סקר שבו מופיע יהודה לוי!

sdavid1

New member
סקר שבו מופיע יהודה לוי!

http://www.nrg.co.il/online/7/ART1/491/459.html?pvot=1;1491459 וכמובן.. הוא הזוכה

sdavid1

New member
Bצל"ש:

זוכרחם פעם שהראו פירסומת בהוט שישודר ביולי או אוגוסט הסרט שושלת שוורץ עם יהודה לוי ובסוף לא שודר
יאללה עצומה להוט כל הפורום להתנפל
חח סתם.

sdavid1

New member
נצל"ש

המורה שלי לאנגלית נתנה לי לכתוב לה סיפור (מורה פרטית) הסיטואציה: יהודה לוי מחליט להיפרד מאשתו ולהיות הבן זוג שלך או להתחתן איתך חח יאאאאא אעזה כיףף סוף סוף משו מעניין לכתוב חח היא חשבה הוא נשוי אבל אמרתי לה שהוא עם נינט היא חשבה בכלל הוא היה בן זוג של יעל בר זוהר והתחתן עם מישי אחרת אמרתי לה שלא הוא חבר של נינט עדיין לא נשוי היא לא הבינה מי זו נינט אמרתי לה זאת שזכתה בכוכב נולד היא אמרה אז זאת שרזתה אמרתי לה יס היא אמרה אה ראית מזה אצל הגברים בארץ זו ממש בעיה אחרי שרזית הם מסתכלים עליך. מה אם היא עם עוד 12 קילו עליה אז היא לא בן אדם? לא ממש הבנתי למה אמרה זאת כי זה לא קשור יהודה אוהב אותה לא רק בגלל החיצוניות ככה אני חושבת ומקווה אוהב אותה לפי מה שהיא ולא קשור שרזתה או לא רזתה. הם הכירו בשיר נולד והתאהבו לא ככה?!

sdavid1

New member
יוו הרבה זמן לא כתבתי הודעה כזו ארו

ארוכהה. חחחחחחח

sdavid1

New member
שיניתי עכשיו חתימה.. נחשו מה התאריך

? של פתיחת הפורום חח אפילו את השעה רשמתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

למעלה