סקר רבותי,סקר...

סקר רבותי,סקר...

טוב, אני עושה את הסקר הזה בגלל שקורה לי לא פעם שאני נמצאת במצב לא נעים בגללו. *אם היו מתקשרים אליכם ושואלים בקשר לשידוכים על שכנה שלכם, שהיא בלשון המעטה, מכוערת.והייתה מגיעה השאלה:ומה עם חיצוניות? מה הייתם אומרים???

מייקי 770

New member
אין הרבה ברירה

כמו שהייתי רוצה שידווחו לי במדויק כך אעשה גם אני. דעלך סני-לחברך לא תעביד. ז"א מה ששנוא עליך לא תעשה לחברך.

מייקי 770

New member
אמנם אעשה זאת באלגנטיות.

אומר משהו בסגנון של- חיצוניות זה לא הכל,היא בחורה מקסימה בסך הכל, אל תסתכל בקנקן, וכיו"ב. ועדיין הייתי מרגיש רע עם עצמי.

אם אמרת אל תסתכל בקנקן

זה בדיוק כמו שאמרת שהיא מכוערת. כולם מבינים מה מסתתר מאחורי זה.

שריקו

New member
עונים בעדינות כך

שאלה כזאת אם היא מכוערת היא מאוד קשה לענות ואז אומרים כך תישמע תראה אותה ועדיף שיפגש איתה ולא לדבר.

א77

New member
הייתי אומר שהיא השכנה הכי הכי יפה

שאלה שעתיד להתגלות, הרי בין כך למה לשקר. ונזכרתי במעשיה בבחורה מכוערת שלא הלך לה... עד שאביה הבטיח לשדכן 5000 דולר אם ימצא זיווג לבתו. השדכן שם עין על בחור שהבין ש...אולי יש סיכוי. השדכן הכין את הבחור: תשמע, הבחורה אבל לא יפה. אוקיי, איני מחפש מלכת יופי אומר הבחור. אבל גם אפה לא בדיוק בגובה המתאים. אומר השדכן. לא נורא, אם זאת הבעיה אז מזל שרק זה. אקנה לה עקבים גבוהים יותר וממילא גם אפה יגבה. אומר הבחור. בחור, אבל שמע, פניה זורחים כלילה אומר השדכן. אוקיי, אקנה נברשת מאירה לבית אומר הבחור. ומה עם שערה הצחור כשלג? אומר השדכן אההה מעט לבן לפנים חשוכים כלילה, לא יזיק, אומר הבחור. אבל היא מ-כ-ו-ע-ר-ת. אומר השדכן. מה יכול להיות, אלך לפגישה, ואציץ בפניה. אם לא תמצא חן, לא עשינו עסק. אומר הבחור. ו...השידוך המשיך ויצא אל הפועל. זאת מאחר ולפי דברי הבחור לשדכן: לא נכון, היא לא כ"כ מכוערת כמו שעשית ממנה.

הייתי אומרת

שיופי זה דבר אינדיבידואלי. מה שאצל אדם אחד נחשב כיפה אצל אדם שני נחשב לא יפה. לכן, לגבי יופי את לא יכולה להגיד כלום מטוב ועד רע אלא הם בעצמם צריכים לראות ולשפוט במו עיניהם.

למעלה