סקר רדיו ...

סקר רדיו ...

א. באיזה ערוץ ברדיו אתם מתעדכנים בחדשות? ב. ובאיזה ערוץ אתם שומעים מוסיקה חסידית? ג. ואיזה ערוץ הוא המעניין והמתאים ביותר לציבור החרדי?

רפי rafi

New member
אז כך.

א. חדשות אני שומע בקול חי שמעבירים מערוץ 10 (כן כן לערוץ עשר בטלויזיה יש מהדורות חדשות מיוחדות כל שעה והם משודרות רק ברדיו) ב.יש לי כמה תחנות ואני ידרג אותם 1. בית ישראל 2. גלי ישראל 3. קול שמחה ג.רדיו קול חי כמובן, דרך אגב משרד התקשורת עושה להם קצת בעיות בירושלים, ולכן מתעכבים השידורים (אולי יתנו להם תדר יותר נורמלי).

בחירתי ...

א. גלי צה"ל וחדשות 10 (מתעב את רשת ב) ב. אור האמת , ובית ישראל ג. 1 - קול חי 2 - שובה ישראל (רדיו מעולה - מהדרין מן המהדרין)

סקרן 1

New member
"רדיו מהדרין מן המהדרין"???????????

אין כזה דבר! עצם זה שזה רדיו זה נגד דעת גדולי הדור ובראשם מרן רה"י זצוקללה"ה. הגראי"ל שטיינמן שליט"א. הגאון הגדול הרה"ג מיכל יהודה לפקוביץ.

צדיקה!

לא , למה?! מה יש מה רע בסקר החביב הזה?! (גם מינה צמח כבר לא מציאה היום) ולמה לא תשתתפי בו?!

sarav55

New member
אותי למשל לא מעניין התחום הזה

אני אוהבת את כל הזמרים החסידיים ולהגיד תאמת לפעמים אני מפזמת פזמון מאיזה שיר ואיני יודעת מי היוצר שלו!!!

sarav55

New member
גם כאשר עוקצים צריך להיות קשר

אבל בטוח שאם אמרה כמו שאתה מצטט לא תבוא גאולה כי בגלל שנאת חינם חרבה ירושלים להקשר של הדברים אומר לך סך הכל כשאני כותבת דברים אני מקבלת באימיילים או מתוך עלונים כך שאין שם מי שכתב את זה ולפעמים כן גם לפעמים אני עצמי בכבודי כותבת דברים שלפתע פתאום מבריקים לי במח גם לי מותר.

sarav55

New member
גם כאשר עוקצים צריך להיות קשר

אבל בטוח שאם אמרה כמו שאתה מצטט לא תבוא גאולה כי בגלל שנאת חינם חרבה ירושלים להקשר של הדברים אומר לך סך הכל כשאני כותבת דברים אני מקבלת באימיילים או מתוך עלונים כך שאין שם מי שכתב את זה ולפעמים כן גם לפעמים אני עצמי בכבודי כותבת דברים שלפתע פתאום מבריקים לי במח גם לי מותר.

sarav55

New member
אז מחול לך מחול לך מחול לך

אבל סתם כך למה?? אתה יודע יהודי נותן תשובה תמיד בשאלה!!! זהו סימן ההיכר של היהודי.

טוב,קודם כל לא אמרתי שזה רע, ההפך

זה טוב מאוד אבל סקרנות זה דוקא אופי נשי -אבל לא נורא -בענין הסקר אני שומעת את כל הערוצים אבל אני בדרך כלל לא יודעת איך קוראים להם כי אני מזאפזאפת בין הערוצים ותמיד אני מפסידה את הג`ינגל

הרבנית מענינת

סקרנות זאת תכונה של אנשים רבים לאו דווקא תכונה נשית! מה שנכון הוא שנשים אינן זוכרות שמות ערוצי רדיו , ולמה?!?!

כי יש להם לזכור דברים יותר חשובים !

והאמת היא שטוב שנשים לא זוכרות הכל אחרת הגברים היו בצרות.

אני מתקנת טעות

זה לא הסורק ערוצים שברדיו שלי. עברתי עכשיו ידני על כל הסקאלה וזה מה שקלטתי מבחינת ערוצי הקודש: 102.65 כנראה קול הנשמה 101.8, חרדי אבל ממש לא פיענחתי במי מדובר 103.75, חרדי אבל לא יודעת מי 104.6 - ערוץ קול האמת.

למעלה