סקר קצר.... מי הקומקאי האהוב עליכם?
L lali37 New member 8/7/03 #3 גרייניק ואלטרמן... חולה עליהם בטרוף!!!! ותפסיקו לגנוב לאריאל את התפקיד!!!!
B beckham17 New member 8/7/03 #11 אתמול היה הפרק הראשון בעונה... נשפכתי מצחוק!!! הם מעולים!!! ותודה לדוברת הראשית... תזכירי לתת לך העלאה...
אתמול היה הפרק הראשון בעונה... נשפכתי מצחוק!!! הם מעולים!!! ותודה לדוברת הראשית... תזכירי לתת לך העלאה...
L lali37 New member 8/7/03 #15 אני יודעת! ראיתי! בגלל זה נזכרתי בהם! וגם ראיתי את ההופעה שלהם! מ-ע-ו-ל-ה! בקיצר אני מכורה אליהם! ואל תדאג אני אזכיר לך...
אני יודעת! ראיתי! בגלל זה נזכרתי בהם! וגם ראיתי את ההופעה שלהם! מ-ע-ו-ל-ה! בקיצר אני מכורה אליהם! ואל תדאג אני אזכיר לך...
א איילת כ New member 8/7/03 #18 הם באמת הכי הכי ראיתי אתמול ערוץ 2 והיה ערב אדיר, לא הפסקתי לצחוק. ואל דאגה אני לא גונבת לאריאל שום דבר אני כולה המ"מ שלו.
הם באמת הכי הכי ראיתי אתמול ערוץ 2 והיה ערב אדיר, לא הפסקתי לצחוק. ואל דאגה אני לא גונבת לאריאל שום דבר אני כולה המ"מ שלו.
מ מישהי אלמונית New member 8/7/03 #4 המורה לאנגלית שלי! מתה עליה!! ובמקרה יש לה גם שם ממש יפה... (רחל...) נכון? חיבת? מיכל? אלישבע? עוד מישהו...
המורה לאנגלית שלי! מתה עליה!! ובמקרה יש לה גם שם ממש יפה... (רחל...) נכון? חיבת? מיכל? אלישבע? עוד מישהו...
A ashkeloni New member 8/7/03 #6 כן!!!!!! תגידי...יש את הסידרה באיזשהו ערוץ בארץ עכשיו? כי אני מזה מתגעגע לראות את השטויות והדברים הקרועים שהם עושים!!!
כן!!!!!! תגידי...יש את הסידרה באיזשהו ערוץ בארץ עכשיו? כי אני מזה מתגעגע לראות את השטויות והדברים הקרועים שהם עושים!!!
T tiki tiki New member 8/7/03 #7 בערוץ סטאר וורלד ו.. בערוץ שלוש אבל הם דפקו אותנו..רק ביום שישי יש..
B beckham17 New member 8/7/03 #9 כמובן שג'רי סיינפלד!!! אין עליו! אם ראיתם פעם מערכון אמיתי שלו (לא רק את הסידרה), תבינו על מה אני מדבר... הבן אדם פשוט מצחיייק!!!
כמובן שג'רי סיינפלד!!! אין עליו! אם ראיתם פעם מערכון אמיתי שלו (לא רק את הסידרה), תבינו על מה אני מדבר... הבן אדם פשוט מצחיייק!!!