סקר שבועי

אייבורי

New member
סקר שבועי

פורים הגיע והחלטתי לשאול שאלה פורימית לכבוד החג כמו כן רציתי להודות ולהלל את חברי הפורום על הפתיחות וההשתתפות המלאה בסקרים הפתוחים. שאלת השבוע ========== מה התחפושת\תלבושת הסקס המשעשעת ביותר שאי-פעם לבשתם ?

cruise

New member
לא יודע אם עונה על משעשעת

אבל פורים לפני שנתיים, התלבשתי בלבוש אישה מלא. רגליים מגולחות, ביריות, חוטיני, נעלי עקב, חזיה מרופדת כדבעי ופיאה, וכמון איפור כבד. היה מדליק לאללה, אבל זו לא חוכמה לגבי מי שמכיר אותי...

nerissa

New member
חצי מלאך חצי זונה

בפורים שעבר. החלק התחתון היה מיני פראי עם גרבי רשת אדומות, בירית תחרה שחורה/אדומה על הירך ונעלי עקב גבוהות (מידי!)
החלק העליון היתה חולצת משי לבנה אוורירית עם שרוולים רחבים, זוג כנפי מלאך וכמובן כתר/הילה. זהו

נריסה הזכירה לי

שהתחפשתי פעם לחצי שפחה וחצי מלכה. תפרתי לעצמי בגד במיוחד - כל הצד הימני שלי היה מלכה - מחוך שחור וטייץ לייטקס שחור, חצי חגורה עם ניטים וחצי פנים מאופרות בקשיחות. החצי השמאלי היה גרב רשת מחוזקת בבירית, חבל קשר את השד השמאלי והחצי השני של הפנים היה מאופר ממש מעט ובעדינות, היה לי שוט ביד ימים ואזיק על יד שמאל. עד כמה שהתחפושת היתה נאה, היא לא נשמעת לי משעשעת. אני אחשוב על משעשעת, בטוח אזכר עוד מעט

Z o d i a c

New member
הכי משעשעת?

אני חושב שהתחפושת של השנה זכתה בתואר מבחינתי. התחפשתי לגלדיאטור וכיאה לאותם לוחמים גם אני נאלצתי ללבוש מעין חצאית מיני. עכשיו תקשיבו - מיני זה לא בשביל גברים!! זה אומנם מאוורר, נותן תחושה זנותית משהו וחוסך את הפאדיחה של יציאה מהשירותים עם רוכסן פתוח אבל עדיין!

אייבורי

New member
חתונים של בנות חתונים של בנים

באחת ימי ההולדת שלי קיבלתי חתונים של בנים בצורת פיל עם חדק ורדרד

xanadu

New member
אני...

שורט עור חום חולצה לבנה שקופה עם שרוולים מתנפנפים (היה לי משהו מתחת!) מגפי צ'ה צ'ה אדומים שגמרו לי את הרגליים. שרמוטה.

למעלה