סקר - רויטל / ירון

e r e z 2005

New member
סקר - רויטל / ירון

נא ראו התגובות האחרונות לגבי ההודעה של זאב - כיבוד קל או כיבוד כבד - העלינו הצעה לערוך סקר בפורום הזה - לגבי דעתם של רוקדים/מרקידים על התופעה של האוכל בהרקדות ואולי נצליח למגר התופעה הזו. מה דעתכם?

הסקר עלה זה עתה לפי בקשתכם

אני מקווה שכיסיתי את מרב האפשרויות אם כי יש בעיה שכן לא הקדה רגילה כמו מרתון ומשהו חגיגי חד פעמי. מצד שני יש כאלה העושים חגיגות "חד פעמיות" בתדירות גבוהה. בכל אופן ניסיתי. אם יש הצעות נוספות אפשר עוד לשנות מיידית.

e r e z 2005

New member
הארה/הצעה

1. אני קצת חוששת מנשנוש קל שבמשך הזמן יאבד את צביונו ויגיע למימדים של הכיבוד הנהוג היום בהרקדות השונות. 2. אולי כדאי להוסיף עוד בחירה אחת והיא כיבוד ברמת הסבירות לציון מועדים מיוחדים ו/או חגים. סימה

ZEEVS1970

New member
לי זה דווקא היה ברור

הרי לא נוכל לרדת ממש לרמת הכיבוד עצמו ולכתוב בייגלה כן אבל בורקס לא. הרי אין לזה סוף. צריך לצאת מתוך הנחה שהרוקדים מספיק אינטליגנטיים להבדיל בין נשנוש קל למה שהוא הרבה יותר מזה. אולי במקום נשנוש קל כדאי לכתוב נשנוש סימלי אבל בכל מקרה קשה להגיע לניסוח מושלם ולא כדאי להיגרר למשפטים מסורבלים ועודף סעיפים. כמי שמכיר מקרוב את עולם הסטטיסטיקה וגם קצת את עולם השאלונים אני יודע שלפעמים דווקא שאלה מסורבלת מדי עלולה לא להיות מובנת נכון ואז כל הסקר יחטיא את המטרה שלו. לטעמי הסקר שירון ניסח הוא בגדול בסדר גמור! בואו ננסה להישאר בגישה של בהירות בשילוב עם פשטות.

סעיף 4 לא ברור...../images/Emo4.gif

ציטוט: (סעיף 3)- שתיה קרה וחמה + נישנוש קל בלבד. (סעיף 4)- כמו 3 אבל במרתונים הרבה אוכל ושתיה ?????? לא הבנתי- אם נישוש קל בלבד (כמו בסעיף 3) אז זה כבר לא יהיה: "הרבה אוכל ושתיה" (כפי שרשום בסעיף 4)...וההיפך. בקיצור- את סעיף 4 הייתי מנסחת אחרת: אוכל ושתיה בכמות מרובה - בהרקדות מרתון בלבד.

../images/Emo6.gifמצחיק מאוד../images/Emo6.gifראיתי את הסקר

לפי הסקר הרוקדים מתכננים לאכול את ארוחת הערב בהרקדה.
1/3 מהמצביעים כנראה לא אוכלים ארוחת ערב בבית ומבקשים שיכינו אותה בהרקדה.
אצלנו יש כמה סוכריות מנטה וברזיה בשירותים. אפילו את בקבוק המים המנרלים אנחנו מביאים בעצמנו. אני רואה שאצלכם הרוקדים מבקשים לצרף את ארוחת הערב להרקדה.
מצחיק מאוד.
free young spirit

לא מבין את הבעיה של המעטים שכתבו

באותו שרשור נגד הכיבוד בהרקדות. אם המרקיד לא רוצה להביא כיבוד הוא יכול לא להביא כיבוד. אף אחד לא מינה מישהו מאיתנו להיות שומרי הבריאות של אנשים מבוגרים. הם גם לא ביקשו מאיתנו להגיד להם מה לאכול. אני גם לא אומר לאנשים לא לשתות כוסות קפה שחור או לא לשתות אלכוהול במסיבות. הם מבוגרים ויודעים מה טוב ומה פחות טוב. הם גם מכירים את הגוף שלהם. השולחן עם הכיבוד צריך להיות רחוק ונפרד מההרקדה כדי שמי שירצה יגש לשם ולא יפריע לרוקדים. אני לא אוכל בהרקדות אפילו ביגלה או ביסקויט. לפעמים אני שותה מים כשאני נשאר כמה שעות. אם לא היה לכיבוד הזה ביקוש היו שמים כמויות סמליות. כל עוד יש לו ביקוש ואנשים נהנים ממנו מה אכפת לי שיהנו? אני לא בטוח שהאחד שמת מהתקף לב אכל הרבה ולכן מת. כתבו שהוא אהב לשמוח ולשמח את כולם ואולי הוא התרגש וקיבל התקף לב. הצבעתי שיהיה אוכל והרבה ומי שרוצה יאכל כי אני לא אוהב פטרונות של אנשים. אני לא ניגש לאזור הכיבוד והוא לא מפריע לי. סתם אחד שרוקד ריקודי עם ולא כותב בפורום

../images/Emo4.gifלא אכפת לי שיאכלו מה שהם רוצים

ולא כתבתי להם מה לעשות. גם אם היו שמים בשולחן בצד בורקסים ועוגות לא הייתי אוכלת. רוב הבנות בדיאטה. צחקתי כי ראיתי שבסקר הרוב ביקשו הרבה אוכל בהרקדה. אולי חלק בחרו באפשרות הזאת כי לא רצו לנהוג בפטרונות כלפי האחרים. free young spirit

tzion10

New member
../images/Emo41.gif צריך לרדת מהאוכל במהירות !!!

וידוי אישי מהרקדות עם ארוחת בוקר יש תמיד התנפלות!!! על האוכל - לאחרונים לא נשאר ולפי מראה ההתנפלות והשולחן אפשר לחשוב שבארץ מתים מרעב ואני מציע להוריד את האוכל מהסיבות הנ"ל : קודם כל זה עולה לנו כסף - יוריד את עלות הכניסה להרקדות באים גם להוריד קלוריות - למה להעמיד פיתוי ישנה תחרות מי יכין שולחן הכי מועשר ויקר בסופו של דבר הרוקדים משלמים על זה

אם אנשים רוצים מרתון עם ארוחה

ונהנים ממנו למה לקלקל להם? אני לא חושב שהאוכל מיקר בהרבה אבל אפשר לבקש מחיר מוזל למי שלא יאכל את ארוחת הבוקר במרתון. אני לא נגש לשולחן הכיבוד ולא מביט מה מניחים שם. אני לא אוהב להדחק בין אנשים. אם מרקידים רוצים הם יכולים להציע מחיר מוזל למרתונים בלי ארוחת בוקר ולהציע את ארוחת הבוקר בחדר סמוך. כנראה שיש ביקוש למרתונים עם ארוחת בוקר.

אלונה123

New member
לדעתי

אין צורך בהרבה אוכל, אבל יותר חשוב, הרבה הרבה מים. הצמא מים מאוד חשוב לדעתי יותר מאוכל .

אפשר גם וגם. מים לא עולים הרבה.

חסר מים בהרקדות שאת נמצאת? כל אחד בוחר מה שהוא רוצה.

למעלה