פורים הגיע והחלטתי לשאול שאלה פורימית לכבוד החג כמו כן רציתי להודות ולהלל את חברי הפורום על הפתיחות וההשתתפות המלאה בסקרים הפתוחים. שאלת השבוע ========== מה התחפושת\תלבושת הסקס המשעשעת ביותר שאי-פעם לבשתם ?
אבל פורים לפני שנתיים, התלבשתי בלבוש אישה מלא. רגליים מגולחות, ביריות, חוטיני, נעלי עקב, חזיה מרופדת כדבעי ופיאה, וכמון איפור כבד. היה מדליק לאללה, אבל זו לא חוכמה לגבי מי שמכיר אותי...
שהתחפשתי פעם לחצי שפחה וחצי מלכה. תפרתי לעצמי בגד במיוחד - כל הצד הימני שלי היה מלכה - מחוך שחור וטייץ לייטקס שחור, חצי חגורה עם ניטים וחצי פנים מאופרות בקשיחות. החצי השמאלי היה גרב רשת מחוזקת בבירית, חבל קשר את השד השמאלי והחצי השני של הפנים היה מאופר ממש מעט ובעדינות, היה לי שוט ביד ימים ואזיק על יד שמאל. עד כמה שהתחפושת היתה נאה, היא לא נשמעת לי משעשעת. אני אחשוב על משעשעת, בטוח אזכר עוד מעט
אני חושב שהתחפושת של השנה זכתה בתואר מבחינתי. התחפשתי לגלדיאטור וכיאה לאותם לוחמים גם אני נאלצתי ללבוש מעין חצאית מיני. עכשיו תקשיבו - מיני זה לא בשביל גברים!! זה אומנם מאוורר, נותן תחושה זנותית משהו וחוסך את הפאדיחה של יציאה מהשירותים עם רוכסן פתוח אבל עדיין!