סקר שגנבתי חחח

סקר שגנבתי חחח

10 אנשים שאני אוהב/ת להיות בחברתם 9 מאכלים שאני אוהב/ת לאכול 8 דברים שרצים לי בראש כרגע 7 דברים שאני נוגע/ת בהם כל יום 6 דברים שאני עושה כל יום 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעורר/ת 2 בגדים אהובים עלי אדם אחד, שאני אוהב/ת יותר מכל אחד אחר בעולם

הינה, שלא תגידי שאין לך חברים....

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם- 1.מעיין 2. מיכאלה 3.לילך 4.סיגל 5.דר 6.איריס 7.נועה 8.מיקי 9.הילה 10.שני 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול- 1.שניצל תירס 2.זיוה בולגרית 3.שוקולד 4.קורנפלקס 5.פיצה 6.צ'יפס 7.מקרונים עם קשקבל למעלה 8.בורקס 9.חסה 8 דברים שרצים לי בראש כרגע- 1.מה אני אוהבת לאכול? 2.למה אחותי לא מפסיקה לצחוק 3.מתי אני קמה מחר בבוקר 4.קשה לי לחשוב על הרבה דברים ולהתרכז 5.מה אני צריכה לקנות מחר 6.האם השיר הזה היה ברישפון? 7.האם להבריז מחר מצבא? 8.מעניין אם תיהיה לי משמרת מחר... 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום- 1.הגוף שלי 2. סבון 3.הפלאפון 4.ה-MP3 שלי 5.מדים 6.חוגר 7.כסף 6 דברים שאני עושה כל יום- 1.מתרחצת 2.מדברת עם מעיין ועם אמא 3.אוכלת 4.חיילת 5.חושבת 6.מסתובבת 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות- 1.לצנוח 2.לאהוב לאורך זמן 3.לסיים עם הצבא 4.לעשות עוד 2 קעקועים ופירסינגים 5.לסיים תואר או 2 לאדריכלות 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה- 1.אבגוד 2.אפגע במישו בכוונה 3.אשמור טינה 4.יעשה משו שאני לא אוהבת... 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת- 1."עד מתי יולי 04" 2.נשאר שוקו?.. 3.לאן אני צריכה להגיע היום ומתי 2 בגדים אהובים עלי- 1.מכנס דיקיז שחור עד קצת אחרי הברך 2.חולצת פסים שחור לבן קצרה עם צוארון אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם-ספתה בטוח יהיו דברים שאני אזכר בהם כשאני אשלח אותו...

סאטין10

New member
יאלללה נלך על הסקר..

10 אנשים שאני אוהב/ת להיות בחברתם ונטורה, מרקו,מוש, אורטל, הילה, נועה שלי, הדס, חלי, ליאור וכמובן דותן אישתי.. -וואוו זה היה קשה.. 9 מאכלים שאני אוהב/ת לאכול מקדונלדס! שניצל, ספגטי, פיצה, הרבה בשר.. 8 דברים שרצים לי בראש כרגע אממממ לחץ!! לא הספקתי לכתוב.. 7 דברים שאני נוגע/ת בהם כל יום מברשת שיניים..? בידית של האסלה?.. חח מזה השאלות האלו?!?!? 6 דברים שאני עושה כל יום האמתי שנראה לי שאני הבנאדם היחיד עלי-אדמות שבגיל 21 לא עושה כלום כל היום. 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות לדעת שיש לי את דותן אישתי הסטרייטית לכל החיים. 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה אממ.. לא חושבת שיש דברים כאלו.. 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעורר/ת יש לי פיפי.. :) 2 בגדים אהובים עלי גופיית סבא, גינס וסווצ'רים.. אדם אחד, שאני אוהב/ת יותר מכל אחד אחר בעולם ד ו ת ן הנסיכה של חיי.. וואלה סקר נחמד אבל מעיק..

קספרוני

New member
בא לי בטוב..

10 אנשים שאני אוהב/ת להיות בחברתם: ליאור, חגית, ספיר , אורטל , עינת ,עמיר , ענבר, אישתי, אבא ואמא. 9 מאכלים שאני אוהב/ת לאכול : שניצל, שוקלד, במבה, תפו"א בשמנת , ג'חנון, ספגטי, סטייק, מילקי,פיצה. 8 דברים שרצים לי בראש כרגע : יום הורים, מתי יגיע יום חמישי כבר, אם ללכת לאימון או לא, איך אין לי כוח למחר, ובטח שלא למחרתיים, אני צריכה לחפש עבודה, כמה מועדי ב' יש לי ,איזה לחץ זה לימודים. 7 דברים שאני נוגע/ת בהם כל יום: פלאפון, שיער, מפתחות , תיק ביה"ס, מיטה, מחשב, בגדים. 6 דברים שאני עושה כל יום : מצחצחת שיניים, מתקלחת , ישנה , אוכלת , לומדת, מתלבשת. 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות : לזכות בלוטו, להגשים חלום, קפיצה חופשית , לטייל בכל מקום אפשרי בחו"ל , להתחתן עם אישתי המושלמת. 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה : יפקיר מישהו שזקוק לעזרה, יבגוד, יפגע במישהו בכוונה, יזלזל. 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעורר/ת : על איזה יום קשה הולך להיות, על אישתי המושלמת,על עוד כמה ימים נשאר לי למלווה. 2 בגדים אהובים עלי : חולצה קצרה של ראלף לורן וגינס' של קסטרו. אדם אחד, שאני אוהב/ת יותר מכל אחד אחר בעולם : אישתי הנסיכהההה

טוב נו משעמם לי...

אנשים שאני אוהב/ת להיות בחברתם1.שרון2.זהבית3.סיון4.אריאלה5.דנה6.אלי7.מאיה8.וכך הלאה.... 9 מאכלים שאני אוהב/ת לאכול1.ברוקס עם בשר2.שניצל3.ציפס4.קוסקוס5.מפרומום6.פירה7.פתיתיםו ממממ...ץ 8 דברים שרצים לי בראש 1.כרגע איך אני יראה בחתונה...2.כמה אנשים היו3. בקיצור מלא... 7 דברים שאני נוגע/ת בהם כל יום1.סיגריה2.כמעט מחשב3.אוטו נחשב? 4.אלי5. 6 דברים שאני עושה כל יום1.0עבודה2.ניקיון3.מקלחת4.רבה5.טלפונים 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות ממממ.... 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה... יבגוד!!!! 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעורר/ת...איך יעבור עוד יום... 2. כמה ימים נשאר לחתונה חחחח 2 בגדים אהובים עלי1.גינס חולצה שחורה/לבנה אדם אחד, שאני אוהב/ת יותר מכל אחד אחר בעולם.אלי

למעלה