סקר רופאים

מירבי*

New member
סקר רופאים

איפה אתן מטופלות?
כעקרון כמעט כל רופא נשים מומחה בפוריות יכול להיות הרופא המטפל בתהליך הפונדקאות ובכל זאת, יש מספר רופאים שאליהם הולכים יותר.
אז לאיזה רופא אתן הולכות?

איתי בר חווה המלך

בסיבוב הראשון היינו מטופלים בחיפה אצל ד"ר ארליך
שלזכותו נזקף הנסיך בן השש וחצי שלנו
בסיבוב הזה, הרמנו ידיים מהרופאים החיפאיים
ועברנו לפני מספר שנים לבר חווה.

omnama

New member
לצערי אין לנו את הפריבילגיה לבחור רופא

התהליך שלנו כולל אבחון גנטי PGD שמתבצע רק בבתי חולים ציבוריים (ורק במרכז ובירושלים)
התחלנו בוולפסון ואחרי תקופה מסוימת שם וכמה פאשלות מצידם שהעידו בעינינו על חוסר רצינות וגרמו לתחושה שאנחנו לא בידיים הטובות ביותר האפשריות - עברנו לאיכילוב. יש שם יחידה נעימה. יש רופאה ספציפית שעוסקת בנושא PGD (ד"ר רכס) וההרגשה הרבה יותר טובה (אם כי עדיין, מדובר בבי"ח ציבורי עם כל הבירוקרטיות שאפשר לדמיין...)

guti30

New member
פרופ' שולמן מביה"ח מאיר

ואנחנו מאוד מרוצות!
לאחר השלילי הראשון קבע פגישה לשינו פרוטוקול, כי אף עובר מאלו שנשארו לא היה כשיר להקפאה.
בסבב השני הוחזר בלסטוציסט טרי אחד, אבל גם לצערינו לא נקלט.
לאחר זה נשארו 5 בלסטוציסטים מוקפאים ומייד לאחר שקיבלנו את השלילי ביקשנו לבצע החזרה ע"ב טבעי. והנה אני בשבוע 20 עם עוברון מתוק לזוג מהמם.
אז ממליצה בחום- הצוות מאוד גמיש וקשוב להורים ולפונדקאית ומאוד רגישים לשינויים בין כל גוף ותגובתו לטיפול זה או אחר.

VNRN

New member
פרופ' לאופר הדסה עין כרם

האלוהים הפרטי שלי. הכניס אותי להריון, הציל את חיי ואחראי על הבאתה של ביתי לעולם.
תמיד זמין ועונה על כל שאלה, גם המטומטמת ביותר. תמיד יודע להתייעץ עם אחרים כשצריך.
הוא טס הרבה לחו"ל אבל אז פרופ' סימון או פרופ' ראובינוף מחליפים, אז מבחינתי זו לא ממש בעיה. הוא מכוון את הטיפולים כך שלא יפגעו כשהוא נעדר.

למעלה