סקר-שאלה

• פותח הנושא abgs
  • פורסם בתאריך

abgs

New member
סקר-שאלה

אז סתם רציתי לשאול אותכם ואותכן מה גרם לכם להתחיל לקרוא את הסדרה?חברים?המלצות? או שאולי סתם ראיתם אותו ונראה לכם נחמד? והאם קראתם מלפני שקראתם את הספרים? והאם הספר התחיל לגרום לכם להתחיל לקרוא ספרים אחרים? מחכה לתשובות ירון ואגב יפעת בבקשה

טל16

New member
תשובה

שאני התחלתי את הספר בכלל לא ידעתי שהוא כזה מפורסם... אמא שלי קנתה אותו לעצמה שטסנו ללונדון ואח שלי קרא אותו בלילה כי לא היה לו מה לעשות והוא כל כך התלהב מהספר שהוא סיים אותו ב-3 שעות בערך (זה ממש שיא בשבילו) אז חשבתי שאם הוא אומר שהוא כזה טוב אז אני אקרא אותו גם (למרות שלפי איך שהוא הסביר אותו זה לא נשמע לי משהו)... אז בכל מקרה אני לא חושבת שזה גרם לי לקרוא ספרים אחרים (חוץ מעוד ספרים של הארי פוטר) אבל אם ג`יי קיי רולינג תחליט להוציא עוד ספרים אני בטוחה שאני אקרא גם אותם! טל

הקוסם

New member
קראתי בחול...

שג`י קיי רולינג תכננה להוציא 7 ספרים וזה כולל את הספרים שהיא כבר כתבה, אני מקווה שהיא תוציא הרבה יותר ספרים ממה שהיא מתכננת(של הארי פוטר כמובן)

הקוסם

New member
תשובה:)

לי קנו את הספר(ולאחר מכן את הספר השני והשלישי) ליומהולדת שלי התחלתי לקרוא את הספר ,ומצאתי שזה אחד הספרים המרתקים והמעניינים ביותר שקראתי בכל חיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2K שי

New member
תשובה

את הארי פוטר הראשון קראתי בגלל שראיתי טלווזיה. למה אני מתכוון? מידי פעם אני רואה ערוץ הילדים. בערוץ הילדים היתה תוכנית שנקראה ``הקוסם `` שהיתה תוכנית בסיגנון של ספיידרמן רק שהגיבור הוא איש בעל כוחות קסם. פעם אחת ראיתי את התוכנית הזאת בשביל לראות על מה מדובר ומאז לא ראיתי אותה. מתישהוא היתה פרסומת שבה אמרו שערץ הילדים מארגן ספיישל באיזה זהוא מקום בארץ של הסדרה ``הקוסם `` והארי פוטר-ככה שמעתי את השם -הארי פוטר -בפעם הראשונה. מאז הייתי בחנות ספרים וראיתי מודעה על -הארי פוטר- הספר סקרן אותי אבל לא השקעתי בו מחשבה. כעבור כמה זמן חבר שלי לכתה לקח מהסיפרייה את הספר ואמר שהוא מעניין, שהוא החזיר את הספר לקחתי אותו ומצאתי שהספר די מעניין. את הספר השני גם קראתי ממנו ואת הספר החדש לקחתי מהסיפרייה וכבר סיימתי אותו. בזכותי אח שלי בן ה-19 קרא את הספר וגם שני חברים נוספים שלי שמאוד התלהבו. פה צריכים לציין שחבר שלי ואח שלי מעולם לא קראו ספר בכל חייהם. שי נ.ב מאז ומתמיד קראתי ספרים .

bagman

New member
תשובה

אני התחלתי לקרוא את הפ בעברית אחרי שאמא שלי קנתה לי אותו בתור מתנה. אז קראתי ודי התרשמתי. אחר כך קראתי את 2 באנגלית (לא היה אז עברית בחנות) בשביל בוק ריפורט יעני. את שתיים גמרתי אחרי כמה ימיםולא ממש אהבתי אבל כבר הייתי מכור... השלישי לדעתי סוף סוף סיפק את הסחורה: עלילה מצחיקה, וחידה בלשית עם פתרון מדהים! מאז חיכיתי בסבלנות לארבע וניסיתי (ללא הצלחה) לפתור את החידה המרכזית של הספר (זהות החבר בהוגוורטס) ושוב, למרות שרשמתי 21 עמודי טיפים ורמזים, ולא ממש נהניתי בגלל הריכוז של 700 עמודים, לא הצלחתי לפתור את החידה (אבל הם אמרו שהוא מת!)... מהספר הראשון עד עכשיו לא קראתי ספרים רציניים אחרים ודווקא לפני הפ קראתי המון. אני עדין מחכה וכנראה אחכה עד שכל שבעת הספרים יפורסמו.

יפעת28

New member
תשובה

אני קוראת מאז ומתמיד. קראתי בעיתון על הספר, ניגשתי לחנות שליד הבית וקראתי את משפט הפתיחה. ככה אני תמיד עושה עם ספרים. אם המשפט הראשון מושך אותי, זה סימן טוב.

למעלה