סקר רוחני

Martin Rawls

New member
סקר רוחני

1)האם אי פעם הפלצתם ליד בן/בת-הזוג ? 2)למה ? 3)מי בד"כ הראשון במע' היחסים שהיו לכם ש"שבר את הקרח" והפליץ ראשון ? 4)אחרי כמה זמן מאז שהחלה מע' היחסים ? 5)האם הייתם פוסלים מישהו/י על פלוץ בדייט ראשון ? 6)האם הפלצה ליד בן/בת-הזוג היא עבורכם סימן לאינטימיות ביחסים ? 7)אם התשובה ל-5 היא לא, אז – מה אם הפלוץ היה במכונית בדרך ל-/מהדייט ? 8)מהו המאכל האהוב עליכם ? 9)האם אתם מפליצים ליד בני-משפחה ? 10)האם בני משפחתכם מפליצים לידכם ? 11)האם אתם מפליצים ליד חברים ? 12)האם הם מפליצים לידכם ? 13)האם יצא לכם להפליץ במיטה בזמן האקט המיני/מייד אחריו ? 14)האם קרה לכם שהפרטנר הפליץ בזמן האקט המיני/מייד אחריו ? 15)האם המאכל שציינתם בשאלה 8 עדיין אהוב עליכם באותה מידה ? התשובות שלי : 1)לא ! 2) – 3)אף אחד ! 4) – 5)בהחלט כן ! 6)גועל נפש, אני לא עונה לשאלה כזאת. 7) – 8)שווארמה (אבל גם סושי) 9)לא ! 10)גם לא 11)לא !! 12)חסר להם ! 13)מעולם לא ! 14)נראה לי שפעם אחת. היה לי חשד מסוים שהיתה תזוזה משונה מתחת לשמיכה כשנשכבנו לנוח אחרי הזיון, וזאת גם היתה הפעם אחרונה ששכבתי עם המגעילה הזאת. 15)אההממ...שאלה טובה.

כהןדרור

New member
אני לא כותב כאן הרבה

אבל החבר'ה שלי במכללה קוראים לי "ילד ביוב" מרוב שאני מפליץ בכיתה, בעיקר אחרי ארוחות צהריים דשנות. (אנחנו רק בנים - הנדסת מכונות) אני לא דופק חשבון לאף אחד ואפילו אחד המרצים גם העיר לי פעם. גם כשהייתה לי חברה לא שמרתי דברים בבטן אף פעם והפלצתי על ידה בחופשיות. פעם אחת היא גם שחררה יונה בדיוק באמצע הסקס. אני בתגובה שחררתי בת-יענה. אבל דוגרי אני אומר לך - זאת נטייה תבעית של כל בני האדם. למה להסתיר את זה. בואי נסתיר גם את זה שאנחנו הולכים לשירותים לעשות פיפי.

Martin Rawls

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אזרח111

New member
לעשות פיפי זה טבעי, למה צריך ללכת לשירותים?

בוא נשתין על הרצפה ונחרבן בכיתה על הכיסא, זו נטייה טבעית

Martin Rawls

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כהןדרור

New member
אזרח יקר אזרח חביב

מה הקשר בין פליצה לנשר?!?!?! סכ"ה התכוונתי לומר שכמו שאתה לא מספר לכולם שאתה הולך לשירותים להשתין ככה אתה גם לא חייב לעדכן את כולם בזה שאתה נופח בחברה. לחרבן על הכיסא בכיתה זו לא נטייה טבעית. אף פעם לא עשיתי את זה. אני מת על כל הצדקנים האלה: ... "אני.... אני לא מפליץ..." אגב תפתח קבוצה בפיסבוק "להכניס את הקרבוסילן לסל הבריאות"..... איזה שרשור מסריח...... אאאאאייייפפפפפ השם ישמור

Martin Rawls

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שמע, אתה לא משכנע....אבל מה שכן אתה מצחיק...אז למי אכפת......חחח הייתי בטוח שבגוף ההודעה אתה תכתוב : "תחרבן על הכיסא ולא מסביב" חחחח אם בא לך אז תבקר בפורומים "בינו לבינה" ו-"אהבה ורומנטיקה" ..... פירסמתי גם בהם את סקר הפלוצים.... אולי זה ישעשע אותך ותוכל גם להגיב למעפנים שם....חחח

כהןדרור

New member
אני לא משכנע?!?! סליחה...

בוא תעביר כמה שעות בחברתי אחרי החמין של שבת ותשתכנע לבד.... דוגרי החבר'ה בכיתה יודעים שצריך להיזהר ובכלל אנחנו כיתה של פלצנים. ואני את כל המשפטים העבשים האלה של חרבן בצד ולא מסביב אשאיר לדלתות השירותים של צה"ל

rhlchn

New member
מרטין מהסקר פיצצת אותי מצחוק

וואיי זה הסקר הכי מצחיק שקראתי אגב ברגע שבן הזוג שלי יעשה דבר כזה לידי הוא לא ישמע ממני זה דוחה וולגרי וצריך ללכת לעשות את בשירותים או להתאפק....חחחח אבל בכל מקרה הרסת אותי מצחוק...

Martin Rawls

New member
בכיף, מותק ...אם רק היית יודעת מה הייתי

צריך לעבור כדי לקבל את הפירגון שלך......חחח התפוז הזה הוא כזה אתר של כוסיות.... בפורומים האחרים לא הפסיקו לריב איתי..... לאנשים פה תקוע מקל עמוק עמוק בתוך התחת...... נ.ב. בכל אופן הגישה שלי היא כמו שלך, פלוצים זה מצחיק בטירוף אבל מרחוק !

Lir האחת

New member
וואלה?

מעדיפה מישהו שתקוע לו מקל עמוק מאוד בתחת במקום מישהו שתוקי פלוץ בנוכחותי חחחחח עם כל הכבוד לנטיות טבעיות וכולי
ועל מה בדיוק יש לריב? זה לא נושא כזה רחב ועמוק חחח

Martin Rawls

New member
גם לקרא את לא יודעת ?

כתבתי בפירוש ב- נ.ב. שאני נגד המעשה ורק אוהב לצחוק על זה... על מה יש לריב ? תשאלי את הדפקטים שמסתובבים פה (דפקטיות יותר נכון)

Lir האחת

New member
אהההההההה או-קי

לא יודעת, תגיד לי אתה על מה יש לריב... הרי; "התפוז הזה הוא כזה אתר של כוסיות.... בפורומים האחרים לא הפסיקו לריב איתי....." לקרוא אני יודעת. קצת קשה לי בלי ניקוד..אבל בסוף אני מצליחה
שבוע נפלא

Martin Rawls

New member
נו, אז מה את רוצה להגיד, תכל'ס ?

שכשמישהו מתנהג אלייך מגעיל על סקר שאת מפרסמת, בלי שאמרת לו מילה לפני, אז זה גורם לך לאהוב אותו ? בקיצור, לא נעים....אבל שוב יצאת

למעלה