סקר רבותי! סקר!

BoR|S

New member
סקר רבותי! סקר!

אחרי שיחה ארוכה ומעמיקה עם סיווני באייסיקיו שבמהלכה כל אחד ניסה להפיל את האחריות על השני, החלטתי לערוך סקר קטן: האם אתם גרים בשכונה שהיא בעיקר שכונת מהגרים? אם כן, האם מרביתם מישראל?

sivani

New member
שקר! מכחישה! ../images/Emo123.gif

טוב אצלנו....יש הרבה מהגרים אתם יודעים,זאת קנדה בריצ´מונד בכלל יש 50% סינים, 30$ אחרים, ורק 20% קנדיים או משהו כזה. מרביתם ממש לא מישראל חחחחח הצחקתם אבל יש בהחלט לא מעט יהודים בריצ´מונד

BoR|S

New member
זה מין של יונק כזה...

ROFL - Rolling On (The) Floor, Laughing.​

orly 15

New member
ריצ´מונד????../images/Emo142.gif

טוב זה ריצ´מונד בקנדה, לא ריצ´מונד וירג´יניה, אז את בטח לא מכירה את משפחת אייזק המורחבת.

BoR|S

New member
את יודעת, לא חסר ערים בשם הזה...

Richmond, Australia Richmond, Canada Richmond, New Zealand Richmond, California, United States Richmond, Illinois, United States Richmond, Indiana, United States Richmond, Kansas, United States Richmond, Kentucky, United States Richmond, Maine, United States Richmond, Massachusetts, United States Richmond, Michigan, United States Richmond, Minnesota, United States Richmond, Missouri, United States Richmond, Ohio, United States Richmond, Texas, United States Richmond, Utah, United States Richmond, Vermont, United States Richmond, Virginia, United States​

sivani

New member
גם אני יכולה

להיכנס ל- weather.com ולהעתיק את הרשימה

orly 15

New member
זה היה בצחוק!

אתה אשכרה רצית להוכיח לי שיש הרבה מקומות שקוראים להן וירג´ינה. את זה כבר ידעתי מקודם. גם על פריז עשית אותו הדבר.

orly 15

New member
להן->להם

יש לי בגרות השנה בלשון.... ובצרפתית.... ובמחשבים..... ובשל"ח......... ובהסטוריה..... יזראלי סקול סאקס!

eb182

New member
נכון

ובניגוד לבי"ס פה את גם תפסיקי ללמוד את המקצועות האלה אחרי כיתה י´

eb182

New member
לשון ואלה שגומרים את הבגרות שלהם

סופית אחרי כיתה י´ חוץ מזה פה אני מסכימה שמערכת החינוך יותר טובה למרות שבסוף הלימודים יודעים פחות אבל העיקר שהתהליך יותר נחמד

למעלה