סקר רביעי-אנשים להצביע!!!

t-man

New member
סקר רביעי-אנשים להצביע!!!

אם מישהו צריך להיזכר במועמד(למרות שבסקר הזה לא ניראה לי שתהיה לכם בעיה להיזכר)תיסתכלו בלוגו של הסקר הסקר:מי לדעתכם האלוף הבין-יבשתי הטוב ביותר בכל הזמנים? *רייזור ראמון *טריפל איץ´ *סטיב אוסטין *מיסטר פרפקט *ברט הרט *רנדי סאבג´ *הרוק *שון מייקלס *כריס ג´ריקו *איידז *כריס בנואה *הבריטיש בולדוג

lp2002

New member
רייזור ראמון

רייזור ראמון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברט הארט

בלי קשר שאני אוהד אותו הוא ידע איך לשמור על התואר לדוגמא בראסלמניה 8 נגד רוודי פייפר וגם בגלל זה נתנו לו פוש על החגורה במשקל כבד התלבטתי בינו לבין רייזר רמון

dead man inc

New member
אני בוחר ב........

בשון מייקלס ללא שום ספק מה רק הוא לא עשה בשביל לקחת את התואר הזה איזה קרבות אדירים

t-man

New member
הבחירה שלי

בלי ספק שון מייקלס ,אני באמת מקווה שהוא יחזור להתאבק...

אילן די

New member
HHH

אגב טי מאן, בתור מינה צמח של הפורום (סתם בצחוק
) אתה צריך לערוך סקר על ההיל הכי מוצלח בכל הזמנים (אני חושב ש- HHH זוכה אצלי גם בזה).

t-man

New member
קרעת אותי

אם הבדיחה אם מינה צמחD-: אבל אין בעיות יש לי עוד שישה סקרים שכבר הכנתי אבל כשאני יגמור לפרסם אותם אני יכין סקר כזה

Bad Ass IL

New member
הבחירה שלי ו...

אני בוחר בברט הארט. וד.א, נראה לי שראיתי כבר את כל הסקרים האלה שלך ב powerwrestling או wrestlezone....

t-man

New member
אל מה אתה מדבר אחי?

אני לא הייתי כבר חודשיים ב-powerwrestling ו-wrestlezone כך שאם אתה רומז שהעתקתי אותם אתה טועה ,ואני עוד השקעתי בלוגוים לסקרים ואף אחד לא אומר מילה חיובית אחת

t-man

New member
תצאות הסקר-שיווין !!!

תוצאות הסקר- *טריפל איץ´-אם כל אחד *ברט הרט-אם שני קולות והשיווין: שון מייקלס-אם ארבעה קולות ורייזור ראמון-גם הוא אם ארבעה קולות אולי יש מישהו שיצביע כי לישבור את השיווין....

על האש

New member
שוב שיויון../images/Emo28.gif

אין ספק ששובר הלבבות מבין המועמדים הוא האלוף הבין יבשתי הטוב מכולם.

t-man

New member
שיט יש מישהו בפורום שיכול לישבור

את השיווין?!-אנחנו רוצים תוצאה סופית

למעלה