכל פרוסת לחם. בגיל של בנך (חצי שנה): היה הולך לישון אחרי הנקה בשעה 20:30, מתעורר פעם או פעמיים בלילה (ב-3:00 וב-5:00) להנקה. הבוקר היה מתחיל בשעה 7:00.

למעלה