סקר/שאלה לי אליכם......

SDRules

New member
סקר/שאלה לי אליכם......

מה לדעתכם נחשב כבר ל"מריחה"?.. מאיזה שיעור זה כבר ממש מאוחר להגיש לטסט ראשון וסימן שהמורה סתם מורח? **אני לא מדברת על תלמידים קשים במיוחד, אני מדברת על התלמיד הממוצע!**

sattla

New member
אולי תאמר לנו

באיזה שיעור אתה ומה לטענת המורה לא בסדר איתך(אצלך) אני מאמין שבסביבות 45 שיעורים זה כבר מתחיל לגבול במשיכה ללא טסט ראשון אפילו...

SDRules

New member
זה לא קשור אלי.. (אני בת!)

אני בשיעור 35 ויש לי טסט פנימי! אני סתם שואלת..

אני כבר ב-40 וקצת....

ועוד לא עשיתי פנימי!!! המורה אמר שאני לא מבריק ואני חושב שאני מספיק מבריק לפחות לעבור פנימי!!!! אז למה הוא לא מגיש אותי???

sattla

New member
מה הטענות שלו?

איפה אתה לא בסדר לפעמים דברים שנראים לך בסדר הם סכנת נפשות.

SDRules

New member
לי הוא נשמע סתם מניאק.. תדרוש

טסט פנימי.. שהמנהל של הבי"ס יקבע אם אתה מוכן או לא.. או שגם הוא בעצם מניאק! אבל תדרוש פנימי!

הוא באמת מניאק........תשמע....

היום היה לי שיעור מצויין, כמעט חלק....חוץ מפעם או פעמיים שהייתי בכביש צר שהיתה בו תנועה דו סיטרית והיה קשה ששתי מכוניות יעברו ביחד ואז הוא אמר שאני חייב תמיד לעצור במקרה כזה...ואני גם הייתי עוצר בלי עזרתו...ולא היתה לי שםו טעות עוד בכלל!!! אז שאלתי אותו פעם אחת מה עם טסט פנימי אז הוא ענה לי שאני עושה קצת "שטויות" והוא סתם המציא משהו...היום שאלתי אותו ואז הוא אומר לי שהוא רוצה שאני אהיה "מבריק" בנסיעה וחוץ מזה הוא אמר שהוא רוצה לעשות טסט שקודם לטסט הפנימי..... "טסט פאפא"(אבא)...ממש דפוק!!! אז עניתי לו שטסט פנימי אני בטוח עובר, כי גם טעות או שניים מעבירים אותך....ולי אין בעצם אפילו את זה כבר. ואז הוא עושה לי שלא כולם עוברים טסט פנימי...והתחלתי לצחוק לו מול הפנים. ממש מורה מרחן ודפוק. מה לעשות?

SDRules

New member
אתה יודע מה הבעיה שלך?.. אתה

שואל!.. תפסיק להתחנן יותר מידי.. פשוט תדרוש!!.. יש לך את הזכות הזו! יש באמת משהו שעושים לפני טסט פנימי, קוראים לזה- החלפה! החלפה זה דימוי לטסט.. בא מורה אחר, יושב לידך בזמן שאתה נוהג ומחליט אם אתה מוכן לטסט פנימי, אבל לדעתי כבר עברת את השלב שבו עושים החלפה. בכל אופן, אני חושבת שאתה צריך להגיד לו שאו שהוא עושה לך טסט פנימי עוד השבוע, או שיחזיר לך את הטופס הירוק כי אתה עובר מורה! יש אנשים שרק בכוח מבינים...

miss_t

New member
מעל 50 שיעורים זו מריחה

לפני טסט ראשון עד 50... אם יותר, אז זה ממש ממש מריחה!

למעלה